Sommerhoroskopet for juli og august

Les vårt store sommerhoroskop for juli og august for alle stjernetegn!


Væren: 20.3.–18.4
Sommerromantikk:
Både juli og august blir fine for kjærligheten. Søte romantiske ord gjelder i juli. Det eneste skår i gleden er måneformørkelsen 5. juli, som kan skape en del dramatikk hjemme og blant familien. Dine foreldre blir også påvirket. Vær tålmodig med dine nærmeste. Den 22. juli innleder du årets høydepunkt for gøy og moro når Solen går inn på nettopp dette livsområde – Den 8. august går Venus, din planet for kjærlighet, over på ditt område for hjem og familie. Emosjonell intimitet blir viktig. Du inviterer hjem til selskapeligheter hos deg og sammen med familien.

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 5. juli skjer på ditt område for karriere. Forvent endringer og mulig dramatikk også blant kollegaer og sjefer. Myndigheter kan endre rammebetingelser. Merkur, din planet for daglig arbeid, går også i sakte marsj frem til 12. juli. Vent helst med beslutninger om jobb til medio juli hvis du kan. Finanser går bra. Venus din pengeplanet har fin fremdrift, noe som gir god inntjening. Markedsføring, salg og media står i fokus. I august bruker du også penger på hjem og familien din.

Ferie og reiser: Frem til første uken i august bør du konsentrere deg om ferie sammen med familie og reiser i nærmiljøet. En tur på hytta på fjellet eller ved sjøen tegner særdeles bra. Det beste ser ut til å være at du holder deg stort sett innenfor landets grenser. Deretter står du friere til å legge ut på de turene du selv vil. Mot slutten av august kan reiser i forbindelse med jobb eller arbeidskollegaer bli aktuelt. Men det kan også være at du tar deg en tur i forbindelse med et program du har om helse og velvære.

Sommerbegivenheter: For en fremadstormende Vær, kan den kosmiske tregheten oppleves som en tålmodighetsprøve. Dette forsterkes av at Mars, din hersker, er i ditt eget tegn hele perioden. Du har så mye energi, men det butter imot. Ta det helst med ro dagene rundt måneformørkelsen 5. juli da Merkur, din helseplanet, merker effekten. Også Jupiter, din planet for utland og høyere utdanning, blir påvirket. De som studerer på høyere nivå vil endre sine planer. Merkur er også inne i en sakte periode frem til 12. så har du reiseplaner kan forsinkelser skje. Vær fleksibel med reisemål. Kosmisk stress kan føre til at du føler deg sliten, så stell pent med helsa. Sørg for nok ro og hvile. Familieliv og karrierehensyn er også noe du må bli flinkere til å balansere. Begge blir viktige for deg fremover. Fra slutten av juli og mesteparten av august er du inne i årets høydepunkt for å nyte livet. Barna i livet ditt står også sentralt sammen med hjem og familie. Perfekt for kos på hytta. Heldig er den som får invitasjon fra deg hjem til hyggelige lag.
Riktig god sommer!

Hva skjer på himmelen i sommer

Tyren: 19.4.–19.5
Sommerromantikk:
Romantikk finnes der rundt deg, til tross for at Pluto, din planet for kjærlighet, er inne i en lengre saktegående periode. Pluto reiser også sammen med heldige Jupiter, din planet for transformasjon. Den dypere lidenskapen er viktig for deg. En periode hvor det er best å ikke ta viktige avgjørelser om parforhold. Nyte, men ikke vite alt nå. I august kan du oppleve en viss følelsesmessig avstand fra din kjære. Dere ser ting fra motsatt perspektiv. Kom hverandre i møte, så går det bra. Single har det gøy med uforpliktende flørt.

Karriere og feriepenger: Både Uranus, din karriereplanet, og Venus, din arbeidsplanet, har god fremdrift i sommer. Du er inne i en periode med fokus på familie, hjem og indre kamre. Samtidig må du håndtere jobb og karriere. Bildet endrer seg noe når også Uranus går inn i en lang bakovergående periode fra 16. august. Penger går godt i sommer. Med Venus, din hersker, på ditt område for finans hele juli er du opptatt av egen økonomi. Energier fra Merkur, din pengeplanet, etter 12. juli gjør at pengestrømmen til deg øker.

Ferie og reiser: Tyrer flest har intet problem med å holde seg hjemme og stelle i stand selskap med god mat og godt drikke for familie, naboer og gode venner. Og her har du egentlig oppskriften på dine store sommeropplevelser i år. De gedigne utenlandsturene er ikke hva horoskopet ditt foreslår i år. I hvert fall ikke om du tenker å dra på bare fryd og fromme. Men har du en bestemt målsetting, så kan det sikkert få flotte opplevelser. August blir best for reiser med romantikk og kjærlighet.

Sommerbegivenheter: Kosmiske stopp-start energier gjennom sommeren setter tempo ned til sakte fart. Som stødig Tyr håndterer du treghet rimelig bra. Greit med ekstra tid til å tenke gjennom. Måneformørkelsen 5. juli skjer på ditt område for filosofi, høyere utdanning og utland. De som studerer ved universitet ol. vil endre sine planer. Er du på reisefot vær påpasselig. Unngå helst å reise den dagen hvis du kan. Kjør pent og hold deg til trafikklover. Dramatikk kan også skje bland dine søsken og i nabolaget. Helse og energi er stort sett bra hele sommeren om enn du kan føle deg litt sliten i august. Nok søvn og hvile, sammen med at du spanderer deilige kroppsbehandlinger på deg selv hjelper. Den 22. juli går Solen inn på ditt område for hjem og familie. Du bruker også penger på hjemmet og de som bor der. Karriere kan ta litt baksete i august og du kan nyte kvalitetstid hjemme. Din hersker Venus går inn på ditt område for intellekt og kommunikasjon 8. august. Du får større fokus på å lese og studere i sofakroken og intellektuelle diskusjoner med de du inviterer hjem.
Ferie i august tegner bra.

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Tvillingene: 20.5.–19.6
Sommerromantikk:
Kjærligheten i sommer påvirkes av den kosmiske tregheten. Frem til 12. juli er du usikker på hva du vil. Din hersker Merkur er i retrograd eller bakovergående bevegelse sett fra Jorden. Senere i juli og august er fremdeles Jupiter, din planet for kjærlighet, i sakte, eller bakover gange. Du kan føle en viss avstand fra din kjære, at dere ser ting fra motsatte sider. På plussiden har du vakre Venus i ditt eget stjernetegn hele juli, og din aura utstråler glamour. Harmonien bedrer seg igjen fra tredje uken i august, og single har det gøy med uforpliktende flørt hele sommeren.

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 5. juli påvirker Pluto, din planet for daglig arbeid og helse, som er inne i en lengre periodes sakte gange. Endringer på jobben kan skje. Også Neptun, din karriereplanet, er i sakte gange. En fin tid for å planlegge yrke og jobb fremover, men ikke ta noen avgjørelser. Lunareklipsen påvirker også dine finanser. Du omorganiserer og forbedrer. Likevel er du inne i en sterk økonomisk periode. Både Solen, Merkur, din hersker, og velgjøreren Venus er innom ditt område for finanser i juli og august. Den 21. august er en fin dag for dine penger.

Ferie og reiser: Når det gjelder reise og opplevelseslyst er Tvillinger vanskelige å stoppe. Uansett, før den 12. juli er det bedre å ikke dra noe sted. Årsaken er at din hersker reiseplaneten Merkur går såkalt retrograd eller baklengs. Dette medfører ofte forsinkelser, avbestillinger og uforutsette hendelser på reiser. August virker langt mer lovende.
Den 5. august går Merkur inn i ditt personlige reisehus samtidig som også vitale Solen befinner seg her. Men dette er området for kortere reiser, noe du nå bør prioritere.

Sommerbegivenheter: Lunareklipsen 5. juli skjer på ditt område for transformasjon og den dypeste lidenskapen. På et psykologisk plan kan du være opptatt av ut-av-kroppen tilstander. Tematikken kan også berøre et overordnet plan og ikke deg personlig. Familien og din kjære kan være litt i ulage av energiene, så vær tålmodig. Dine venner kan oppleve dramatikk. Selv endrer du både indre og ytre stil i tiden fremover. Din hersker Merkur er i bakover gange frem til den 12., men senere i juli og august blir du langt mer selvsikker.

Den 22. juli går Solen inn på ditt område for kommunikasjon, og du briljerer med ditt intellekt. Ordet er i din makt. De som jobber innen media, læring, salg og markedsføring, PR osv. gjør det bra. Du har også gøy med barn sommeren gjennom, enten egne eller andres. Den 22. august går Solen inn på ditt område for hjem og familie. Ditt fokus skifter til hjem kjære hjem og de du deler den med. Perfekt for å roe ned og nyte sensommeren. God ferie!

Hva skjer på himmelen i sommer

Krepsen: 20.6.–21.7
Sommerromantikk:
Ditt forhold blir satt under lupen 5. juli med måneformørkelsen på ditt område for ekteskap. Hvis du og din kjære har noe usagt kommer det frem nå. Mulig noe skjer rundt din partner som setter forholdet mellom dere på prøve. Energiene som påvirker romantikk er inne i en treg fase. Vær tålmodig og ikke bestem deg for noe. Den 8. august går kjærlighetsgudinnen Venus inn i ditt tegn og du utstråler en magisk tiltrekningskraft. Single er opptatt med flørt og uforpliktende svermeri.

Karriere og feriepenger: Du er inne i en viktig periode for yrkesliv i juli med Mars, din karriereplanet, aller øverst oppe i ditt horoskop. Du prioriterer karrieren, men Jupiter, din planet for daglig arbeid er inne i en lengre sakte periode.
Midt i juli kan det også skje endringer på jobben. Du burde være inne i en bra tid for finanser. Energier fra Solen, din pengeplanet, både i juli og august er heldige for deg. Penger kommer lett din vei. Innsatsen du legger ned innen yrkesliv i sommer får du uttelling for lenger frem i tid.

Ferie og reiser: Frem til 12. juli står reiseplaneten Merkur nærmest stille på himmelen. Dette skjer i ditt eget stjernetegn Krepsen. Ser ikke spesielt lovende ut for reiser med aktivitet og spenning. Derimot feriedager og reise for avspenning og roe seg ned, kan det være bra. Nymånen 20. juli inntreffer også i Krepsen.
Det er litt spenning i luften på den tiden. Jeg ville i hvert fall ikke legge ut på dumdristige reiser. Slutten av juli og august ser ut til å bli den beste tiden for reiseaktivitet. Men kanskje mest for kortere reiser.

Sommerbegivenheter: Nå som sommeren er her, ta livet mer med ro. Gjerne 5. juli og dagene rundt når måneformørkelsen står på. En svømmetur eller dukkert i fjorden, så føler du deg fornyet.
Månen er din hersker så du kan føle deg mer nærtagende enn vanlig. Avhengig av din personlige situasjon, kan du enten ta ferie i juli eller august. Mulig at du er opptatt med et prosjekt på jobben som du har vanskelig å legge fra deg.
Mars, din karriereplanet, er på nettopp ditt område for yrkesliv hele perioden og du legger mye energi her. Familien støtter opp om deg, spesielt dine foreldre. Finanser går bra og du innleder årets høydepunkt for økonomi 22. juli når Solen, din pengeplanet, går inn på ditt område for finans. Den 8. august kommer velgjøreren Venus inn i Krepsens stjernetegn. Du har det bra med deg selv og du kan godt investere i fine nye antrekk.
Den kosmiske tregheten og stress fra planetene kan påvirke helsen din. Det blir viktig med nok søvn og hvile. Fortvil ei, kjære Kreps, også du skal nyte late feriedager. Men du må selv ta valget når tiden er best for å reise.
God sommer!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Løven: 22.7.–21.8
Sommerromantikk:
Som romantisk Løve eller Løvinne er du alltid opptatt av flørt og svermeri. Uranus, din planet for kjærlighet, er på ditt område for karriere og sosial posisjon, så en del Løver kan godt være involvert i forhold på jobben.
Energiene i juli er ikke så romantiske, du og din kjære ser ting fra motsatt side. Dette bedrer seg fra andre halvdel av august. Harmonien er gjenopprettet, flørt og svermeri tar seg opp etter den 22. Uranus går i sakte bevegelse fra medio august, så uforpliktende svermeri er fint.

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 5. juli på ditt område for daglig arbeid (og helse) bringer med seg endringer på jobben. Dette funker til din fordel, du får flere sjanser til å vise deg frem. Fra 22. juli øker din selvsikkerhet. Finanser er litt trege først i juli, men tar seg opp andre halvdel.
Fra 5. august er Merkur, din pengeplanet, i Løvens stjernetegn og penger kommer til deg uten at du trenger å gjøre noe. Dette forsterkes av at du innleder årets høydepunkt for økonomi når Solen, din ledende stjerne, 22. august går inn på ditt område for ressurser.

Ferie og reiser: Antagelig higer du etter reiser med spennende opplevelser i det store utland. I hvert fall indikerer noe av horoskopet ditt dette. Men det indikerer også at spirituelle eller litt tilbaketrukne ferier og reiser passer best i juli. Så hvis du vil gjøre begge deler har du et luksusvalg. Du kan jo bare gjøre det ene i juli og det andre i august.
Juli, men også deler av august er bra for kurs og seminar med mennesker som har den samme livsinnstillingen som du selv. Her kan det også følge romantikk med på reisen.

Sommerbegivenheter: Du er inne i den tiden av året hvor du er mest uavhengig, kjære Løve og Løvinne. Vi vet at du mener det er dine undersåtters oppgave å være enige med deg, men nå vinner du mest når du samarbeider med andre. De første ukene i juli har du også fokus på det spirituelle.
Du deler sjenerøst av dine midler til veldedige formål du liker. Du utvikler også ditt syn på spirituelle tema. Måneformørkelsen 5. juli bringer endringer i dine helserutiner tiden fremover.
Helse er gjennomgående bra, og når din ledende planet Solen går inn i Løvens stjernetegn 22. juli innleder du din tid på året, gratulerer! Helt klart at det skal markeres på behørig vis.
Fine viner har du sikkert i kjelleren og mang en Løve og Løvinne er selv mesterkokk. Også en topp tid for å skjemme bort kroppen med massasje og andre velværebehandlinger.
Siste uken av august bringer fokus på kommunikasjon og intellekt. Det kosmiske klimaet blir også langt mer romantisk for din del. Enten du har partner eller er singel, i slutten av august blir det fine dager for svermeri.
Kos deg!

Hva skjer på himmelen i sommer

Jomfruen: 22.8.–21.9
Sommerromantikk:
Romantikken er fin i juli. Neptun, din kjærlighetsplanet, mottar harmoniske energier fra både transformerende Pluto og glade Jupiter. Det eneste «men» her er at alle tre planetene er i sakte, eller retrograde bakovergående bevegelse. Det samme gjelder i august også. Altså en fin tid for romantisk svermeri og flørt, men ikke ta noen viktige avgjørelser innen parforhold.
Single morer seg på de sedvanlige sjekkefora. I juli trer du støttende til hvis noen av dine venner trenger det etter måneformørkelsen den 5.

Karriere og feriepenger: Merkur, din hersker og karriereplanet, er inne i en retrograd, eller bakovergående bevegelse frem til 12. juli. Måneformørkelsen 5. juli påvirker Merkur også indirekte, slik at endringer kan komme på jobben.
Finanser går bra. Venus, din pengeplanet, står aller øverst oppe i ditt horoskop på ditt område for karriere og sosial posisjon. Penger kommer til deg gjennom den gode jobben du gjør. Fra 8. august gjør energier fra Venus at dine venner og profesjonelle kontakter hjelper karrieren din.

Ferie og reiser: En av dine reiseplaneter, intense Pluto, går såkalt baklengs. Dette gjør den i et område i horoskopet ditt som har med flørt, svermeri, gøy og moro ute på byen. Dette indikerer at sommerens romantiske reiser blir kanskje noe roligere.
Men den andre reiseplaneten din er sexy Venus som står høyt oppe i horoskopet ditt. Så i juli virker status-relatert kjærlighet lovende om du er på reise.
I august blir sosiale reiser eller å dra på kurs og seminar med likesinnede best. Her kan også romantikk dukke opp.

Sommerbegivenheter: Du endrer stil og fremtoning etter måneformørkelsen 5. juli, kjære Jomfru. Det skjer på ditt område for barn, lek, kreativitet og flørt. Barna i livet ditt bør ta det litt med ro rundt den tiden.
Eklipsen er ganske snill med deg, sammenlignet med enkelte andre stjernetegn. Mulig du også vinker farvel til enkelte venner. Det trege kosmiske tempoet avtar litt for din del, når Merkur, din hersker, går direkte igjen fra 12. juli.
Merkur oppholder seg på ditt område for venner og profesjonelle grupper, sammen med Solen, din spirituelle planet. En fin tid for nettverksbygging, altså. Du får et langt større fokus på det spirituelle når Solen går inn på ditt område for det skjulte universet 22. juli, spesielt når Merkur følger etter 5. august. Du er komfortabel med disse energiene, da du innerst inne er nokså idealistisk.
Dette er også en uavhengig periode, hvor du kan endre ting og tang du ikke liker. Helse og energi er bra i juli og enda bedre i august. Den 22. august går Solen inn i Jomfruens stjernetegn og du innleder din tid av året, hipp hurra!
Det er absolutt lov å feire, nyt tiden!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

 Vekten: 22.9.–21.10
Sommerromantikk:
Måneformørkelsen 5. juli skjer på ditt område for hjem og familie. Dramatikk kan skje blant familien, noe som ikke gagner romantikken.
Mars, din planet for kjærlighet, merker også effekten og ditt forhold blir satt på prøve. Mars oppholder seg på ditt område for ekteskap hele perioden så kjærligheten er der for deg. Likevel er romantikken noe komplisert og sammensatt sommeren gjennom.
I august kan du møte på utfordringer ved sosiale sammenkomster, men ditt Venus smil roer mas og tjas.

Karriere og feriepenger: Lunareklipsen 5. juli påvirker også yrkesliv. Endringer kommer, gjerne til din fordel. Du er inne i årets høydepunkt for karriere frem til 22. juli. Kommunikasjon er viktig, hvordan du ordlegger deg, med både Merkur og Solen på ditt karriereområde.
I august hjelper venner og dine forbindelser karrieren. Pluto, din pengeplanet, er inne i en retrograd, eller saktegående periode så inntjening er litt treg. I august må du klare kunststykket å balansere familieliv med jobb, men det klarer du fint.

Ferie og reiser: Store reiser kan henge litt i en tynn snor og spesielt i juli. Reiseglade Jupiter, som er din planet for turer til det store utland, er sterkt involvert i både måneformørkelsen og nymånen i juli. Horoskopet ditt indikerer helst hjemmeferie med familien på kjære og kjente steder.
En jobbrelatert reise kan også dukke opp i juli. Det er ok, men hold deg til regler og forskrifter voren du drar. Det sosiale aspekt i forbindelse med reiser lover best i august. Spesielt fra 20. august for spirituelle reiseopplevelser.

Sommerbegivenheter: Kosmisk stress, treghet og ikke minst måneformørkelsen gjør at du gjerne må stelle ekstra pent med helsa denne sommeren. Det passer jo godt med at de fleste tar seg et velfortjent avbrekk i juli. For din del passer det kanskje best etter tredje uken når jobb roer seg litt.
Familien kan trenge litt ekstra omsorg de første ukene i juli, spesielt foreldre og andre seniorfigurer. Mulig noe må repareres eller erstattes hjemme. Du drømmer også langt mer enn vanlig, men ikke gruble for mye på drømmene dine.
Vakre Venus, din hersker, går inn på ditt område for karriere og sosial posisjon 8. august, da er oppmerksomheten din her igjen. Du gjør det også svært bra, og sjarmerer sjefer og forbindelser med din karisma.
Mot slutten av august kommer du inn i en mer uavhengig periode, som også har fokus på det spirituelle. Så fokusert på ytre kvaliteter som du er, trenger også du en vennlig påminnelse av og til fra det usynlige universet om hva som egentlig betyr noe i vår tilværelse.
Nyt sommer sammen med dine nærmeste!

Hva skjer på himmelen i sommer

Skorpionen: 22.10.–20.11.
Sommerromantikk:
I juli er du i komfortsonen din når det gjelder romantikk. Venus, din kjærlighetsplanet, oppholder seg på ditt område for transformasjon og de aller dypeste seksuelle relasjonene.
De med partner utforsker lidenskapens yttergrenser. Single kan pent beskrives å være på jakt etter passende bytte. Fra 8. august er energiene fra Venus mer kompliserte. Du og din kjære er uenige om mangt og mye. Du må også balansere familieliv og karriere.
Single kan sverme for en utlending som bor i nærmiljøet.

Karriere og feriepenger: Du er aktiv på jobb, med energiske Mars på ditt område for daglig arbeid hele sommeren. Måneformørkelsen 5. juli kan bringe noen endringer på jobb. Den 22. juli går Solen inn på ditt område for karriere og sosial posisjon, og du innleder årets høydepunkt for yrkesliv.
Du gjør det også bra, men kanskje på bekostning av tid sammen med familien. Penger går bra, men er litt trege. Jupiter, din pengeplanet, er inne i en retrograd, eller bakovergående periode. Unngå helst å ta noen viktige avgjørelser til medio september.

Ferie og reiser: I juli har du både måneformørkelsen den 5. og nymånen den 20. i dine to astrologiske reisehus eller reiseområder. I tillegg har disse to begivenhetene noen sterke planetariske energier. Det beste er å utsette reiser, men må du dra, så ta dine forhåndsregler i det meste du foretar deg. I hovedsak ville jeg ha holdt meg til kjente omgivelser.
August ser i så måte lysere ut. Her kan du tillate deg å skinne i solstrålene voren du drar. En reise hvor din status og ferdigheter blir anerkjent virker lovende.

Sommerbegivenheter: Mye peker i en positiv retning i sommer, kjære Skorpion, til tross for den kosmiske tregheten som setter tålmodigheten på prøve. Lunareklipsen 5. juli vil påvirke skolegangen til barna dine, hvis du har de. De må endre studiested eller planene sine. Også dine søsken merker effekten, og vil endre fremtoning tiden fremover.
Kjøretøy må kanskje repareres, kjør pent og hold deg til trafikkregler. Helse og energi er bra, og bedre enn forutgående måneder. Har du og familien ferieplaner er det best å være fleksibel.
Fra 22. juli kommer du inn i en topp tid for yrkesliv og kan fort bli sliten av å jobbe ekstratimer. Du er obs på helse så ikke overdriv. Massasje og vannterapier hjelper. August blir bra, spesielt etter den 22.
Du får energipåfyll og bedre tid sammen med venner og dine profesjonelle grupper. Å utvide ditt nettverk hjelper karrieren. Uranus, din planet for hjem og familie, er inne i en lengre bakovergående periode. Familiesaker vil ta tid å løse seg, så ikke ta noen forhastede beslutninger.
Nyt sommeren og solstrålene, og husk å være takknemlig!

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN

Skytten: 21.11.–20.12
Sommerromantikk:
Flørt og romantikk går litt tregt de første ukene i juli. Merkur, din kjærlighetsplanet, er inne i en sakte periode frem til den 12. Andre halvdel av juli går det noe bedre.
De med fast partner utforsker den dypere lidenskapen. Den 5. august går Merkur inn på ditt favorittområde utland, filosofi og høyere utdanning. Det løsner, kan vi si, og flørten går mye bedre.
Du kan sverme for en utlending. Etter den 20. august er det høytstående kollegaer eller sjefen på arbeidsplassen, som tiltrekker deg. Ha det gøy!

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 5. juli skjer på ditt område for finanser. Du vil endre og justere økonomien din tiden fremover. Du har fokus på finanser nå, men Saturn, din pengeplanet, er i bakover gange så ikke bestem deg for noe. Vær nøye i alt du gjør.
Merkur, din karriereplanet, blir også påvirket slik at endringer på jobben kan skje. Fra 22. august kommer du inn i årets høydepunkt for yrkesliv med både Solen og Merkur på ditt område for karriere og sosial posisjon. Det går best hvis du kan finne en måte å balansere familieforpliktelser med jobben.

Ferie og reiser: Generelt er du inne i en langsiktig fase hvor jobbreiser har gode muligheter. Men det er dermed ikke sagt at dette gjelder i sommer. Siste halvdel av august vil bli en god tid i så måte. For ferie og fritid lover det bra med lengre turer fra 22. juli og utover.
Antagelig lokker utlandet. Men kan du legge inn noe mer spirituelt og åndelighet i dine reiser vil det gi deg større opplevelser enn å bare ligge og dra deg på stranda for å si det sånn. En reise hvor du bringer med deg visdom og ny kunnskap hjem, er topp.

Sommerbegivenheter: Sommeren starter kanskje litt skjevt, kjære Skytte, ettersom måneformørkelsen 5. juli skjer nær Jupiter, din hersker. Du merker selv effekten og tiden fremover omdefinerer du deg selv på indre og ytre plan.
Noen utfordringer innen romantikken kan også oppstå. Ta det med ro og vær tålmodig. Det trege kosmiske tempoet kan være slitsomt for en ildfull Skytte som vil raskt frem, men ta heller en tur i skogen og slapp av hvis du kan. Helse og energi er bra i juli og superbra de tre første ukene av august.
Etter det kan du med fordel få mer ro og hvile. Fra slutten av juli og mesteparten av august er du inne i en sosial fase hvor du er engasjert med utland. Universitetsstudier, religiøse eller alternative samlinger og filosofiske debatter kan alle stå på menyen. Og ikke minst svermeri for høyt utdannede utlendinger. Alt dette gir deg en frihetsfølelse som samtidig er bra for helsa.
Du tar familien med på eventyr der du kan, også. Rettferdig som du er, er det jo ikke bare du som skal ha det gøy. Kos deg!

Hva skjer på himmelen i sommer

Steinbukken: 21.12.–19.1
Sommerromantikk:
Du er inne i årets høydepunkt for kjærlighet og sosiale forhold frem til 21. juli med både Solen og Merkur på ditt område for ekteskap. Lunareklipsen 5. juli skjer i ditt eget stjernetegn og setter ditt forhold på prøve. Månen er også din planet for kjærlighet. Etter det kosmiske støvet har lagt seg går det bedre.
Du er sosial og koser deg med slekt og venner. Den dypere erotikken er også viktig for deg størsteparten av august. Kjærlighetsgudinnen Venus kommer også inn på ditt område for ekteskap 8. juli, noe som er bra for harmonien.

Karriere og feriepenger: Du fremmer karrieren hele sommeren ved å engasjere deg på de riktige sosiale samlingene. Da kan du jobbe med nettverksrelasjoner. Merkur, din planet for daglig arbeid, er i sakte gange frem til 12. juli.
Tempo innen jobb tar seg opp etterpå. Venus, din karriereplanet, har full fart fremover hele perioden. Finanser går bra meste parten av juli, men Uranus, din pengeplanet, går inn i en lengre retrograd, eller bakovergående periode fra 16. august. Gjør dine undersøkelser, men utsett helst større innkjøp eller viktige avgjørelser.

Ferie og reiser: I eklipsetider er man ofte frarådet fra å reise. Må man, kan man selvsagt det, men gjør det meste med forsiktighet og omhu. Dette gjelder spesielt deg som får en sterk måneformørkelse i ditt eget stjernetegn.
Det virker heller som at i juli bør du satse mer på rolige opplevelsesturer i vakre fjelllandskap eller ved sjøkanten. Og dette bør du ikke gjøre alene, men sammen med din elskede. Siste halvdel av august tegner bra for lengre turer til inn- og utland. Men også her helst sammen med din kjære partner.

Sommerbegivenheter: Kosmiske energier denne sommeren kan bringe med seg noe stress kjære Steinbukk. Måneformørkelsen 5. juli skjer i ditt eget stjernetegn og påvirker deg nokså sterkt. Ta det helst med ro da og dagene rundt.
Stell gjerne pent med helsa hele sommeren, få nok ro og hvile. Du endrer både indre og ytre stil tiden fremover. Nye elegante antrekk er absolutt del av dette. Familien merker også effektene av eklipsen og er mer temperamentsfulle. Vær tålmodig så går det over. Mulig du må reparere noe hjemme. Du er også inne i en periode hvor relasjoner til andre mennesker står i fokus. Du vinner mest gjennom samarbeid og ved åutvikle dine sosiale ferdigheter.
August er også en topp tid for å kvitte deg med utdaterte og unødvendige gjenstander og tankemønstre. Rydd i skapene. Gi bort eller selg det du ikke har bruk for lenger. Dette skaper plass for fornyelse i livet ditt. Helse er bedre i august enn i juli og blir enda bedre etter den 22. Siste uken av august er det ikke umulig at du forelsker deg i en høyt utdannet utlending.
Ha det gøy!

Hva skjer på himmelen i sommer

Vannmannen: 20.1.–18.2
Sommerromantikk:
Svermer du for en kollega, kjære Vannmann? Solen, din planet for kjærlighet, er på ditt område for daglig arbeid frem til 22. juli. Senere i juli innleder du årets høydepunkt for kjærlighet og sosiale forhold. Du er sosial og deltar av hjertens lyst.
Enkelte uenigheter med din kjære kan også dukke opp. Kompromiss er beste løsningen. Av og til kan du ha litt vanskelig å forholde deg til følelser, men fra 22. august kommer du langt nærmere den dypeste lidenskapen enn du er vant til. Romantikken øker, men ikke vær for kritisk.

Karriere og feriepenger: Måneformørkelsen 5. juli får effekt for den daglige jobben. Forvent nye oppgaver og endringer på jobb.
Du er ettertraktet og kan også få tilbud om ny stilling fra annen arbeidsgiver. Pluto, din karriereplanet, er inne i en lengre retrograd, eller bakovergående periode. Gjør dine undersøkelser, men unngå helst å ta viktige beslutninger nå.
Neptun, din pengeplanet, er også i sakte gange, så det samme gjelder innen økonomi. Likevel burde du tjene godt fra jobben, og har noe penger på bok.

Ferie og reiser: Super aktive Mars er i ditt astrologiske reisehus eller område for kortere reiser. Dette indikerer at du bør i år tilbringe i hvert fall deler av ferien innen landets grenser. Kombinere dette med en form for healing og leging av kropp, sinn og sjel vil gi deg supre resultater.
En feriereise til et kurssted vil gi deg masse ny energi. I august lover kjærlighetsreiser bra. Om dette er sammen med din elskede eller som fri og frank søker du nye sensuelle opplevelser, kommer begge deler til å gi deg herlige stunder.

Sommerbegivenheter: Sommeren ser ut til å bli ganske fin for deg, kjære Vannmann. Måneformørkelsen 5. juli på ditt område for tidligere liv og det skjule universet vil skape en del oppstyr innen spirituelle og veldedige organisasjoner du er del av.
Du kan også plutselig få en åpenbaring om livets mysterier som du har grunnet over. En skikkelig «aha!» opplevelse kan vi si. Helsen din vil også komme under lupen 5. juli og du vil endre rutiner fremover samt utforske spennende nye (og fremtidsrettede) kurer. Kanskje skifter du fastlege?
Barna i livet ditt merker den kosmiske uroen, men det går raskt over. Kjøretøy kan trenge reparasjon, kjør pent. Intellektet ditt jobber på høygir i sommer med Mars, din planet for kommunikasjon og læring, på nettopp dette livsområdet både juli og august. Du er også med på det sosiale og annen moro når du har sjansen.
Helse og energi er bra i juli, men i august kan du strekke strikken litt langt. Sørg for nok ro og hvile før du går i spinn.
Husk å nyte sommeren også oppi alle dine gjøremål!

 

Fiskene: 19.2.–19.3
Sommerromantikk:
Flørt og svermeri starter litt tregt i sommer. Merkur, din planet for kjærlighet, går sakte gange frem til 12. juli. Måneformørkelsen 5. juli kan også skape litt oppstyr for din kjære partner, som påvirker forholdet dere imellom.
Frem til 22. juli er det mye lettsindig svermeri i livet ditt. Romantikk er uforpliktende. Medio august kan du flørte med en kollega på jobben.
Fra 22. august innleder du årets høydepunkt for kjærlighet når Solen inn på ditt område for ekteskap og partnere. Du er også sosial hjemme sammen med familien og inviterer noen heldige til bordets gleder!

Karriere og feriepenger: Også yrkesliv påvirkes av tregheten i kosmos. Jupiter, din karriereplanet, er inne i en sakte periode hele sommeren. Bra for å planlegge hva du vil fremover, kurs eller videreutdanning. Likevel kan du være travel på jobb fra slutten av juli og i mesteparten av august, med Solen på ditt område for daglig arbeid. Dine sosiale ferdigheter fremmer også jobben.
Energibomben Mars, din pengeplanet, er på nettopp ditt område for økonomi hele sommeren. Du legger ned en god innsats for pengene og så får du også rikelig betalt!

Ferie og reiser: Harmoniske Venus er en av dine reiseplaneter. Den oppholder seg i sommer på et sted i horoskopet ditt som har å gjøre med familie, hus, hjem og dine røtter hvor du kommer ifra. Så vil du følge astrologiens råd, er det mye av dette sommerens begivenheter og reiser bør dreie seg om, i hvert fall frem til 8. august.
Men fra midten av juli bør du også tilbringe de mange herlige sommerkvelden med hyggelige turer på byen. August en fin tid for flørt, lek og romantikk på dine reiser.

Sommerbegivenheter: Sommeren i år er en tid hvor du kan slappe av og ta det meste med ro, hvert fall første delen av sommeren. Ta hintet fra det trege kosmiske tempoet og nyt pausen.
Måneformørkelsen 5. juli på ditt område for venner og grupper du er med i får effekt for barna i livet ditt. De bør gjerne holde seg i ro og unna farefulle aktiviteter. Dine venner kan oppleve noe turbulens. Ikke engasjer deg dersom du ikke er direkte involvert.
Helse og energi er bra i både juli og august, du har fokus på kosthold og sunt levesett. Siste uken i august kan du føle deg litt sliten, nok ro og hvile er viktig. Slapp av med yoga på stranden og deilig aromaterapi hvis du kan. Du inviterer også hjem til selskapeligheter sammen med familien.
Sommeren er også sosial i den forstand at du oppnår mest gjennom samarbeid med andre mennesker. Dette blir en balansegang, da den planetariske kraften gjør deg litt mer egenrådig enn vanlig. Vær fleksibel, bruk din Neptun-sjarme og det meste faller på plass. God sommer!

Hva skjer på himmelen i sommer

Les om julis stjernetegn LØVEN
Les om augusts stjernetegn JOMFRUEN