Se på mulighetene som springer frem

Dagens kort ble tre sverd. Dette kortet betyr ofte at dagen kan bli preget av en skuffelse. Det blir ekstra viktig å tenke positivt og fokusere på nye muligheter som kommer grunnet det som eventuelt kan skje.

Tre Sverd er et mektig og ofte litt trist kort å få. Dette handler om skuffelse og mangeganger hjertesorg. Dette kan bety at du denne dagen kan møte på en hendelse som skuffer eller sårer deg. Kanskje dette er i et romantisk forhold eller i familie/ vennekrets. Det kan også bety at du ikke kommer i mål med et prosjekt du gjerne skulle ønske du kom i mål med.

Her er det viktig å tilgi, gi slipp og komme seg videre. Ikke la dette kortet dra ned motet ditt kjære deg, se på det som en gyllen mulighet til å jobbe med tematikk som er vanskelig. Det er en grunn til at dette skjer. Hva har du lært og vokst på siden sist gang du var i likende situasjon? Lytt til sjelen din og ta det med deg!

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en god torsdag ❤

Hilsen Ragna??‍♀️