Hva skjer på himmelen i mars

Det skjer en spennende begivenhet på himmelen nå. Altomveltende og uforutsigbare Uranus går nemlig inn i det sta og stødige stjernetegnet Tyren den 6. mars.

Urokråka roer seg ned
Det skjer en spennende begivenhet på himmelen nå. Altomveltende og uforutsigbare Uranus går nemlig inn i det sta og stødige stjernetegnet Tyren den 6. mars. Her har vi to rake motsetninger av kosmiske energier. Vi fikk en liten forsmak på disse energiene fra mai til november i fjor, men nå er det definitivt at Uranus blir i Tyren de neste syv årene. Planeten Uranus står blant annet for massekommunikasjon, vitenskap, teknologi, fremtidsrettede ideer, å skape nye ting og innovasjon.

Mens den var i initiativrike Væren fra 2010, så vi oppsving i netthandel, Instagram, Snapchat og sosiale medier generelt. Uranus står også for revolusjoner samt å bryte ned gamle og til tider urettferdige sosiale normer og regler, noe som har blitt mer intenst mange steder i verden de siste årene.

Så, hva nå?
Nå når uberegnelige og utålmodige Uranus går inn i det komfortable og sikkerhetssøkende jordtegnet Tyren, kommer vi til å se plutselige omveltinger når det dreier seg om våre materielle verdier, penger, vår fysiske kropp, naturen vi lever i, og jorden vi lever på. Men vi kommer også til å lære hvordan vi skal forholde oss til helt plutselige og uforventede endringer i livet vårt. Vi blir mer avventende og mer realistiske før vi kaster oss hodestups inn i noe bare for å gjøre ting basert på en tilsynelatende god idé.

Uranus har også en humanitær side. Kanskje vi nå vil legge mer vekt på den menneskelige siden av fremtidsrettede tiltak vi gjør for å ivareta vår jordklode. Diskusjoner om klimaendringer kommer til å bli mer jordnære. Vi kommer også til å bli mer sosialt innstilt. Dog vil vi velge vår omgangskrets med omhu og helst være mest sammen med likesinnede.

Les MÅNEDSHOROSKOPET for mars og april HER
(kun for abonnenter)

 

MÅNEKALENDERE FOR 2019
Trykk på kalenderen for å se den i stort format!
 

[ngg src=»galleries» ids=»1″ display=»basic_thumbnail»]