Nymåne i Jomfruens tegn

Nymåne i det praktiske og helsefokuserte tegnet Jomfruen forteller at nå er det et perfekt tidspunkt å organisere, rydde og få oversikt. Kjenn etter hvordan du ved å være systematisk, kan komme inn i gode rutiner med både livsstilen, karrieren og økonomien.

I morgen tidlig, lørdag 27. august, er det nymåne i Jomfruens tegn kl. 09:16.

Kanskje det føles litt godt å komme ordentlig i orden igjen etter sommeren og omfavne

Kl. 9:16 den 27 august er det nymåne i Jomfruen. Nå er det på tide å rydde opp, endre livsstil og få en god rytme igjen.

hverdagen, som vi tross alt har mest av? Eller kanskje du synes det er litt tungt og uoversiktlig fortsatt? Dette kan snu med august sin nymåne. Denne nymånens energi så vil du komme lengst med dine planer og drømmer ved å være praktisk og begynne å gjøre. Det er fint å planlegge og drømme, men Jomfruen rynker litt på nesen til for mye høytsvevende tankespinneri, her handler det om å brette om ermene og komme i gang. Ting gjør seg ikke selv.

Nymånen markerer en ny start ved å være på månens startpunkt gjennom sin syklus. Ved nymåne synes ikke månen på himmelen. Symbolsk og energetisk sett er dette tidspunktet i månens syklus en god tid «å starte på nytt» for deg også. Hvil litt skyggene før du beveger deg ut på «livets scene» igjen.

Sett deg gjerne ned og mediter og tenk over dine store, overordnede mål her i livet, dagdrøm og visualiser disse så levende som du kan. Deretter kan du for eksempel sette opp en ønskeliste med oppnåelige delmål du kan jobbe med den neste syklusen, altså frem til neste nymåne igjen. Her bryter du nemlig opp den store drømmen i praktiske delmål slik at du steg for steg kan nå din store drøm.

Alt som har med en ny start, er fint å gjøre når det er nymåne. Er du kreativ så er nymånen det perfekte tidspunktet å starte på nye prosjekter. Skal du søke jobb? Send søknadene når det er nymåne. Sett oppstart av kurs eller reiser til nymånen. Ønsker du å endre på kostholdet eller trene mer? Nymånen er det perfekte startpunktet.

Nymånen bringer også med seg en herlig «ny sjanse»-energi. Rydd vekk gammelt rot, eventuelt plukk opp igjen gamle prosjekter du ønsker å ta tak i, få oversikt, planlegg, organiser, lag lister og sett i gang. Det vil føles lettere å organisere og planlegge i energien som nymånen har. Når nymånen er i Jomfruens tegn, så vil denne energien bli enda mer forsterket, så du kan regne med å bli skikkelig effektiv og virkelig få ryddet unna deg denne helgen!

Nymåneklem og gode ønsker sendes fra Ragna???‍♀️

Her kan du lese mer om hva du kan gjøre når det er nymåne.