Skip to main content

Novembers stjernetegn: Skytten

Mange ville nok hevde at du er privilegert. Hvordan det? Jo, ofte kan det virke for oss andre stjernetegn som om du er heldig, med hva som skjer i livet ditt. At ting liksom bare faller på plass rundt deg.

Der andre må streve i årevis, får du servert på et sølvfat. Litt som Donalds fetter Anton, kanskje? Noe av grunnen til dette kan spores til din hersker, gledessprederen Jupiter. Heldige Jupiter er også den største planeten i vårt solsystem, og Jupiters energier er ekspanderende. Dette er nesten utelukkende grunnen til din higen etter å erfare så mye som mulig av det tilværelsen har å by på under ditt opphold på vår vakre blå planet jorden. Ditt element er ild, og av og til har du et hissig temperament. Hva som gjør deg mest sint, er det du oppfatter som urettferdighet.

Idealisme
Jupiters energier handler også om idealer. For noen Skytter, høytflyvende fjerne idealer som Platon skrev om, for andre Skytter mer jordnære og praktiske i hverdagen idealer. Skytter flest elsker dyr og å ferdes ute i naturen. Å stikke til fjells i helgen helbreder sjelen din etter ukens kjas og mas.

Mange Skytter blir vegetarianer eller veganer som en protest mot den moderne matindustrien. Mang en Skytte er hektet på å reise til fjerne land. Som voksen kan du slå deg ned i forskjellige verdensdeler et par år, for så å reise videre og etablere deg på nytt et annet sted! Du vil klart trives best sammen med en partner som kan innordne seg din nomadiske livsstil, for eksempel en Tvilling eller en like idealistisk Vannmann.

Ærgjerrig
Du kan også være ganske ambisiøs og satse på høyere utdanning. Som Skytte trives du svært godt innen akademia, enten ditt felt er eksistensiell filosofi eller astrofysikk. Du søker alltid etter noe som er langt større enn deg selv, enn selve menneskeheten.

Etablert religion tiltrekker også mange Skytter, som kan bli menighetens ivrige nye prest. Din innoverende og utforskende tilnærming kan bli en utfordring for enkelte mer satte sognebarn. Andre Skytter søker rettferdigheten innen juss, som advokat eller dommer. Din frihetstrang vil alltid føre deg til å søke nye svar, der etablerte sannheter har møtt veggen. Din utadvendte natur gjør også at du deler det du oppdager med alle oss rundt deg, noe vi er takknemlige for!
Med dette ønsker vi deg den beste bursdagen, kjære Skytte!

Les også:
Horoskopet for november og desember
Dette skjer på himmelen i november!
Dette skjer på himmelen i desember!


Denne artikkelen handler om…


Tore Lomsdalen

Tore Lomsdalen har en doktorgrad i arkeologi fra University of Malta hvor han forsket på kosmologi i forhistoriske megalittiske templer på Malta. Han har også en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trintity Saint David, UK. Tore har bred internasjonal erfaring. Han holder kurs, foredrag, presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi. Se astrolom.no