Gi slipp på låste tankemønstre i dag

Dagens kort ble åtte sverd. Dette kortet står for mye tankevirksomhet og at man føler seg låst i et tankemønster eller vane. Det kan hende at du føler at du ikke kommer noe sted og at du er maktesløs i en eller annen viktig avgjørelse. Gi slipp på dette tankemønsteret i dag.

Åtte sverd har kommet inn i livet ditt for å minne deg på at du er ikke hjelpeløs og du har så sannelig mye mer kraft til å endre disse tankene enn hva du tror! Dette vil snart bedre seg og du er snart i mål. Vit at du besitter nøkkelen til å slippe deg selv løs fra dette «tankefengselet». Her er noen tanker og spørsmål du kan stille deg selv i dag for å løsrive deg dra det:

  • Hva ville du har sagt og gitt av gode råd til en nær venn eller familiemedlem hvis han/hun var i nøyaktig samme situasjon? Det første du får inn her er din nøkkel til løsriving. Følg og stol på intuisjonen din!
  • Kan du gjøre noe direkte for å løse din problemstilling? Hvis ja – gjør det. Hvis nei – ikke bruk tid på å bekymre deg. Så enkelt, og så vanskelig er det.
  • Gjelder temaet noen andre så vit at vi aller er ansvarlige for vår egen lykke. Ikke bær andres problemer for dem!

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en god lørdag?

Hilsen Ragna??‍♀️