Skip to main content

Dyrk din åndelighet

Lørdag 5. mars er dagens kort «The High Priestess». Yppersteprestinnen representerer den guddommelige feminine kraft. Hun ber deg jobbe med intuisjonen din og utvikle din åndelige side i dag. På bildet ser vi at hun har lagt fra seg teoriboken, og er klar for åndelighet i praksis.

Mediter, mediter, mediter

Meditasjon hjelper oss å stilne sinnet og gjør oss mer mottakelige for åndelig visdom. Det krever jevnlig praksis, men det er til gjengjeld ekstremt enkelt. Du kan meditere akkurat så kort eller lenge du selv vil, på den måten du selv ønsker.

Kanskje du foretrekker å spille rolig musikk mens du mediterer eller bare sitter i stillhet. Mange liker å lytte til en guidet meditasjon, eller de mediterer gående eller til og med løpende. Det spiller ingen rolle, så lenge du bare gjør det!

Les, lær, praktiser

Hvis du ønsker å utvikle din åndelige side er det naturligvis helt essensielt at du bruker tid på å fordype deg i bøker med åndelige temaer, leter etter informasjon på nettet eller ser filmer med åndelige budskap. Men viktigst av alt er å praktisere det du lærer.

Øv på å kjenne energi, jobb med krystaller, ta frem pendelen eller tarotkortene dine og la intuisjonen din avdekke skjulte beskjeder. Yppersteprestinnens budskap er at du er klar for å omgjøre teorien til praksis.

Universets visdom venter på deg.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.