Skip to main content

Mars stjernetegn: Væren

Du er ikke akkurat kjent for å hvile på laurbærene, kjære Vær. Straks du har oppnådd ett mål, kaster du deg over det neste.

Du var som oftest ungen som aldri kunne sitte stille, eller aldri gjorde som frøken sa. Hvorfor ikke det? Jo, du visste jo selv om en mye bedre måte å gjøre ting på! Aller oftest prøvde du også ut dine egne påfunn. Falt du ned fra treet og brakk armen kunne du jo heller ikke skylde på noen annen enn deg selv. Handling og konsekvens. Det er noe en Vær alltid må lære mer om i denne inkarnasjon.

Du er særdeles impulsiv og bobler over med entusiasme og overskuddsenergi. Ditt element er ild, og den romerske krigsguden Mars din ledende planet.

Du har også en iboende inderlighet, som overbeviser at du virkelig mener det du sier. Noen kan oppfatte deg som litt naiv, at din barnetro holder til godt oppi voksenlivet. Din ukuelige stå-på vilje, at du aldri gir deg, men fortsetter å stange med dine Vær horn til du vinner frem, gjør at du nesten alltid lykkes i dine prosjekt.

Hva skjer på himmelen i mars
Hva skjer på himmelen i april

Samarbeid med andre mennesker bringer deg lengst i livet og suksess i det du satser på. Du er den fødte entreprenøren, igangsetteren, pioneren. Starte opp nye prosjekt, det kan du, men fullføre dem er ikke alltid like lett. Da kan en sindig Steinbukk eller detaljstyrt Jomfru hjelpe deg å nå målstreken. Du elsker å konkurrere, og ofte trekkes mot sport og profesjonell idrett som en karrierevei. Stå øverst på pallen er eneste alternativ for deg. Du bare MÅ bli nr.1! Et godt eksempel er hele Norges Marit Bjørgen som er født på vårjevndøgn.

Forsvaret, turistsektoren, bygg- og anlegg og andre utendørsarenaer hvor du kan bruke dine fysiske krefter er egnede yrkesveier. Du er like impulsiv innen kjærligheten. Plutselig blir du forelsket, som lyn fra klar himmel!

Din utvalgte blir overøst med gaver og oppmerksomhet. Du er en lidenskapelig elsker, og gjør hva som helst for å behage din kjære. Familie er viktig for deg og du liker å være husets hersker på hjemmebanen. Oppi all din travelhet trenger du også å slappe av og roe ned. Spirituelle disipliner som også er fysiske vil gi det god avslapping etter at du har kjempet deg gjennom dagens utfordringer.

Vi ønsker deg en prima bursdag, kjære Vær!

Les MÅNEDSHOROSKOPET for mars og april HER


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.