Det vil lønne seg å vente!

Midten av uken kan kanskje føles litt treg, denne dagen er det Den hengte mann fra Den store arkana som er dagens kort. Dette er et klart og tydelig tegn om at det vil være lurt å smøre seg med tålmodighet og vente med å ta neste steg.

På dette kraftfulle og spennende kortet fra Den store arkana ser vi en katt som henger opp ned i et tre. Hvis du ser litt nøyere på bilde, så vil du se at denne katten lider ikke der den henger. Den ser heller leken og avslappet ut. Rundt hodet lyser det en glorie, som symboliserer at dette offeret som katten gjør, fører til opplysthet og tilfører den mer visdom.

Når Den hengte mann kommer inni livet vårt, så er det et tegn på det vil lønne seg å vente, stoppe opp og vente litt. Det er noe du eventuelt skal lære deg, erfare eller oppdage før du går videre.

Rent praktisk vil dette si at hvis du lurer på om du skal sette i gang et prosjekt eller ta en viktig avgjørelse i dag, så bør du vente.

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en flott og tålmodig onsdag?

Hilsen Ragna??‍♀️