Skip to main content

En dag fylt av prestisje

Fredag 21. januar. Dagens kort ble «Six of Wands». Seks staver er et flott kort som står for godt lederskap, suksess og seier. Du har satset stort og vunnet! Gå med hevet hode og sol deg i glansen!

Dette kortet viser til god omtale etter en vel utført jobb. Arbeidet ditt blir lagt merke til og du blir anerkjent som en stor ressurs. Kanskje venter det en forfremmelse eller større lederansvar. Uansett skal du vite at du er den rette personen til denne posisjonen og arbeidet du legger ned her vil føre med seg mye positivt.

Seks staver handler ofte om å motta positiv oppmerksomhet i en eller annen form. Det kan være alt fra å bli intervjuet i en avis eller på tv, fremføre noe på en scene eller holde tale i et selskap. Dette er kortet for god PR. Omdømmet ditt får en oppsving nå. Andre vil se til deg for inspirasjon og veiledning.

Dette kortet viser også til godt samarbeid og harmoni på hjemmebane. Dere heier på hverandre og løfter hverandre opp. Hvis du er i en prosess med å selge eller kjøpe bolig er dette kortet også et godt tegn. Hellet er på din side.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.