Skip to main content

Sommerhoroskopet for juli og august

Les vårt store sommerhoroskop for juli og august for alle stjernetegn!

Væren: 20.3.–19.4
Sommerromantikk:
Det blir en aktiv og utadvendt sommer. Du er innstilt på å more deg. I juli kan det likevel gå en høy bølge med både en sol- og måneformørkelse den 2. og 16. slik at du har lite tid for romantikk. Dette bedrer seg definitivt den tredje uken i juli. I nesten hele august reiser din kjærlighetsplanet Venus gjennom kosmos sammen med Solen, din planet for underholdning og moro. Så august er tiden for flørt, svermeri, romantikk og dypere lidenskap. Den 8. og 9. er fine dager for kjærlighet.

Karriere og feriepenger: Det kan føles som det ikke skjer så mye her nå. Din karriereplanet Saturn og din planet for daglig arbeid, Merkur, er i sakte bevegelse. Dette bedrer seg noe fra 2. august. I tillegg skjer Måne-formørkelsen 16. juli på ditt karriereområde. Sannsynligvis oppstår endringer på overordnet plan innenfor en bransje og offentlig regelverk. Din pengeplanet Venus går derimot raskt fremover hele perioden. Den 8. og 9. august er flotte dager for inntjening. Fra den tredje uken er det fine sjanser for de som søker ny jobb.

Ferie og reiser: Du kan godt reise ut i den store verdenen. Eventyrlystne og heldige Jupiter står på din side i slike spennende opplevelser. Men det er bare et lite drawback. Nemlig at planeten går såkalt retrograd eller baklengs frem til 12. august. Dette kan medføre forstyrrelser slik at ikke alt går etter reiseprogrammet ditt slik du hadde forestilt deg. Det betyr ikke at du ikke skal reise, men bare vær klar over det. Ellers blir også en ferie hjemme eller på hytta kjempebra. Rolig, avslappende og mimrende.

Sommerbegivenheter: I år som i fjor gjentar eklipsesesongen seg. Solareklipsen 2. juli skjer på ditt område for familie og hjem. Dine foreldre kan oppleve at det skjer noe dramatisk. Også dine brødre eller søstre kan bli påvirket. Noe i hjemmet ditt må kanskje enten fornyes eller repareres. Barna dine bør ta det litt mer med ro. Når det er litt kosmisk uvær på ferde, er det også viktig at du selv steller pent med egen helse. Ro ned, slapp av, spander en god massasje og andre kroppsbehandlinger på deg selv. Både helse og energi blir bedre i august.
Lunareklipsen 16. juli skjer på ditt område for yrkesliv. Sjefer og ledere kan oppleve dramatikk. Sektoren eller bransjen du jobber i kan få nye regler. Du kan også oppleve at ting føles og går treigere i sommer. Dette skyldes at størsteparten av planetene i vårt solsystem går retrograd, eller bakover, sett fra Jorden.
Ta hintet fra kosmos, senk farten du også og nyt ferien, solstrålene og sommeren for alt den er verdt!

Hva skjer på himmelen i sommer

Tyren: 20.4.–20.5
Sommerromantikk: Litt kosmisk uvær påvirker deg som alle andre kjære Tyr. Måneformørkelsen 16. juli får effekt fra Pluto, din kjærlighetsplanet. Din ektefelle eller kjære partner kan oppleve noe dramatikk som påvirker romantikken mellom dere. Vær tålmodig og vær der for ham eller henne. Familie og hjem blir viktig for deg de tre første ukene av august. Fra 21. august går Venus, din ledende planet, inn på ditt område for flørt og moro. Siste uken i perioden kan føre til het lidenskap når fyrrige Mars og Venus møtes.

Karriere og feriepenger: Jobb og karriere kommer inn i en litt roligere periode. Dette kan passe bra med at mange tar sommerferie i juli eller august. Fra medio august går også din karriere planet Uranus inn i en sakte periode. Merkur, din penge planet, går også sakte eller i en retrograd periode sett fra Jorden 8. juli til 2. august. Du har mer enn nok feriepenger, men unngå helst større eller viktige innkjøp i juli. Vent med det til august. Dette er også en bra tid for at du og familien er ute og bruker penger sammen.

Ferie og reiser: I år ser det faktisk ut til at du får de beste ferieopplevelsene hvis du holder deg på kjære og kjente steder. Har du tenkt å reise til det store utland, bør det ligge en dypere mening bak enn å bare feste, ha det gøy og egentlig ikke gjøre noen verdens ting. Om du tenker på gøy og moro med flørt og romantikk ser det ut til at du like godt kan gjøre det i ditt nærmiljø. Spesielt fra midten av august blir helt maks for nettopp slike ting. At det ender med en kul sommerforelskelse er fullt mulig.

Sommerbegivenheter: Sol- og måneformørkelsene 2. og 16. juli skaper en del stress i livet ditt. Det blir derfor viktig å stelle pent med helsa i sommer. Ro og hvile, ekstra massasje og riktig kosthold er viktige faktorer. Å opprettholde dine energinivåer er en god forsvarsmekanisme. Familie og hjem påvirkes av solareklipsen. Dramatikk kan oppstå blant familiemedlemmer, også søsken og foreldre. Noe må sannsynligvis skiftes ut eller repareres hjemme. Barna dine kan måtte bytte skole eller endre studieplaner. Måneformørkelsen skjer på ditt område for det store utland og vil påvirke Tyrer som er aktive innen høyere utdanning. Du kan komme til å endre faglig retning eller universitet. Vær fleksibel så ordner det seg.
Det meste roer seg i august når de kosmiske kreftene skifter. Fokus på hjem, familie og indre velvære blir enda sterkere. Kan du egentlig ha det bedre enn å sitte på terrassen din og skue ut over din velstelte blomsterhage? Du er også på vei inn i en periode hvor du må ta mer hensyn til andre. Samarbeid og den gylne middelvei lykkes best. Energi og stå-på vilje tar seg drastisk opp fra 23. august. God sommer!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Tvillingene: 21.5.–20.6
Sommerromantikk:
Flørt og romantikk kan gå litt tregere i sommer. Både din ledende planet Merkur og din kjærlighetsplanet Jupiter går retrograd, eller baklengs i hele juli. Merkur går fremover igjen fra 2. august og Jupiter fra den 12. Du vet ikke helt hva du vil, og tar igjen ved å flørte enda mer enn vanlig. Du flyr mellom beilere som en bie mellom blomster. Fra medio august går det mye bedre. Både single og de med partner nyter kjærligheten. Når Mars møter Venus fra 20. til 23. august er det flotte dager for svermeri.

Karriere og feriepenger: Både yrkesliv og økonomi påvirkes av eklipsene. Den solare 2. juli skjer på ditt område for finanser. Sørg for orden i regnskapet, ellers kan du få en utrivelig påminnelse. Lunareklipsen den 16. juli skjer på ditt område for andres ressurser. Din kjære partner kan oppleve dramatikk innen egne finanser. Din planet for daglig arbeid, Pluto, føler effekten den 16. Endringer på jobben er mulig. Likevel er juli frem til den 23. et årlig høydepunkt for økonomi. August er også bra for pengetilstrømningen. Fullmånen 15. august er spesielt bra.

Ferie og reiser: Den reiselystne Merkur, som også er din rådende planet, går inn i en rolig periode de tre siste ukene av juli. Samtidig befinner den seg et sted i horoskopet ditt som har med nærmiljøet å gjøre. Her har du egentlig fasiten på hva du egentlig bør gjøre i juni, nemlig kose deg i kjente og kjære omgivelser. I august står du langt friere. Det som da vil gi deg mest er en utenlandstur hvor du legger vekt på spirituelle og alternative verdier. Dette gir deg mange spennende aha-opplevelser du sent vil glemme.

Sommerbegivenheter: Nå er sommeren her hvor folk flest unner seg deilig ferie! Du er intet unntak og sammen med din planet Merkur slakker du seilene mesteparten av juli. Merkur går retrograd 8. juli til 2. august, men dette du svært vant til. Soleklipsen 2. juli vil påvirke dine søsken hvis du har det. Kjør gjerne litt forsiktig. Hold deg til trafikkregler. Ta back-up av alle dine pc-er og elektronisk utstyr. Kommunikasjonsglipper og misforståelser kan oppstå. Stell pent med helsa dagene rundt lunareklipsen 16. juli. Din helseplanet Pluto blir påvirket her. Ikke overdriv, hold deg til den rette sti. Senere og frem til 23. august står alle former for kommunikasjon i høysetet. Merkur har full fart fremover igjen. Du briljerer med ordets makt. Til tross for at ditt intellekt fungerer på høygir er du på vei inn i en roligere, innadvendt periode. Hjem, familie, indre drømmer og tanker kommer mer i fokus fra slutten av august.
Det er en flott tid for å meditere over sommerens reiser og opplevelser sammen med dine nære og kjære.

Hva skjer på himmelen i sommer

Krepsen: 21.6.–22.7
Sommerromantikk:
Det er mulig du ikke føler deg særlig romantisk i juli, kjære Kreps. Begge eklipsene vil ha effekt for deg. Soleklipsen 2. juli gir deg anledning til å friske opp din image og hvordan du presenterer deg selv til omverden. Du blir en ny forbedret utgave av deg selv. Måneformørkelsen 16. juli skjer på ditt område for ekteskap. Forholdet ditt blir testet igjen. Vær tålmodig med din partner. Single kan bestemme seg for noe de iverksetter senere. Fra tredje uken i august går det mye bedre med fine sjanser til romantikk.

Karriere og feriepenger: Solareklipsen 2. juli vil påvirke dine finanser. Solen er også din pengeplanet. Økonomien kan alltid organiseres bedre. Det kan plutselig komme en slant penger. Du er inne i årets høydepunkt for finanser. Din karriereplanet Mars er på ditt område for ressurser frem til medio august. Fra tredje uken er det fokus på salg, markedsføring og alle former for kommunikasjon. Her kan du gjøre det skikkelig bra. Krepser som studerer uansett nivå, lærer mye raskere nå og får topp resultater.

Ferie og reiser: Egentlig kan du ta ferie hvor du vil i sommer. Men ettersom ditt eget stjernetegn er såpass knyttet opp til de to eklipsene vi har i juni, kan det være lurt og ta det helt rolig og avslappet på et kjent og kjært sted hvor du føler deg trygg og fortrolig. Samvær med familien i fest og glede blir topp. Når stjernestøvet etter de to eklipsene har lagt seg i august, kan du ta igjen det tapte og slå skikkelig ut med vingene der du befinner deg. En åndelig reise til utandet vil gi deg mange fine opplevelser.

Sommerbegivenheter: Det blir viktig at du tar helse, ro og hvile på alvor i sommer. Eklipsene kan påvirke deg på en stressende måte. Når du vet at det er kosmiske krefter som står bak det som skjer, blir det lettere å ta et skritt tilbake. Solformørkelsen 2. juli skjer i ditt eget stjernetegn. Du får nok en anledning til å skape en bedre og fornyet versjon av deg selv. Ikke nøl, bestill time hos frisør, stylist og personlig shopper! Det vil være gull verdt for din selvtillit. Måneformørkelsen 16. juli påvirker deg også personlig, siden Månen er din ledende planet. Avslapping på en båt eller på stranden ved havet er fine måter å roe ned på. Perfekt for sommerferien. Lunareklipsen vil også påvirke dine barn hvis du har de. Også barna har fordel av å ta det rolig dagene rundt 16. juli. I august skifter energiene og du blir mer travel. Familien støtter deg også. Kan hende du kjøper noen kostbare nye elektroniske dingser eller utstyr til hjemmet eller de der hjemme. Kommunikasjon står i høysetet, så husk at små ord kan bety mye.
God sommer!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Løven: 22.7.–22.8
Sommerromantikk:
Flørt, romantikk og svermeri synes litt mer komplisert nå. Du prioriterer kjærlighet, men har du partner kan hende han eller hun synes du er for selvopptatt. Hvor mange timer tilbringer du foran speilet? Solformørkelsen 2. juli fører blant annet til at du endrer stil, sveis og image. Går det an å bli mer tiltrekkende enn du? Mange har bursdag fra 23. juli, da er du på byen og feirer for fullt. I august kommer harmonien tilbake fra tredje uken. De siste dagene i august er fine dager for romantikk.

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 16. juli skjer på ditt område for daglig arbeid og helse. Forvent endringer, nye oppgaver og dramatikk blant kollegaer. Hva som skjer avhenger av din situasjon. Din karriereplanet Venus går inn i ditt eget stjernetegn 28. juli, så du får flotte sjanser til å avansere din karriere. Merkur, din pengeplanet, er inne i en sakte periode fra 8. juli til 2. august. Det er en fin tid for å planlegge fremtiden. Fra den 21. august øker inntjeningen etter at Venus går inn på ditt område for økonomi. Husk å spare litt også!

Ferie og reiser: Hvor er det stedet i verden du lenge har ønsket å dra til? Ja, da skal du prioritere å reise dit. Energi, gnist og entusiasme har du mer enn nok av. Selv om alt ser forlokkende ut, er det likevel et par ting du burde være oppmerksom på. Det ene er at reiseplaneten Merkur går baklengs i store deler av juli. Dette kan føre til forsinkelser og frustrasjoners i reiseopplegget. Det andre er at første halvdel av juli bør du ikke gjøre noe dumdristig, da uhell og ulykker lettere kan oppstå denne tiden. Men ellers, kos deg!

Sommerbegivenheter: Du kan se frem til en fin sommer til tross for litt kosmisk uro. Solareklipsen 2. juli vil du merke mest til da Solen er din ledende stjerne. En god idé er å ta det med ro dagene rundt 2. juli. Eklipsen skjer på ditt område for hemmeligheter, tidligere liv og det skjulte universet. Du kan drømme mye dagene etterpå, men ikke ta det for alvorlig. Måneformørkelsen 16. juli vil påvirke Pluto, din familieplanet. Du må reparere eller fornye noe hjemme. Familien kan oppleve dramatikk, foreldre er litt mer utsatt enn barn. Som Løve er du en mesterlig leder for din flokk og håndterer det fint. I tiden etter vil du også gjøre endringer i dine helserutiner. Fra 23. juli kommer du inn i din tid på året, mange har bursdag, gratulerer! Med Mars, Solen, Venus og etter hvert også Merkur i stjernetegnet Løven får du flotte kosmiske gaver! Helse og energi er utmerket. Du stråler av velvære og magisk tiltrekningskraft. Du er i tillegg inne i en periode nå hvor du kan endre ting som ikke passer deg. Kosmos gir deg lov.
Husk å takke Universet når du ligger under solparasollen.

Hva skjer på himmelen i sommer

Jomfruen: 23.8.–22.9
Sommerromantikk:
Du slipper relativt lett unna Sol- og Måneformørkelsene i juli. Ingen av de påvirker kjærligheten direkte for deg. Likevel kan din partner merke effektene, og stress oppstå av den grunn. Ting tar også litt lenger tid. Fra 22. august og en uke fremover reiser Venus og Mars sammen over himmelhvelvet. En herlig tid for romantikk så vel som het lidenskap for både single og de med partner. Noen kan oppleve en emosjonell avstand til sin elskede. Møt hverandre halvveis, så ordner det seg.

Karriere og feriepenger: Det passer fint med sommerferie i juli. Din karriereplanet Merkur går baklengs over himmelen 8. juli til 2. august. Det er en fin tid for å planlegge hva du vil gjøre senere. Ikke bestem deg for noe imens Merkur går i sakte bane. Din pengeplanet Venus går derimot raskt fremover hele perioden. Du har fin flyt i pengetilstrømningen. Du kan også unne deg selv og familien en fin ferie. Den 21. august går Venus inn i ditt eget stjernetegn. Kjøp deg selv noe fint, du fortjener det!

Ferie og reiser: Når din rådende planet Merkur går baklengs ser det ut til at du får den beste ferien ved å holde deg stille og rolig på et sted du føler deg komfortabel og avslappet. Å tenke litt igjennom livet ditt og hvor du står i verden er noe du burde bruke litt tid på i juli. I august derimot står du langt friere til å dra hvor du vil. Dra sammen med gode venner ut i verden for å oppleve nye og spenneden ting, det blir kjempekult.

Sommerbegivenheter: Sommerperioden for din del er nesten to-delt. Din ledende planet Merkur går baklengs sett fra Jorden 8. juli til 2. august. Likevel kan juli være en fin feriemåned hvor du kan ta det litt med ro. Den 2. og 16. juli har vi sol- og måneformørkelse. Eklipsene er relativt snille mot deg. Solareklipsen 2. juli skjer på ditt område for venner og grupper du er medlem av. Dramatikk kan oppstå blant vennene dine. Hold deg litt på utkanten så lenge det ikke gjelder deg direkte. Også profesjonelle grupper du hører til kan oppleve at skumle avsløringer kommer for en dag. Måneformørkelsen 16. juli skjer på ditt område for barn, kreativitet og underholdning. Barna i livet ditt må gjerne ta det litt mer med ro dagene rundt. Ta deg tid til å snakke med de om hva de har på hjertet. August blir en fin og stort sett lykkelig måned med bedre fremdrift. Du kommer også inn i en mer uavhengig periode hvor du kan endre ting du ikke liker. Du har rett til glede i livet ditt. Noen Jomfruer har også bursdag nå fra 23. august.
Gratulerer!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Vekten: 23.9.–22.10
Sommerromantikk:
Du er sosial sommeren gjennom. Din kjærlighetsplanet Mars er på ditt område for venner og grupper hele perioden. Romantikken virker stort sett lykkelig til tross for litt kosmisk uro skapt av eklipsene. Din kjære partner kan være humørsyk medio juli. Vær tålmodig. Du har det også gøy sammen med venner. Venner kan også prøve å spleise single. Single som søker en partner kan møte noen som får hjertet til å banke. 22.-25. august når Venus og Mars møtes er svært romantiske dager for alle.

Karriere og feriepenger: Både solar- og lunareklipsene 2. og 16. juli vil påvirke jobben din. Solformørkelsen 2 juli. skjer direkte på ditt område for karriere Det meste kan skje, avhengig av din egen situasjon. Måneformørkelsen 16. juli vil påvirke Pluto, din finansplanet. Endringer kan med fordel gjøres. Beregne lenger tid da Pluto er inne i en sakte periode. I august går det bedre. Fullmånen 15. august er en bra karrieredag. Økonomien bedrer seg etter 23. august. Likevel, ved oppstart på sommeren har du nok penger til en flott ferie. Kos deg!

Ferie og reiser: Om du har anledning bruk deler av juli til kurs og seminar. På den måten tilbringer du også en del tid sammen med likesinnede, mennesker som har samme interessefelt som deg selv. Uansett, samvær med venner og bekjente vil gi deg mange fine energier og opplevelser. Men en hjemmeferie er heller ikke dumt, særlig rundt den 16. juli når vi har måneformørkelse. Familien kan da trenge deg. I august får du det ganske travelt. Eventuelle reiser ser ut til å være knyttet opp til jobb og karriere.

Sommerbegivenheter: De aller fleste tar ferie i juli, kjære Vekt. Det kan du også med fordel gjøre. Stell pent med helsa, ro ned og sett pris på solstrålene, hvor enn du befinner deg. Kosmiske stormer kan skape noe stress i juli. Lunareklipsen 16. juli skjer på ditt område for hjem og familie. Du kan komme til å måtte reparere både det ene og det andre. Familiemedlemmer kan oppleve dramatikk, enten det gjelder junior eller senior. Ta det med fatning og støtt opp der det trengs. Pass også på å oppdatere og sikre ditt elektroniske utstyr og dingser. Kommunikasjonsplaneten Merkur er inne i en retrograd periode 8. juli til 2. august. Ta høyde for eventuelle forsinkelser. Helse og energi tar seg betydelig opp i august. Din entusiasme og optimisme vender tilbake. De kosmiske energiene skifter og du nærmer deg en mer uavhengig periode. Du har mer kraft til å endre ting du ikke liker. Fra tredje uke får du et mer innadvendt blikk. Din ledende planet Venus, Solen og Mars er alle på ditt område for det Usynlige Universet. En fin tid for å meditere på livets uutgrunnelige spørsmål.
God sommer!

Hva skjer på himmelen i sommer

Skorpionen: 23.10.–21.11.
Sommerromantikk:
Du er relativt travel til tross for ferietid. Har du tid til romantikk? Verken sol- eller lunareklipsen påvirker ditt kjærlighetsliv, bortsett fra at ditt fokus er annensteds. Kan hende du blir fascinert av en utlending, eller drar på kjærlighetsferie til fjerne land i juli. I august er din planet for kjærlighet, Venus, på ditt område for karriere og sosial posisjon. Elsker du jobben din eller sjefen? Flørt og svermeri kan skje med en kollega eller høytstående person du treffer på jobbarrangement. Men om det varer over sommeren, tja si det?

Karriere og feriepenger: Solareklipsen 2. juli påvirker jobben da Solen er din karriereplanet. Forvent endringer og eventuell dramatikk på arbeidsplassen. Lunareklipsen 16. juli vil bringe enda flere endringer. Det meste ordner seg til din fordel når støvet legger seg. Du kommer inn i et karrierehøydepunkt i august når Solen går inn på ditt område for karriere. Energiske Mars er her allerede. Finanser går også bra hele perioden og enda bedre etter 11. august når din finansplanet Jupiter mottar gode kosmiske energier.

Ferie og reiser: Utlandet bør lokke spesielt i år. Du kan få mange spennende opplevelser her. Men du bør også være klar over at de to eklipsene vi har i juli kan skape litt turbulens. Du bør i hvert fall ikke gjøre noe dumdristig eller utsette deg for unødig fare. Derimot er det kjempefint for å ligge på stranda og sole seg om du er i utlandet eller er her hjemme. Romantikk og kjærlighet på reiser ser også ut til å stå gunstig. Dette gjelder selv om du drar med din elskede eller om du er singel og forelsker deg i noen.

Sommerbegivenheter: Selv om du aldri ville innrømme det kjære Skorpion, kan måneformørkelsen 16. juli få deg litt ute av balanse. Din ledende planet Pluto merker effekten direkte. Du kan med fordel ta ferie i juli. Stell pent med kropp og sjel, mediter på en strand ved havets bølger. Prøv helst å unngå reiser rundt 16. juli. Det skjer mye rundt deg, men du er en mester til å spalte ut uønskede energier og hendelser. Skorpioner som studerer, uansett nivå, vil få sine studieplaner endret. Bytt studiested eller leseplan. Kosmos vil ha deg på den rette stien, og eklipser er en av metodene som blir brukt. Helse og energi er bedre i august enn i juli. Mars, din helseplanet, står i en gunstig posisjon nå. Du tar deg tid og investerer i egen helse. Det er veldig lurt. I august er du svært aktiv innen profesjonelle grupper og organisasjoner du tilhører. Med både Venus, Solen, Merkur og Mars på ditt område for grupper og venner sier det seg selv at her kan du dra fordel. Hvem du kjenner kan utgjøre den lille forskjellen.
Men ikke glem å ta ferie!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Skytten: 22.11.–21.12
Sommerromantikk:
I juli vet du ikke helt hva du vil. Merkur, din kjærlighetsplanet, er inne i en sakte periode 8. juli til 2. august. Mor deg, flørt og ha det gøy ja, men ikke ta noen viktige avgjørelser før senere. Solformørkelsen 2. juli vil påvirke din parters finanser og penger dere deler. Noe må omorganiseres. I august kommer din selvtillit tilbake. Dyp lidenskap rår de to første ukene. Senere i august kan single falle for en utlending eller bli forelsket på en reise.

Karriere og feriepenger: Merkur er også din karriereplanet. Meldingen fra kosmos er at det kan være bra å ta ferie i juli. Ro ned og planlegg hva du vil gjøre når energiene skifter. Måneformørkelsen 16. juli skjer på ditt område for finanser. Du må tilpasse økonomien. Så lenge du ikke har vært uvøren, er dette til din fordel. Likevel har du nok penger til en flott ferie. Fra tredje uken i august kommer du inn i en topp tid for karriere. Solen, Mars, Venus og fra 29. august Merkur er alle på ditt område for karriere og sosial posisjon. Gå for det!

Ferie og reiser: Selv om du er en eventyrlysten Skytte, kan det være lurt å ta det litt rolig i sommer, i hvert fall i frem til midten av august. Dette betyr ikke at du skal holde deg hjemme, men om du drar noe sted bør du ha et avslappet forhold til livet og det du gjør. I begynnelsen av juli bør du også være mer forsiktig på den måten at du ikke utsetter deg for unødige farer, da det er en tid hvor uhell og ulykker lettere kan oppstå. Utlandet lokker spesielt i år som det vanligvis gjør for mange Skytter. Vær fornuftig og du kan kose deg hvor enn du drar.

Sommerbegivenheter: Du har masse energi nå som sommeren tar til. Helsen er også utmerket. Mot siste uken av august kan du være litt mer forsiktig. Sørg for nok ro og hvile. Solformørkelsen 2. juli skjer på ditt område for de dypeste transformasjoner og andres midler. Din partner må omorganisere sin økonomi. Arv, skatt eller forsikring kan være tematikk. Ut-av-kroppen tilstander og bortgang, tidligere liv og universets syklus kan også være tema. Aller oftest skjer det på det psykologiske plan. Noen Skytter er svært opptatt av saftige filosofiske diskusjoner rundt dette. Lunareklipsen 16. juli skjer på ditt område for ressurser og påvirker både din pengeplanet Saturn, og din spirituelle planet Pluto. Et ekko egentlig, av hva som skjedde 2. juli. Hold deg helst i ro dagene rundt eklipsen og ikke finn på noe dumdristig. August er en topp måned for Skytter som studerer, uansett nivå. Du får også større fokus på dine ytre ambisjoner. Din ledende planet Jupiter får fin fart fremover fra 12. august, som styrker din selvtillit. Familien ser lite til deg, men heldig som du er støtter de deg uansett.
Nyt sommeren!

Hva skjer på himmelen i sommer

Steinbukken: 22.12.–19.1
Sommerromantikk:
Både sol- og måneformørkelsene 2. og 16. juli vil påvirke kjærlighetslivet ditt. Forhold blir satt på prøve. Solformørkelsen 2. juli skjer på ditt område for ekteskap og kan skape dramatikk for din partner. Månen er din kjærlighetsplanet og Lunareklipsen 16. juli skjer i ditt eget tegn. Både du og din kjære vil endre stil og image i tiden fremover. Vær tålmodig, så går alt bra. I august tar flørt og svermeri seg opp igjen. 1. august med super-nymåne er en fin romantisk dag for alle.

Karriere og feriepenger: Du kan fremme yrkesliv ved å delta på karriererelaterte sosiale arrangementer i juli. Still opp, vis at du er med på laget, det er til din fordel. Fra ultimo juli og mesteparten av august får du større fokus på selve jobben. Ta gjerne en ryddesjau og fjern unødvendige tidstyver. Du kan også reise i karrieresammenheng. Finanser er bra i juli. Fra 18. august mottar din pengeplanet Uranus flotte kosmiske energier. Inntjeningen øker. Likevel kan det ta noe lenger tid. Uranus går inn i en sakte periode. Prøv helst å unngå større kjøp.

Ferie og reiser: Egentlig kan du reise hvor du vil i sommer. Men det ser ut som at reiser sammen med din elskede partner vil gi mange flotte opplevelser. Ikke bare på det romantiske og seksuelle plan, men også for å utforske dypere sensuell kjærlighet mellom dere. Er du singel lover også reiser godt for at en uventet forelskelse oppstår. Men om den varer lengre enn selve ferieturen, er ikke godt å si. I alle fall, det du bør gjøre i sommer er å være så mye sosial du bare kan. Samvær med andre mennesker gir deg mye på alle plan.

Sommerbegivenheter: Det kan se ut som du blir ganske travel i sommer, til tross for at alle er på ferie. Prøv å ta litt ferie i juli. Det skjer mye rundt deg, men din første prioritet er deg selv. Stell pent med helsa i juli. Eklipsene skaper stress for deg, så sørg for nok ro og hvile. Måneformørkelsen 16. juli i Steinbukken vil bidra til at du fornyer deg selv de neste månedene – ny stil, ny frisyre, stilige nye klær og hvordan du presenterer deg selv utad. Du kan også oppleve turbulens blant vennene dine. Prøv å ikke engasjere deg, med mindre du selv er direkte involvert. Den tredje uken i juli får du mer energi og helse. I august kan energiene skifte. Du har mye mer stå-på-humør og føler deg toppers. Du kan bedre helsa enda mer ved å være nøye med kostholdet. Massasje er også bra for deg, så ta deg råd til proff massasje. Tempoet stiger og du blir mer opptatt av dine ytre ambisjoner. Hjem og familie går mer i baksetet. Kosmiske energier er spesielt gode for deg fra tredje uken i august.
Men innen da, sørg for å nyte sommeren!

Hva skjer på himmelen i sommer

Vannmannen: 20.1.–18.2
Sommerromantikk:
Svermeri, flørt og romantikk blir en stor del av sommeren. Men først vil solformørkelsen 2. juli skape litt dramatikk i livet til din kjære partner. Det gjelder ikke deg personlig men kan påvirke forholdet deres. Solen er også din planet for kjærlighet. Fra 23. juli til tredje uken i august kommer du inn i årets høydepunkt for romantikk. Ditt sosiale liv er svært hektisk. Single får mange sjanser for svermeri. De siste dagene i august blir best for den dypere kjærligheten. Neste måned blir enda bedre.

Karriere og feriepenger: Solareklipsen 2. juli skjer på ditt område for daglig arbeid og helse. Forvent endringer, kanskje dramatikk på jobben eller hos kollegaer. Dette gjentar seg 16. juli med lunareklipsen. Månen er din planet for arbeid og eklipsen påvirker Pluto, din karriereplanet. Vær fleksibel, så ordner det seg til det beste for deg. De som søker ny jobb får mange fine sjanser. Neptun, din pengeplanet, er inne i en sakte periode. Likevel har du nok midler til en flott ferie. Nå må du legge ned litt ekstra innsats for å tjene enda mer penger.

Ferie og reiser: I juli er det stor aktivitet i jobben din. Tid til den helt store ferien avhenger av din egen arbeidssituasjon. Det er mulig du må tilpasse deg litt. Men når du først drar på ferie får du det det kjempekoselig om det er til det store utland eller her hjemme. Du er sosial og søker samvær med andre mennesker. Er du i et parforhold får dere det supert sammen med romantikk og elskov. Er du singel kommer du lett i kontakt med potensielle kjærester eller noen du liker å flørte og more deg med. Kos deg hvor enn du drar!

Sommerbegivenheter: Husk å ta ferie i år også, kjære Vannmann. Det ser ut til at sommeren kan bli travel. Du slipper relativt lett unna sol- og måneformørkelsene. Det som skjer skaper bare litt ekstra spenning i livet ditt. Lunareklipsen 16. juli skjer på ditt område for hemmeligheter, tidligere liv og karma. Er du medlem av en etablerte kirke eller andre religiøse samfunn vil det oppstå dramatikk der. Avsløringer kan komme for en dag. Du er svært sosial i sommer. Flere av dere vil dra på sosiale samlinger og fester. Kanskje er det ikke nok timer i døgnet? Egodrevne Mars er på ditt område for ekteskap og sosiale forhold til medio august. Pass opp for unødvendig krangel. Vær også obs på at kommunikasjonsplaneten Merkur er inne i en bakovergående periode 8. juli til 2. august. Misforståelser kan lett oppstå. I juli kan du utforske hvordan du kan endre og forbedre dine helserutiner. Men ikke bestem deg for noe før i august. Stell pent med helsa de første tre ukene. Energinivåene dine stiger raskt etter 23. august.
Din entusiasme vender tilbake. Husk solfaktor på stranden!

Fiskene: 19.2.–19.3
Sommerromantikk:
Sommersvermeri er to-delt. I juli vet du ikke helt hva du vil. Beilere blir sjarmert av din glamorøse aura, men du teller på knappene om du skal engasjere deg. Din kjærlighetsplanet Merkur er inne i en sakte periode 8. juli til 2. august. Jovisst kan du flørte masse og ha det gøy, men ikke bestem deg. I august kommer selvtilliten din tilbake. Single går fra det ene stevnemøtet til det andre. Har du partner er dere ute på byen sammen. Men vær forsiktig så ikke unødvendig krangel oppstår. Møt din kjære halvveis, så ordner det seg.

Karriere og feriepenger: Solformørkelsen 2. juli påvirker jobben din. Solen er din planet for daglig arbeid og helse. Dramatikk kan oppstå blant kollegaer og du kan få nye oppgaver. Vil du ha ny jobb har du mange gode sjanser. Merkurs retrograd kan skape uklarheter. Ikke bestem deg for noe før senere. Din pengeplanet Mars er på ditt område for arbeid hele perioden. Inntekter kommer til deg gjennom din innsats. Mars får gode kosmiske energier, noe som er bra for dine konti. Du har mer enn nok penger til en fin ferie.

Ferie og reiser: Om du kan ta ferie i juli er relatert til dine daglige gjøremål og forpliktelser. Men er du på reise i begynnelsen av juli, enten det er ferie eller i forbindelse med jobben, ikke gjør noe dumdristig. Du kan være litt utålmodig og anspent. Dette gjør at du kan bli litt uvøren og uforsiktig, selv om du ikke mener å være det. Ellers er sommeren en fin tid for romantikk, uforpliktende flørt og kjærlighet på reiser. Å oppholde deg ved vann er topp, enten det er på en cruisebåt eller du ligger på stranda og soler deg.

Sommerbegivenheter: Det blir en riktig fin sommer hvor du slipper unna mye av det kosmiske uværet. Sol- og måneformørkelsene påvirker deg ikke i så stor grad. Solareklipsen 2. juli skjer på ditt område for barn, lek, underholdning og kreativitet. Dine barn bør ta det med ro dagene før og etter. I den grad de selv har befatning med penger må de gjøre nye regnestykker. Fisker som jobber innen kreative yrker vil få et vell av nye ideer. Din helse og energi er bra gjennom hele sommeren. Solformørkelsen vil sette fokus på din helse, og nå fremover vil du prøve nye kurer og remedier. Kosthold er alltid viktig, så ikke overdriv kulinariske nytelser. Lunareklipsen 16. juli skjer på ditt område for venner og grupper du tilhører. Dine venner kan bli utsatt for dramatiske situasjoner – det er mulig at noen vennskap blir avsluttet. Dersom dramatikken ikke involverer deg direkte, prøv å holde litt avstand. I august kommer du også inn i en periode hvor du må ta litt mer hensyn til andre mennesker. Å bygge dine sosiale ferdigheter er vinn-vinn både for deg og de rundt deg.
Ha en riktig fin sommer, kjære Fisk!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

NextGEN Gallery

Edit
Delete


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode