Skip to main content

En befriende dag!

Dagens kort ble det transformerende kortet Åtte begre. Dette kortet forteller at dagen i dag kan være veldig emosjonell og kraftfull. I dag kan det hende at du velger å gå vekk fra en relasjon, situasjon, jobb/ studie eller vane. Dette er med andre ord en meget befriende dag!

Dette vil være en veldig bra dag for deg og du vil komme deg videre etter denne utfordringen/ befrielsen. Noe føles ikke bra og du gjør noe med det. Noen ganger må vi gi slipp for å komme videre. Det er ikke alltid vi ser dette ved første øyekast, men i dag er det stor mulighet for at du ser det du trenger å se og at du med selvsikkerhet kan fortsette videre frem med hode hevet. I dag er dagen du kanskje innser at nok er nok.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en frigjørende fredag og god helg! 

Hilsen Ragna ‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!