Skip to main content

Vær modig og følg hjertet i dag

Dagens kort ble arketypen «Strength» fra Den store arkana. Dette er det samme som Styrke på norsk. Dette kortet oppfordrer deg til å være selvsikker, modig, og til å være sterk ved å tro på deg selv eller dine prosjekter.

Dagens kort ble arketypen Strength fra Den store arkana. Dette er det samme som Styrke på norsk og står for selvsikkerhet, mot, og det og være sterk ved å tro på seg selv eller sine prosjekter.

På kortet ser vi en stolt dame ved siden av et stort villsvin. De ser på hverandre med mildhet og godhet. Her finnes ingen frykt. Damen vet at hun er trygg og hun vet det helt inn i beinmargen! Din personlig styrke og kraft vil være sterk i dag.

Dette betyr at denne lørdagen vil bære preg av at din selvsikkerhet og mot stiger. Du vil føle deg enda mer i kontakt med hjerteenergien din og du vet at du kommer lengre med å være sterk i hodet og hjerte, enn i musklene dine. Stå på og vær stolt av deg selv og dine prosjekter! Følg hjertet ditt og du vil oppleve stor glede og utvikling på alle plan.

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Ha en modig og kraftfull lørdag❤

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.