Julis stjernetegn: Løven

Du har sikkert hørt ordtakene «Løvehjerte» og «modig som en løve». Du er ganske kry av dette, fordi du liker at andre mennesker synes de kan beundre deg for noe.

Det er en selvfølge at de rundt deg skal se opp til deg og at du er i sentrum for begivenhetene. Dette er kanskje ikke så unaturlig, hvis vi husker på at din hersker er selveste Solen, som alle de andre planetene i vårt solsystem kretser rundt. Ingen kan skinne sterkere enn solen, og du er selvsagt utvalgt av kosmos til å inneha denne rollen her på jorden!

Du elsker å stå i rampelyset, og mange Løver er artister, kunstnere, musikere, skuespillere, kjendiser, rockestjerner og mediepersonligheter. I hjemmet er Løvemamma eller Løvepappa familieflokkens velvillige overhode. Alt er selvsagt såre vel, enn så lenge ingen i flokken setter seg imot din uimotsigelige vilje.

Superstjerne!
Siden uminnelige tider har også Løver vært dyr som var assosiert med høvdinger og kongelige. Enhver Løve og Løvinne ønsker naturligvis at venner, familie, kollegaer og gjerne sjefen også, skal erkjenne den kongelige personligheten som han eller hun er. Du kan også legge ned et enormt arbeid for å nå toppen av ditt felt. Bare se på Løven og tidligere kroppsbyggeren Arnold Schwarzenegger som vant Mr. Universe tittelen hele fem ganger innen han gikk videre til å bli filmstjerne som Conan og Terminator for å krone det hele med en lengre periode som guvernør for staten California!

Løver flest er opptatt av konseptet «rettferdighet». Løver er ansett for å være noble skapninger, og du har også et stort hjerte for dine medmennesker og deler raust av dine midler.

Luksusdyr
Du foretrekker klart å leve et luksuriøst liv. Standsmessig hjem, flotte designerklær, utsøkt gourmetmat og dyre viner, og gjerne et tjenerskap til å holde orden på det hele. Ditt element er ild, du har et heftig temperament og dype følelser. Hjertet er det kroppsområdet som stjernetegnet Løven hersker over, og du bør sjekke hjertet hos spesialist minst en gang i året.
Viktig også at du trener regelmessig, gjerne sammen med en PT som er litt kjent i media. Du er kjent for ditt smittende gode humør, litt gærne vitser og brølende latter som høres godt inn til sjefens kontor. På ditt beste sprer du dine solstråler rundt deg og gjør livene til dine medmennesker morsommere.

Vi ønsker deg en riktig rojal bursdag kjære Løve!

Les også:
Dette skjer på himmelen i sommer!
Horoskopet for mai og juni