Skip to main content

Spirituell vekst og kreativ energi

Dagens kort lørdag 27. februar ble Ingwaz. Dette er navnet på runen som på norsk heter Ing og betyr forvandling og spirituell vekst.

På kortet Ingwaz ser vi en nydelig løve som hviler på en seng av krystaller og over hode så svever det en glittende krone av krystaller og stjerner. Løven er trygg, sentrert og på plass i seg selv. Og foran han vokser det opp en vakker plante nærmest fra ingenting. I dette bilde er ikke løven mektig pga. sin fysiske styrke, klør og tenner, her er løven kraftfull fordi den er så på plass og trygg i seg selv.

Dette betyr at denne dagen blir fylt av kreativ energi og hånd i hånd med dette, kommer spirituell vekst. Husk at det er mange måter å være kreativ på. Det kan hende du føler en kraftfull fremgang eller endring i ditt forhold til intuisjonen og klarsynet ditt. Kanskje du faller mer på plass i deg selv. Bruk gjerne tid på meditasjon og kreative sysler i dag.

I dag tidlig klokken 09:17 er det også fullmåne i arbeidsomme og lojale Jomfruens tegn. Dette skjer mens solen er i det drømmende Fiskenes tegn. Så se om du kan finne en balanse mellom disse nydelige sidene av deg selv i dag: den praktiske og den drømmende. Dette er også en perfekt dag å gi slipp på tanker og handlingsmønstre som ikke gagner deg lenger. Tilgi, gi slipp og fokuser på takknemlighet i dag.

Les mer om dagens fullmåne her.

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic OracleDen har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!