Horoskop for september og oktober 2019

Månedshoroskop for for september og oktober for alle stjernetegn!

Væren: 20.03 – 19.04

Kjærlighet og samliv: Dette blir en super høst. Du er i perlehumør og morer deg med flørt og svermeri. Venus fra 15. september går Solen 23. går inn på ditt område for ekteskap og partnere. Da innleder du årets høydepunkt for kjærlighet og romantikk. I oktober blir trenden enda sterkere. Du er svært sosial og er med der det skjer.

Økonomi og karriere: Frem til medio september tar du unna hverdagslige oppgaver i en fei. Likevel er ikke karriere en prioritet nå. Energier fra din pengeplanet Venus gir deg størst inntekter gjennom samhandling med andre. I oktober tar yrkesliv seg opp. Saturn, din karriereplanet, går fremover igjen. Dette gir deg ny kraft og vilje til å lykkes.

Spesielle begivenheter: Denne høsten får du størst fremgang når du samarbeider med andre. Du er inne i en sosial periode med fokus på å finpusse dine mellommenneskelige ferdigheter. Du får ikke bestemme nå, men det er helt greit. Det blir også viktig å stelle pent med helsa. I september har du fokus her, men det kan glippe litt i oktober. Det er viktig å sørge for nok ro og hvile. Din ledende planet Mars kan inspirere deg til å tenke nytt. Du kan endre retning innen hvordan du forholder deg til en viktig partner. Siste uken i perioden minker kosmisk stress. Du får mye mer energi og kaster deg over utfordringer.

 

Tyren: 20.04 – 20.05

Kjærlighet og samliv: De første tre ukene av perioden morer du deg med lek, flørt og underholdning. Kjærlighet og svermeri går bra i hele september. Du er lykkelig og koser deg, enten du er singel eller har partner. Dette blir enda bedre i oktober. Du blir mer sosial, og fra 24. kommer du inn i årets høydepunkt for mer seriøs romantikk.

Økonomi og karriere: Kosmiske energier er svært bra for din inntjening de første tre ukene. Ultimo september og inn i oktober finnes flotte sjanser for de som søker jobb. Du er svært travel innen karriere og legger inn overtid der du kan. Samtidig har du det gøy på sosiale samlinger. Pass på at disse to ikke kolliderer. Jobb først, party etter.

Spesielle begivenheter: Du får det beste av to verdener denne høsten. Bra på jobb og bra innen kjærlighet og det sosiale. Helse og energi er også i toppform. En perfekt tid til å etablere en helserutine du kan bruke fremover og inn i vinteren. Du er svært aktiv og legger inn ekstra krefter i det som opptar deg. Du inviterer også til fest og sammenkomst hjemme hos deg i oktober. Familien kan hjelpe til og du kan finne på å bringe kollegaer og forretningsforbindelser hjem. Du er i ditt ess når du kan vise frem både hjemmet ditt og kokkekunst. Spennende diskusjoner kan oppstå rundt middagsbordet. Kos deg!

 

Tvillingene: 21.05 – 20.06

Kjærlighet og samliv: Du er nostalgisk først i perioden. Tenker du på en gammel flamme? Etter 23. september starter en periode med flørt, moro og lettbeint svermeri. Din planet Merkur reiser sammen med vakre Venus mesteparten av september. Dette gjør deg svært tiltrekkende. I oktober er romantikken lykkelig. Jupiter, din planet for kjærlighet, mottar fine energier fra kosmos.

Økonomi og karriere: Yrkesliv prioriteres ikke i september. Du prioriterer hjem, familie og indre balanse. I oktober blir du mer sosial. De kosmiske energiene skifter og du blir mye mer lysten på karriere. Det er også mange gode sjanser for de som søker ny jobb. Finanser går bra. Ultimo september samt primo og ultimo oktober er gode økonomiske perioder.

Spesielle begivenheter: Denne perioden går over et bredt spenn av emosjoner. Fra en innadvendt, drømmende september til en sosial og utadvendt oktober. Å stelle pent med helsa de første tre ukene gjør deg godt. Kos deg hjemme i sofaen med en bok og dine kjære, det er utmerket medisin. Det er også en fin tid for å innrede eller reparere ting hjemme. Fra 23. september øker energinivåene dine. Du blir mer kreativ og aktiv. Å leke med barn er topp. Det er også fest og gøy på byen. Fra andre uken i oktober har du ladet batteriene og synes å være flere steder samtidig. Ditt intellekt blir skarpere du gjør det godt yrkesmessig.

 

Krepsen: 21.06 – 22.07

Kjærlighet og samliv: De første tre ukene i september flyter romantikken bra. Tidligere har du opplevd prøvelser innen samliv. Akkurat nå er din partner i bedre humør. Du har fokus på hjem og familie og i oktober skjer det sosiale hjemme hos deg. Single hygger seg på byen og fester med venner. Etter 24. oktober kommer din tid for flørt, gøy og moro.

Økonomi og karriere: God kommunikasjon hjelper din karriere i hele september. Dine ord faller i god jord hos sjefen. I oktober er din karriereplanet Mars på ditt område for hjem og familie. Heimen og indre velvære har prioritet. Du kan jobbe hjemmefra. Penger går bra hele perioden. Etter 24. oktober kommer penger til deg på gledelig vis.

Spesielle begivenheter: Det blir viktig med fokus på helse i høst. Kosmiske energier kan forårsake en del stress for deg. Bare du tar det med ro og prioriterer nok hvile, så går det bra. Du har indre fokus og kan være opptatt av å heale gamle sår og minner. Det er også en tid du kan søke og finne inspirasjon til hva du vil gjøre fremover. Visualiser dine mål, så kan du virkeliggjøre dem om noen måneder. Oktober er bra for å bygge om hjemme eller reparere det som trengs. Du bruker penger på heimen og de som bor der. Dette er også det kjæreste du har. Fra tredje uken blir du mer utadvendt. Ha det gøy!

 

Løven: 23.07 – 22.08

Kjærlighet og samliv: Romantikken går best i september. Din kjære har selv en god periode. Det hjelper forholdet mellom dere. Harmonien råder. Etter 24. oktober kan du føle mer avstand. Dere ser situasjonen fra motsatte standpunkt. Single har det moro på de vante jaktmarkene. Ikke bestem deg for noe, for din kjærlighetsplanet Uranus er inne i en sakte periode.

Økonomi og karriere: De tre første ukene i september når du årets høydepunkt for økonomi. Du har hellet med deg innen pengespørsmål. Nå kan du også dra på en jobbrelatert reise. Kommunikasjon blir svært viktig i oktober. Om du studerer, er dette en kjempebra periode. Karriere går langsommere. Planlegg hva du vil oppnå lenger frem i tid.

Spesielle begivenheter: En travel og gledefylt høst. Det skjer mye i livet, til tross for at du får større indre fokus etter hvert. Dine ytre ambisjoner blir mindre viktige. Kvelden hjemme i sofaen med en god bok, stearinlys og et glass vin virker forlokkende. Du kan oppnå mye i oktober bare ved å tenke over dine ord. Kommunikasjon er alfa omega. Du inviterer også venner hjem til deg for god mat og sosiale samlinger. Hjem og familie tar førsteplass, også indre velvære. Helse og energi er topp helt frem til ultimo oktober. Da bør du ta det mer med ro. Skjem deg selv bort med massasje og aromaterapi. Nyt livet!

                                         

Jomfruen: 23.08 – 22.09

Kjærlighet og samliv: Flørt og svermeri kan gå litt tregt i september. Har du en partner blir det utfordrende å finne middelveien. Single er mer fokusert på seg selv, sitt ego og egne ønsker. Trenden snur i oktober. Gode energier mellom din planet Merkur og din kjærlighetsplanet Neptun vekker romantikken. Midten av oktober er spesielt svermerisk.

Økonomi og karriere: I september har du masse energi til å gjennomføre. Du er jordnær og dine organisatoriske ferdigheter fremheves. De to første ukene kommer fine sjanser til de som søker ny jobb. Fra 23. september og mesteparten av oktober er du inne i årets beste periode for økonomi. Det er også en flott periode til studere og styrke dine ferdigheter.

Spesielle begivenheter: Mange Jomfruer feirer bursdag frem til 22. september, gratulerer! Det er en lykkelig periode, du er inne i din tid på året! Energiske Mars i ditt eget stjernetegn hele september gjør at du når målene dine. Helse og energi er også svært bra. Når høsten skrider frem får du mer et indre fokus. Du er utpreget intellektuell. Studerer du, enten jobbrelatert eller privat, er oktober en topp tid. Kosmiske energier har fokus her. Senere i perioden blir jobb og karriere mindre viktig. Filosofiske spørsmål, også høyere utdanning og utland, opptar deg mer og mer. Nå er tiden for å løse universets gåter.

 

Vekten: 23.09 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Gi, så skal du få og elsk din nestemann gjelder i september. Mars, din kjærlighetsplanet, er på ditt område for spiritualitet og tidligere liv. Å involvere seg i veldedige organisasjoner og formål fører til romantikk for single. Mars er i Vektens stjernetegn i oktober. Kjærlighet og lidenskap kommer til deg, du trenger ikke gjøre noe.

Økonomi og karriere: Yrkesliv er ikke i fokus nå, men likevel går dette bra. I medio september kommer Venus inn i ditt tegn og du sjarmerer sjefen og kollegaer. Kom oktober blir det enda bedre. De som søker jobb har gode sjanser fra 8. oktober. Finanser går bra hele perioden. Positive kosmiske energier til din pengeplanet Pluto gir en pen vekst til dine bankkonti.

Spesielle begivenheter: En høst du vil minnes med glede! Kosmiske energier gir deg størst mulig uavhengighet. Du bestemmer i livet ditt nå. Er det noe du ikke liker, fiks det! Senere blir det vanskeligere. De tre første ukene av september har du et spirituelt fokus. Bruk tid på meditasjon, religiøse tekster, kurs og seminarer som gir deg større forståelse for det skjulte universet. Du vil få mange aha-opplevelser. Den 23. september går vitale Solen inn på Vektens stjernetegn. Gratulerer med dagen! I oktober stråler du med energi og velvære og blender dine omgivelser med ditt Venus-smil. Dette er også tiden for ekstra kroppspleie og å nyte livet.

Skorpionen: 23.10 – 21.11

Kjærlighet og samliv: Første halvdel av september finner du romantikk blant venner og sosiale grupper. Du er litt tilbakeholden og ikke helt sikker på hva du vil ha. Energier fra din kjærlighetsplanet Venus etter 14. september endrer dette. Kjærligheten går din vei i oktober. Din erotiske aura styrker seg. De med partner utforsker lidenskapen. Single kan treffe en sjelsfrende.

Økonomi og karriere: Du fremmer yrkesliv i september med sosiale treff blant venner og grupper du er en del av. I oktober er du aktiv innen veldedighet. Jobbsøkere har gode sjanser online. Solen, din karriereplanet, kommer inn Skorpionens tegn 24. oktober. Nye tilbud og muligheter kommer din vei. Finanser er ok i september, men blir svært bra i oktober.

Spesielle begivenheter: Du nærmer deg en periode med større uavhengighet. Det sosiale er fortsatt viktig, men snart kan du bestemme mer selv. Helse og energi er bra hele høsten. Dette er også en tid hvor svært mye skjer inni deg. Du later som ingenting for de rundt deg. I dine indre kamre går du dypere ned i universets hemmeligheter. Din planet Pluto går fremover fra 3. oktober. Din selvtillit øker. Den 9. oktober kommer Venus inn på ditt stjernetegn og strør stjernestøv over deg. Fra 24. oktober kommer selve Solen inn i Skorpionen og innleder din tid av året. Gratulerer til de som har bursdag! Du ter og kler deg som den vellykkede personen du er!

Les om septembers stjernetegn Vekten
Les om oktobers stjernetegn Skorpionen

Skytten: 22.11 – 21.12

Kjærlighet og samliv: De første to ukene av september finner du flørt og svermeri på arbeidsplassen. Etter 14. september er det selskapeligheter med venner og grupper du er med i som teller. Vær obs 5.-8. oktober. Ikke kom i krangel eller forhaste deg. Ellers er oktober bra for å møte romantikken på bønnemøter, spirituelle kurs og diskusjoner. Kos deg!

Økonomi og karriere: Du gjør det svært bra innen karriere. Positive energier fra Venus, Merkur, Solen og Mars bidrar alle til din suksess. I september er pengetilstrømningen kjempebra. Din pengeplanet Saturn går fremover etter månedsvis sakte gange. Likevel, i oktober må du jobbe litt hardere for krona. Du er optimistisk og entusiastisk nå også.

Spesielle begivenheter: En lykkelig og utadvendt høst står for døren. Du har masse energi, men som alltid, ikke overdriv. Da kan du bli mer sliten enn du liker. Sørg for nok ro og hvile, så går det bra. Fra medio september og hele oktober kommer du inn i en morsom, utadvendt periode. Du har det gøy samtidig som du fremmer karriere, ved å se og bli sett på de rette sosiale funksjonene. Venner og kontakter hjelper deg frem. Oktober er også en sterk spirituell periode. Du mediterer mer og søker dypt i ditt indre. Det usynlige universet har mye å fortelle deg, og du er naturlig lydhør.

 

Steinbukken: 22.12 – 19.01

Kjærlighet og samliv: Er du på reise i september har du gode sjanser til romantikk de to første ukene. Senere i oktober har du liten tid til svermeri og det sosiale. Du blir så travel i ditt ytre liv. Fine romantiske dager er 2.-4. og 30.-31. oktober, enten du har en kjær partner eller er singel. Spirituelle kurs, bønnemøter, yogatreff og veldedige sammenkomster er gode møteplasser.

Økonomi og karriere: Fra medio september skjer det spennende ting innen karrieren, da energier fra din karriereplanet Venus gir deg en ny retning. Etter 23. september kommer du inn i årets høydepunkt for yrkesliv og sosial posisjon. Oktober blir svært hektisk. Penger er ok i september. I oktober må du stå på litt mer for inntjeningen.

Spesielle begivenheter: Gode kosmiske energier i september virker til ditt beste. Dine jordnære talenter fremheves. Tidlig i perioden er utlandet heldig for deg. Du er også opptatt av høyere utdanning og filosofiske spørsmål. Tempoet skrus opp fra 23. september når den vitale Solen står høyest opp i ditt horoskopkart. Du er et arbeidsjern, så du takler utfordringen på beste måte. Helse og energi er ok frem til tredje uken. Etter det bør du stelle pent med helsa. Få nok ro og hvile. Sorter vekk ikke-essensielle oppgaver. I oktober støtter familien opp om dine prosjekter. Ultimo oktober er du sosial med venner og kollegaer.

Vannmannen: 20.01 – 18.02

Kjærlighet og samliv: Perioden starter med utforsking av den dypeste erotikken. Etter 23. september kan du godt reise, enten med din kjære eller som singel. For single er det en god tid for å møte potensielle kjærester. Energier fra din kjærlighetsplanet Solen senere i oktober kan bli oppstarten på het romantikk og svermeri på jobben.

Økonomi og karriere: Du føler kanskje at du strever litt på jobben i september. Dette bedrer seg tidlig i oktober med ferske energier fra Pluto, din karriereplanet. Din selvtillit øker. Etter 24. oktober kommer du inn i årets høydepunkt for karriere. Familien støtter opp om deg her. Finanser er litt trege i september, men blir mye bedre i oktober.

Spesielle begivenheter: Dette blir en travel og morsom høst. Helse og energi er ganske bra hele perioden. Likevel kan du ha vært så travel at du sliter deg ut i slutten av oktober. Unngå dette ved å sørge for nok ro og hvile. September er også en bra tid for å kvitte deg med utgåtte tankemønstre og overflødige eiendeler. Da får du plass til nye gaver fra universet. Du er ganske heldig. Familien støtter og hjelper deg med dine planer. Enkelte av dere kan oppleve uenigheter med sin kjære. Vær varsom ultimo oktober. Vokt dine ord og søk den gylne middelvei, så ordner det seg. Du er også sosial med venner og kollegaer. Kos deg!

Les om septembers stjernetegn Vekten
Les om oktobers stjernetegn Skorpionen

Fiskene: 19.02 – 19.03

Kjærlighet og samliv: Du er fremdeles inne i årets høydepunkt for kjærlighet og sosiale forhold frem til 23. september. Kos deg og nyt det. Ikke prøv å analysere, og slett ikke å kritisere. Romantikken kan ikke legges under mikroskopet. I oktober utforsker du den dypeste lidenskapen. Spirituell samhørighet og sammenfallende verdigrunnlag er også viktig.

Økonomi og karriere: Energier fra din pengeplanet Mars gjør at du kan styrke karrieren og tjene penger gjennom dine sosiale forbindelser i september. Din karriereplanet Jupiter går fremover igjen etter lang tids sakte gange. Yrkesliv tar seg opp etter 23. september. I oktober vokser din inntjening når du administrerer andre menneskers verdier.

Spesielle begivenheter: Du er på vei inn i en periode hvor du blir mer og mer aktiv i den ytre verden. Du kan godt være på reise først i perioden. Det kan gjelde studier eller høyere utdanning. Frem til medio september er du svært sosial. Senere og inn i oktober dykker du ned under overflaten. Vi ser deg her iblant oss, men innvendig er du langt borte. Du utforsker spennende indre kamre de fleste ikke aner noe om. Helse og energi er ok i september, men bedrer seg i oktober. Det er viktig å ikke overdrive. Få nok ro og hvile. Erotikken betyr også mye. Ultimo oktober blir dette noe du prioriterer. Kos deg!

 

[ngg src=»galleries» ids=»1″ display=»basic_thumbnail»]