Skip to main content

Overraskende, men viktige endringer kan skje i dag

Ukens første kort ble det dramatiske «Livserfaring» som er det samme som Tårnet i tradisjonell tarot. Overraskende, brå, men viktige endringer kan skje i dag Se på mulighetene som kommer med denne energien, alt som skjer, skjer for en grunn.

Dette kortet forteller at denne dagen kan være litt tøff og det kan hende at noe du har planlagt blir avlyst og at det skjer bråe forandringer rundt deg som snur livet litt på hodet. Dette kan oppleves som kjipt og tungt, men vit at det er til det bedre.

Tårnet er en dramatisk, kraftfull og svært effektiv arketype som hjelper oss å komme av en vei som ikke er bra for oss og innpå en annen. Dette kan virke helt uforståelig når det står på, men i ettertid vil du se at dette var dette var helt nødvendig og at det var «hell i uhell». Prøv å ta det hele med humor, kjærlighet og flyt. Spør universet hva du kan lære av dette og vær snill med deg selv. Alt blir bra!

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine og illustrert av Steve A. Roberts. Norsk utgave av Lille Arkana. Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Ha en magisk mandag?

Hilsen Ragna??‍♀️


Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.