Skip to main content

Kjedsomhet kan inntreffe i dag

Dagens kort ble det litt kjedelige «Four of Cups» som er det samme som fire begre på norsk. Dette er kanskje tarotstokkens ultimate kjedsomhetskort. Dette kan bety at du kan kjede deg og være litt uinspirert i dag.

Dette er også en liten vennlig beskjed fra universet om at du kanskje er unødvendig apatisk og uinteressert i et prosjekt eller tema og at det er på tide å ta seg selv i nakken – etter hvert, men det er lov å hvile også (og noen ganger høyst nødvendig).

Dette kan være et tegn om at det ligger løsninger der, men du må kanskje se ting fra et annet perspektiv.

Dette kortet betyr at du allerede har det som trengs for å lykkes, men det trengs et lite skippertak og man må tørre å løfte blikket og se mulighetene som ligger rundt en. Ikke ta ting for gitt, noen ganger må man brette opp armene og jobbe seg gjennom ting for å komme i mål.

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Lag deg en nydelig fredag og har en riktig god helg når vi kommer så langt?

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.