Fokuser på overfloden i livet ditt

Dagens kort ble det litt traurige «Five of Pentacles» som er det samme som fem mynter på norsk. Universet kan utfordre deg med bekymringer rundt økonomi, din trygghetsfølelse og det materielle i livet ditt.

Dagens kort ble det litt traurige «Five of Pentacles» som er det samme som fem mynter på norsk Universet kan utfordre deg med bekymringer rundt økonomi, din trygghetsfølelse og det materielle i livet ditt.

Fem mynter handler om å føle seg fattig og jaget. Man kan føle se utrygg og det kan være vanskelig å få beina innunder seg selv igjen. Kanskje du har mistet litt håpet over noen uforutsette utgifter/ regninger eller utgifter.

Rådet i dag er å tenke positiv og manifestere og visualisere suksess og overflod i livet ditt. Det er lys i tunnelen, ikke gi opp. Øk energifrekvensen din og tiltrekk overflod ved å fokusere på det du allerede har og er takknemlig for i livet ditt.

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en torsdag fylt med tanker om overflod?

Hilsen Ragna??‍♀️