Bedre tider i vente

Onsdag 4. august. I dag er dagens kort «Six of Swords» eller seks sverd. Selv om dette er et luftkort er det også mye vann her. Dette betyr at om du har vært igjennom en turbulent periode med mye kaotiske tanker og følelser, vil dette nå roe seg.

På kortet ser vi noen mennesker i en båt som straks er framme ved sin destinasjon. De har reist langt og ferden har vært utfordrende. Kanskje føles det slik for deg også. Du har vært igjennom mye og til tider har det føltes som om båten du sitter i skulle synke. Men nå får du snart land under føttene og kan se lysere på fremtiden.

Ofte handler dette kortet også om forflytning. Enten bytte av bolig, jobb, forhold eller andre områder i livet. Overgangen kan være tøff, men det er verdt det når man ser tilbake. Kanskje går du også vekk fra ett tankesett og over til et annet.

Hovedbudskapet til seks sverd er i alle tilfeller at ting vil bli bedre. Så pust ut og slapp av i trygg viten om at det ligger fine ting i fremtiden.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot