Du har kraften i deg

Torsdag 28. oktober. Dagens kort er «The Magician», Magikeren. Dette kortet står for det aktive, maskuline, fremadrettede og målbevisste. Det er et signal om at tiden er inne for å handle.

Har du mange drømmer, ideer og løse planer, men lite evne til å sette de ut i livet? Da bør du lytte til Magikeren som sier: «Slutt å nøle, begynn å handle!»

Magikeren har den ene hånden strakt opp mot himmelen hvor han mottar guddommelig inspirasjon, og den andre hånden pekende ned mot bakken for å jorde den kraftige energien. Slik blir han en kanal for ren skaperkraft. Med den største selvfølgelighet tar han imot energien fra universet og bruker sine talenter til å skape den virkeligheten han ønsker.

For deg kan dette bety at du nå er forbi planleggingsstadiet i et av dine prosjekter. Du har satt seg inn i alle sidene ved situasjonen og har full oversikt. Du vet hva du vil, hvorfor du vil det og er klar for å jobbe fokusert mot målet ditt.

Ha tillit til dine kreative evner og skap noe magisk i dag!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot