Skip to main content

Velsmakende omstart

I boken «Ren nytelse» deler lege Berit Nordstrand 88 fristende antiinflammatoriske oppskrifter.

Hun sier at hvis du spiser maten fra denne boken i 30 dager, får du en helseomstart. For da styrkes tarmbakteriefloraen og kroppens inflammasjonsnivå minsker samtidig som du spiser deilig mat.

I bokomtalen på Gyldendal forlag står det: «De aller fleste som gjennomfører en slik omstart bli kvitt «vondter», få bedre søvn og mer energi. Du kan også ende opp med noen kilo mindre rundt midjen og bedre hukommelse og humør. Kostholdet kan lege lekk tarm og lindre symptomer på livsstilsrelaterte sykdommer. Det kan også virke positivt for mange med autoimmune sykdommer – se etter AIP-merket i boken».

Nordstrand er lege med 25 års klinisk erfaring, foredragsholder, bestselgende forfatter – og hun elsker god mat. Hennes mål er å minimere helserisiko gjennom en livsstil med ren og naturlig mat som gir livsnytelse. Vil du fordype deg enda mer i Berits teori om antiinflammatorisk mat anbefales boken Omstart 30. Flere oppskrifter finner du på hennes hjemmeside beritnordstrand.no og profiler på sosiale medier, for eksempel @beritnordstrand på Instagram.

«Ren nytelse»
Berit Nordstrand
Gyldendal forlag, 224 sider
2021, 1. utgave

Les også: 

Demp betennelser med mat og urter!

Kolesterolsenkende mat, urter og tilskudd

Mat som kan forebygge kreft

Slik får du et optimalt immunforsvar!

Tørr hud? Smør huden innenfra! 

 

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.