Anerkjenn følelsene dine og nyt livet!

Dagens kort tirsdag 16. mars ble Vannkongen. Radleigh Valentine har skrevet disse stikkordene på kortet: «Åpne ditt hjerte og sinn for dem rundt deg. Pålitelige og oppriktige råd. Veldedighetsarbeid.»

Denne herremannen er en romantisk livsnyter som er i kontakt med følelsens sine. Denne dagen råder han deg som leser dette til å kjenne etter hvordan du har det? Det er fort gjort å glemme å kjenne etter hvordan det står til med følelsene.

Kjenn etter, gjerne i en meditasjon, hvordan det er med følelsene dine i dag. Anerkjenn de, bearbeid og gi de den oppmerksomheten de fortjener. Dette vil føre til at du får det mye bedre med deg selv.

Vannkongen oppfordrer deg også til å gjøre noe du syns er skikkelig hyggelig, koselig og kanskje til og med romantisk. Nyt solnedgangen hvis du kan, spis noe godt og drøm deg gjerne bort i bøker eller filmer du er glad i. Er du i et parforhold er det en perfekt dag å ordne en liten romantisk overraskelse.

Kortet er fra kortstokken «Engletarot» og er laget av Radleigh Valentine og illustrert av Steve A. Roberts. Norsk utgave av Lille Arkana.

Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.