Skip to main content

Se det store bildet med superfullmåne i Skytten

Under denne superfullmånen er det ekstra fruktbart å se på det store bildet i livet ditt. Hva har du lært og oppnådd så langt? Hva er det du ønsker å lære mer av?

Superfullmåne  i Skytten 14. juni kl. 13:51

14. juni kl. 13:51 er det fullmåne og måneformørkelse i Skyttens tegn.

Under fullmånen er det en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. Månen er da ved sin mest energiske del av syklusen, den er full. Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og som blokkerer din energi. Bruk fullmånens lys til å symbolsk belyse det som ikke gagner deg lenger.

Se på det store bilde!

Under denne superfullmånen er det ekstra fruktbart å se på det store bildet i livet ditt. Hva har du lært og oppnådd så langt? Hva er det du ønsker å lære mer av? Skytter elsker å lære, reise, følge sin lidenskap og utvikle seg ved å hjelpe andre. Se om du kan lage den en slags «livsoversikt» med store og mindre hendelser i livet ditt så langt. Dette kan hjelpe deg å få tilbake gnisten og energien du trenger for å fortsette med dine personlige mål og delmål.

Superfullmåne betyr ekstra sterk energi

Når månen kalles «superfullmåne» er det fordi månen er så nære jordkloden som den kan være i sin bane. Dette fører til en optisk illusjon og månen virker 12-14 prosent større og lyser cirka 30 prosent mer. Mange astrologer mener at energien til superfullmåner er ekstra kraftfulle.

Gi slipp på det som tynger deg, tilgi og kom deg videre i din prosess. Med tilgivelse, så mener jeg ikke at du skal akseptere en vond handling som eventuelt du eller noen andre har gjort. Du tilgir for din egen del, for å frigjøre deg, kun tilgivelse og kjærlighet til deg selv (og til de rundt deg) kan frigjøre deg. Det kan ta tid å tilgi fullt og helt, derfor er det ekstra hjelpsomt å jobbe med fullmånens energi til nettopp dette.

Les mer om hvordan du utføre din egen fullmåneseremoni her. 

Kos deg med denne vakre fullmånen og tenk stort!

Måneklem fra Ragna ???

Bli med på fullmånemeditasjon og seremoni online i medlemssirkelen til Ragna??‍♀️

Les om tilgivelse her: 

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.