Skip to main content

Slutt fred med deg selv

Alle kan lære seg meditasjon, som har vist seg å være gunstig for oss på flere plan, både på fysiske, emosjonelle og åndelige områder i livet.

«Meditasjon er å slutte fred med seg selv», sier Audun Myskja. I flere år har han lært mange svært forskjellige mennesker å meditere – alle med ulike behov og ulik motivasjon. Nå har han endelig samlet all sin kunnskap, erfaring og innsikt om dette i en egen bok.
Meditasjon: Veien til deg selv er skrevet for alle som vil lære seg å meditere, og for alle som ønsker å fordype seg ytterligere i temaet. Her vises vi hvordan vi kan finne indre ro gjennom meditasjon.

Audun Myskja (f. 1953) er overlege og spesialist i allmennmedisin, med doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorg. Han driver Senter for livshjelp i Totenvika med vekt på mestringsmedisin – verktøy til helse og vekst.

Myskja er forfatter av flere andre bøker, som Finn din indre kraft, Kunsten å finne ro, Pust, Ungdomskilden og De tibetanske ritene. Hans kombinasjon av vestlig medisin, østlig tradisjon og varme formidlingsevne når et stadig voksende publikum.

«Meditasjon: Veien til deg selv»
Audun Myskja
J.M. Stenersens Forlag
2022, 1. utg.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.