Bli bevisst på hvor du begrenser deg selv

Kortet for fredag 6. august er «Eight of Swords», altså åtte sverd. Dette kortet handler om at man kjører seg fast i et mønster av negative tanker og handlinger som er vanskelig å rive seg løs fra.

På kortet ser vi en kvinne med bind for øynene og hendene bundet bak på ryggen. Rundt henne står åtte sverd stukket i bakken. Hun er tilsynelatende i en helt fastlåst situasjon. Men hadde hun tatt et steg mot sverdene hadde hun kunnet skjære over repene og vært fri. Dette symboliserer at du selv sitter med nøkkelen til å løse en vanskelig situasjon.

Tviler du på deg selv? Er tankene dine bare et stort kaos? Føler du deg overveldet og hjelpeløs? Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette er Åtte sverd et tegn på at du bør gi deg selv tid til å finne tilbake til din indre kraft og gjenopprette din mentale balanse.

Veien mot et klarere sinn starter med å bli bevisst på hvordan du tenker. Da ser du tydeligere hvordan du blokkerer din egen fremgang. Våg å møte det som er vanskelig og reflekter over ditt eget reaksjonsmønster. Ikke døm deg selv, men bare observer tankene dine og handlingene dine. Det er en blokkering i seg selv hvis du tenker negativt om deg selv. Ta lange pauser, mediter, tilbring tid i stillhet og gå i naturen. Dette vil hjelpe med å roe ned kaoset i hodet.

Ved å jobbe med disse tingene vil du få et bredere perspektiv på livet og gradvis oppnå større forståelse og bevissthet. Sinnet ditt blir roligere og du vil bli tryggere på deg selv. Lykke til!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot