Stjernetegn for september: Vekten

Hva er det viktigste i livet ditt nå kjære Vekt? Din ledende planet er skjønnhetsgudinnen Venus. Uansett om du er mann eller kvinne, er søken etter konseptet skjønnhet grunnleggende for din natur.

Her snakker vi ikke om Dior-kjolen du skal ha på julefest. Eller det originale maleriet du kjøpte på auksjon som du ikke tør si hvor mye kostet. Ei heller om kjæresten du svermer for, eller den nye bilen i garasjen.

Likevel er det en enkeltfaktor som binder alle disse sammen – skjønnhet. Noe som er vakkert. Stil, ynde, sammensetning, form, farge. Et usynlig bindevev av å oppfatte essensen av noe som gleder sinn og øye. 

Gjennom å søke etter og selv uttrykke skjønnhet bringer du enda et gode med deg til menneskeheten: Harmoni. Tenk deg sagnet om Enhjørningen og Jomfruen. Selv ville dyr blir brakt i harmoni ved skjønnhetens nærvær.

På et litt mindre høytsvevende nivå er du kjent for dine evner som fredsmekler. Å bringe stridende eller uenige parter til enighet, er noe du har drevet med fra barnsben av når du meglet mellom storesøster og lillebror. Mellommenneskelige relasjoner er din spesialitet. For ikke å snakke om romantikk. Din sjarme er legendarisk.

En Vekt som tok sin livsoppgave på alvor er USAs 39. president Jimmy Carter. Han ble tilkjent Nobels Fredspris i 2002 for sin årelange innsats i å mekle fred og menneskerettigheter i en rekke konfliktområder rundt om i verden. Allerede i 1982 stiftet han The Carter Center i hjemstaten Georgia, en veldedig organisasjon som bidrar innen fredsmekling og sykdomsutryddelse på global basis.

Det å bringe balanse til noe som er i ubalanse er kjernen av ditt vesen. Bare husk på ditt astrologiske symbol – en vektskål som står på en perfekt linje! Du er svært ettertraktet som partner. Ditt mellomnavn kunne godt være romantikk. Vi sier ikke at du er forfengelig, men det er også viktig for deg at din partner kler armen din.

Ditt element er luft, og du er utpreget intellektuell. Du kan lykkes innen all verdens kunstneriske yrker. Stil, skjønnhet, skapende krefter. Også som meglende advokat, dommer, designer, musikker og stylist. Din egen stil er som oftest luksuriøs. Gourmetretter og årgangsviner er noe du liker. Du trener selvsagt regelmessig for å beholde den slanke linjen. Enten det er aromaterapi, yoga eller tai chi – finn din metode for å nå nirvana. Når du selv er i balanse, sprer du mer glede til omverden. Ha en nydelig bursdag kjære Vekt!