Skip to main content

Horoskopet for mai og juni

Les vårt store månedshoroskop for mai og juni for alle stjernetegn!Væren: 20.03–19.04
Kjærlighet og samliv: En flott periode for romantikk! Mesteparten av mai går kjærligheten i dine fotspor. Din aura gløder av magnetisk tiltrekningskraft. I juni er det materielle verdier som teller. Single faller for velstående beilere. Flørt, svermeri og hete ord er gøy. Senere i juni får du mere fokus på familieverdier og dine nærmeste. Ferien står for døren og alle hjerter gleder seg!

Økonomi og karriere: Trenden innen både økonomi og jobb er positiv. Du kan tjene godt fra alt som har med data, teknologi og online samfunn, spesielt i juni. Vær obs 10. mai til 3. juni når Merkur, din planet for daglig arbeid og kommunikasjon, og fra 4. juni og ut perioden når Saturn, din karriereplanet, går sakte. Vurder og planlegg, men utsett helst viktige beslutninger.

Spesielle begivenheter: Helse og energi er riktig bra. Det store som skjer, er at heldige Jupiter entrer Værens tegn 11. mai! Gled deg! Ta det gjerne med ro dagene rundt 16. mai under måneformørkelsen. Månen er din familie planet, du må kanskje reparere noe hjemme. Mars, din hersker, går inn i Væren 25. mai og du sprudler av livsglede. Økonomi er inne i en bra trend hele perioden. Energier fra glade Jupiter trekker deg mot høyere utdanning innen spennende fag. Idealer blir viktigere for deg. Du diskuterer om høytflyvende tema, men se opp for misforståelser. Senere i juni legger du opp til en topp sommerferie med dine nærmeste.

Les også:
Mais stjernetegn Væren
Junis stjernetegn Tyren

Tyren: 20.04 – 20.05
Kjærlighet og samliv:
En tidlig sommer som handler mest om flørt og svermeri. Pluto, din planet for kjærlighet, går sakte, unngå viktige avgjørelser til senere i år. Lunareklipsen 16. mai på ditt livsområde for ekteskap vil sette ditt forhold på prøve. Behold roen så går det bra. Familien tar stor plass i livet ditt i mai. Din selvtillit øker i juni med vakre Venus, din hersker, i Tyrens stjernetegn.

Økonomi og karriere: Første ukene av mai kan drømmejobben dale ned i fanget ditt. Flotte nye sjanser kommer til deg. Din økonomi er stort sett bra, men utsett helst dyre kjøp og viktige avgjørelser når Merkur, din økonomiplanet, går sakte 10. mai til 3. juni. Reiser du innenlands, kjør forsiktig i midten av måneden, måneformørkelsen påvirker alle former for kjøretøy.

Spesielle begivenheter: Tyrer flest feirer bursdag til og med 20. mai, gratulerer! Nå er du er sjef i eget liv. Tid for sensuelle nytelser, kulinariske høydepunkter, ny stil og fremtoning! Måneformørkelsen 16. mai setter søkelys på ditt forhold til andre mennesker. Du bestemmer nå, ja, men ikke overkjør de rundt deg. Den 11. mai går lykkeplaneten Jupiter inn på ditt område for spiritualitet. Jupiter vil glede deg med nye åpenbaringer. I juni bruker du penger på hjem og de som bor der. Spander gjerne fine nye antrekk på deg selv også. Når du føler at du tar deg selv vel ut, styrker det helse og indre velvære. Absolutt verdt pengene å investere i sensuelle kroppsbehandlinger også. Når sommerferien kommer, er koffertene klare. God tur!

Tvillingene: 21.05–20.06
Kjærlighet og samliv:
Etter 11. mai blir du mer impulsiv innen romantikk. Spennende energier fra Jupiter, din kjærlighetsplanet, kan føre til hals-over-hode forelskelser. Single har det gøy på flørte- og chattekanaler og sosiale media. Så fra den 21. mai feirer du bursdag, gratulerer! Romantikken øker siste uken av juni når vakre Venus går inn i Tvillingens stjernetegn.

Økonomi og karriere: Måneformørkelsen 16. mai skjer på ditt område for daglig arbeid og bringer med seg endringer på jobben. Dette blir til din fordel fremover. Du er også inne i en uavhengig trend hvor du har mer makt til å forme fremtiden, grip sjansen. Månen er din økonomiplanet og du forbedrer økonomien din fremover. Juni er en topp tid for å øke dine verdier.

Spesielle begivenheter: En fin tidligsommer hvor du er din egen lykkes smed. Du er mer tankefull når Merkur, din hersker, går sakte 10. mai til 3. juni. Merkur er også din hjem- og familieplanet, så utsett viktige beslutninger her til senere hvis mulig. Gratulerer til alle som feirer bursdag fra 21. mai! Nå er tiden for deilige utskeielser, ny stil og frisyre. Ta det likevel gjerne med ro dagene rundt måneformørkelsen 16. mai. Denne får effekt for helsen din, unngå å overdrive. Juni blir en superkul måned. Smarte Merkur går inn i Tvillingens stjernetegn fra midten av juni og skjønne Venus følger raskt etter. Du sprudler av selvtillit, helse og energi er bra. Når juli nærmer seg er du klar for ferie med dine kjære, kos deg!


Krepsen: 21.06–21.07
Kjærlighet og samliv:
Kjærlighet og samliv: Du er inne i en utadvendt og sosial fase. Venner og sammenkomster innen grupper du er med i er viktig. Romantikken er lidenskapelig for både single og de med partner. En lykkelig periode for Krepser flest. Alvorlige Saturn, din kjærlighetsplanet, går inn i en sakte periode fra 4. juni, så kos deg med flørt og unngå helst viktige beslutninger her.

Økonomi og karriere: Her skjer det helt store at heldige Jupiter, din helse- og daglig arbeidplanet, går inn på ditt område for karriere 11. mai! Dine horisonter blir ekspandert og du får kjempefine sjanser fremover. Penger er bra i mai, stol på din intuisjon. I juni er du altruistisk og deler raust av dine midler. Senere i juni blir en topp periode for din økonomi.

Spesielle begivenheter: En tidlig sommer hvor drømmer kan bli virkelighet. Lykkeplaneten Jupiter gir vinger til dine jobbambisjoner. Familien er med på dette og støtter dine planer. Energiske Mars, din karriereplanet, gir ekstra kraft på jobben i juni. Bare pass opp for unødige konflikter. Måneformørkelsen 16. mai påvirker barna dine, de bør holde seg unna farefulle aktiviteter. Månen er også din hersker så ta det helst selv med ro da. Juni blir en spirituell periode. Du må balansere dine altruistiske instinkter med yrkesforpliktelser. Den 21. juni går vitale Solen inn i Krepsens stjernetegn og du feirer bursdag, gratulerer! Helse og energi tar seg opp. Nå er tiden for nytelser, ikke nøl med å spandere på deg selv!

Løven: 22.07–22.08
Kjærlighet og samliv:
Første uken av mai blir romantisk når vitale Solen, din hersker, møter Uranus, din kjærlighetsplanet. Enkelte Løver kan bli stormende forelsket i en uventet person. Dette kan også være en kollega på jobben. Juni blir sosial hvor du er aktiv med venner og i grupper du er del av. Vær tålmodig med din kjære i midten av mai og ikke gjør noe overilt.

Økonomi og karriere: Et vekstområde for deg denne tidligsommer. Mye går din vei innen karrieren. Din sjarme og sosiale ferdigheter er selvsagt del av dette. Måneformørkelsen 16. mai kan skape noen utfordringer, endringer kan komme på jobben. Finanser er bra, men ikke ta noen viktige avgjørelser 10. mai til 3. juni når smarte Merkur, din økonomiplanet går sakte.

Spesielle begivenheter: Du inntar rampelyset i mai, hvor du selv mener du hører hjemme. Karriere går bra, jobbreiser til fjerne strøk kan skje. Den 16. mai skjer en lunareklipse på ditt område for hjem og familie, og du må ta deg tid til å ordne opp. Familien kan oppleve dramatikk, noe må kanskje repareres eller erstattes hjemme. Din egen helse merker effekten, ta det helst med ro disse dagene. I juni blir helse og energi bedre. Atomiske Pluto, din familieplanet, går også sakte. Unngå helst viktige beslutninger her til senere i år. Det hektiske tempoet roer seg i juni og du får mer tid til venner og grupper. Økonomien din er bra i juni. Når ferien kommer, er du klar til å reise til spennende reisemål med dine nærmeste. God tur!

Les også:
Dette skjer på himmelen i mai!
Dette skjer på himmelen i juni!

Jomfruen: 23.08–22.09
Kjærlighet og samliv:
En lykkelig periode for romantikken. Kjærligheten er hengiven og enda mer idealistisk. Den 11. mai går heldige Jupiter inn på ditt område for de aller dypeste erotiske opplevelsene. De med fast partner nyter livet, single har mange potensielle kjærester å velge blant. Senere i juni blir fokus på venner og grupper du er med i. Tid for gøy!

Økonomi og karriere: En topp tid for å lykkes innen yrkesliv. Merkur, din hersker, står aller øverst i ditt horoskopkart både i mai og juni. De rundt deg ser med beundring på hva du har oppnådd. Den 21. mai går også livgivende Solen inn på ditt område for karriere og du blir svært travel. Økonomien din er god og stabil, og lønnsøkning kan komme i slutten av juni.

Spesielle begivenheter: Trenden blir hektisk denne forsommeren, du kan godt reise i utlandet. Du har flotte sjanser for å lykkes innen karriere og ambisjoner. At smarte Merkur, din hersker, går sakte 10. mai til 3. juni ser ikke ut til å legge noen demper. I juni øker din selvtillit. Lunareklipsen 16. mai er nokså snill mot deg, men påvirker alle former for kjøretøy. Kjør pent og hold deg til trafikklover. Barna dine merker effekten og bør ta det med ro. Stell gjerne pent med helsa i juni og unngå overdrivelser. Kjærligheten er fin. Mang en Jomfru har funnet sin utkårede. De som søker partner finner romantikk på spirituelle møteplasser. Når sommerferien står for døren, er du klar til å dra ut på spennende oppdagelsesreiser!

Vekten: 23.09–22.10
Kjærlighet og samliv: Wow, lykkeplaneten Jupiter entrer ditt område for ekteskap og sosiale forhold 11. mai! Romantikk, kjærlighet, svermeri og dyp lidenskapen står på menyen hele perioden. Du er omsvermet og ettertraktet. Tiden fremover kan noen av dere bli forlovet, samboere eller gifte dere. Senere i juni blir trenden mer sosial. Din sjarme åpner dører.

Økonomi og karriere: Måneformørkelsen 16. mai bringer endringer på jobben, Månen er din karriereplanet. Sjefer og andre seniorer i livet ditt merker også effekten. Eklipsen skjer på ditt område for økonomi, du justerer og forbedrer finansene dine fremover. Den 21. juni går vitale Solen inn på ditt område for yrkesliv og du innleder en topp tid for karriere og ambisjoner.

Spesielle begivenheter: Denne tidligsommeren blir romantisk, noe som passer en elskelig Vekt bra! Ekspanderende Jupiter bringer hell og lykke innen flørt og romantikk, imens vakre Venus din hersker og erotiske Mars din planet for kjærlighet er alle innom ditt livsområde for ekteskap i løpet av perioden. Helse og energi er bra, men roe ned dagene rundt lunareklipsen 16. mai. Familien og foreldre kan oppleve dramatikk, du må kanskje reparere noe hjemme. Er du på reisefot i mai kan forsinkelser og endringer skje. Merkur, din planet for reiser og utland, går sakte 10. mai til 3. juni. Du er opptatt av fjerne kulturer, høyere utdanning og religiøse anliggende i juni. Du søker etter dypere forståelse av sannheter og mysterier. Nyt sommeren!

Skorpionen: 23.10–21.11
Kjærlighet og samliv: Frem til 21. mai er du inne i en fin tid for romantikk og sosiale forhold. Senere i mai og mesteparten av juni blir lidenskapen dypere og mer utforskende. Vakre Venus din kjærlighetsplanet forsterker denne trenden. Single treffer mange potensielle partnere på de vante utestedene. Erotisk tiltrekningskraft er viktig. Romantikken er ustabil, men spennende.

Økonomi og karriere: Heldige Jupiter, din økonomiplanet, entrer ditt område for daglig arbeid (og helse) 11. mai. Flotte sjanser kommer din vei tiden fremover. Du lykkes best gjennom den gode innsatsen du legger ned. Dine samarbeidsevner med andre mennesker er også gull verdt. Senere i juni kan du godt være på jobbreise. Benytt også anledningen til kulturelt dypdykk.

Spesielle begivenheter: En hektisk forsommer hvor det skjer en måneformørkelse i ditt eget stjernetegn 16. mai. Ta det gjerne med ro da og dagene rundt. Du transformerer deg selv tiden fremover. Din filosofi- og trosbevisning blir revidert. Eklipsen påvirker også alle former for kjøretøy, sjekk bil og sykkel. Helse og energi tar seg opp senere i mai når erotiske Mars, din planet for helse (og daglig arbeid), går inn på dette livsområdet. Lykkeplaneten Jupiter er også her fra 11. mai, og i juni merker du et desidert oppsving i energinivåer og velvære. Du er sosial med familien, både hjemme og ute. Dere er på morsomme arrangementer sammen. Senere i juni kommer du inn i en fin tid for feriereiser. Flotte opplevelser ligger foran deg!

Les også:
Mais stjernetegn Væren
Junis stjernetegn Tyren

Skytten: 22.11-20.12
Kjærlighet og samliv: En forsommer hvor flørt og moro står i sentrum. Gudenes budbringer Merkur, din kjærlighetsplanet, går sakte 10. mai til 3. juni. Uforpliktende romantikk er også helt ok. Senere i juni blir du mer selvsikker. Den 21. mai innleder du også årets topp tid for sosiale forhold og kjærlighet. Du er selvsagt med på fest og gøy. Har du fast partner øker harmonien.

Økonomi og karriere: Mesteparten av mai har du fokus på dine daglige arbeidsoppgaver. Søker du ny jobb får du mange fine sjanser. De tre siste ukene av mai gjør du best i å søke mer informasjon, vurdere og bestemme deg senere. I den tiden ser du ikke hele bildet. Penger er bra i mai og blir enda bedre de tre første ukene av juni. Saturn, din økonomiplanet, mottar flotte energier fra kosmos.

Spesielle begivenheter: Hurra, Jupiter, din hersker, entrer ditt livsområde for barn, lek, kreativitet og underholdning 11. mai! Livsglede og livsutfoldelse øker fremover. Skytter flest blir mer fruktbare, barn kan komme til verden. Ta dine forholdsregler dersom du ikke ønsker familieforøkelse. Lunareklipsen 16. mai påvirker spirituelle holdninger. Saturn, din økonomiplanet, merker effekten, du omorganiserer økonomien. Etter 21. mai blir det fokus på kjærlighet og mellommenneskelige forhold. Helse og energi er bra, men unngå overdrivelser. I juni får du sjansen til transformasjon. Dypdykk i indre holdninger, kaste lys i de mørkeste avkroker. Slik skaper du mer plass til ekspansjon og fornyelse. Nyt sommeren, reise nå, eller senere?

Steinbukken: 21.12–19.01
Kjærlighet og samliv: De første tre ukene av mai er fokus på lettbeint romantikk og flørt på byen. Måneformørkelsen 16. mai setter ditt forhold på prøve, Månen er din kjærlighetsplanet. Ikke overreagere så ordner det seg. Fra 21. juni innleder du en flott tid for kjærlighet, sosiale forhold og familiehygge. Lidenskap er viktig for både single og de med partner. Nyt det!

Økonomi og karriere: I mai kan du jobbe hjemmefra en tid hvis det passer. Du må balansere familieforpliktelser med jobben. De tre første ukene av juni er det full fart med dine daglige arbeidsoppgaver. Det sosiale på jobben er viktig. Økonomi er bra stort sett hele perioden. Energier fra Uranus, din økonomiplanet gjør at du har det gøy både når du bruker, så vel som sparer penger.

Spesielle begivenheter: Du har fokus på livets lettere side i mai. Kreativitet, svermeri, underholdning og lek med barn står på menyen. Stell pent med helsa, unngå å overdrive, da Merkur, din helseplanet, går sakte 10. mai til 3. juni. Måneformørkelsen 16. mai skjer på ditt område for venner og grupper. Enkelte venner kan oppleve dramatikk. Ta det gjerne med ro da og dagene rundt. Saturn, din hersker, blir også påvirket av eklipsen. Den 11. mai går heldige Jupiter inn på ditt livsområde for hjem og familie. Tiden fremover kan familien utvide seg, dere kan flytte til en større bolig. Familien som helhet blir gladere og mer tilfreds. I juni går jobben bra. Sommeren nærmer seg, du og dine kan nyte ferien. Ha det gøy!

Vannmannen: 20.01–17.02
Kjærlighet og samliv: Romantikken skjer på hjemmebane størsteparten av mai. Du inviterer hjem til svermeri og middag med stearinlys. Senere i mai og i juni er du mer utadvendt. Gøy på byen med venner er hva som gjelder for single. Har du fast partner er dere også mere ute som par. Intellektuell samhørighet er viktig, ord er flørtende, pirrende og emosjonelle.

Økonomi og karriere: Lunareklipsen 16. mai skjer på ditt område for karriere og sosial posisjon. Endringer kommer på jobben, sjefer kan oppleve dramatikk, myndigheter kan pålegge nye lover og regler. Økonomi har vært ganske bra de siste månedene og du har oppnådd de aller fleste av dine mål. Ganske sikkert har du godt med penger til ferien.

Spesielle begivenheter: Vannmenn flest er intellektuelle og lever gjerne i en tanke- eller data sky. Du har høytsvevende idealer og store håp hvordan forbedre menneskenes tilværelse på Jorden. Dette blir forsterket fra 11. mai når lykkeplaneten Jupiter går inn på ditt livsområde for intellekt og kommunikasjon. Dine drømmer får vinger tiden fremover. Måneformørkelsen 16. mai påvirker deg sterkt, roe gjerne ned da. Månen er din helseplanet, du justerer dine helserutiner. Helse og energi blir bedre i juni, da har du også fokus på glede. Hjem og familiesaker kommer inn i en fin periode, familien har det bra sammen. Når den store feriemåneden nærmer seg, kan du og dine reise, eller dere kan vente til senere. Ta valget!

Fiskene: 18.02–19.03
Kjærlighet og samliv: Romantikken er noe innadvendt i mai. Dette er også fordi intelligente Merkur, din kjærlighetsplanet, går sakte 10. mai til 3. juni. Uforpliktende flørt er helt ok. Du inviterer gjerne hjem til svermeri. I juni blir du mer selvsikker og etter 21. juni tar enkelte av dere partyfaktoren til nye høyder. Lange lyse sommernetter ligger foran deg, nyt det!

Økonomi og karriere: Det store som skjer er at lykkejegeren Jupiter, din karriereplanet, går inn på ditt område for finanser 11. mai, wow! Tiden fremover øker du inntjeningen fra den gode jobben du gjør. Du kan også ha ekstra flaks innen pengesaker. Noen av dere kan også skifte retning innen yrkesliv. Både penger og karriere går svært bra i juni – takk Jupiter!

Spesielle begivenheter: Denne tidligsommeren får du økende indre fokus. Du lever på to plan, uten at de rundt deg merker det. Jobb og familieliv er travel, men eget indre velvære er også viktig. Måneformørkelsen 16. mai påvirker høyere utdanning, religiøse og filosofiske overbevisninger. Studerer du på høyere plan, kommer endringer. Unngå helst å reise da hvis mulig. Lunareklipsen påvirker barna dine, de bør holde seg unna stressende situasjoner. Stell pent med helsa første ukene av juni, invester gjerne i velværebehandlinger. Også en bra tid for å heale gamle vonde minner som kan ha plaget deg. Når den store feriemåneden nærmer seg, er du og dine klare for å dra på spennende turer. Pakk koffertene!

Les også:
Mais stjernetegn Væren
Junis stjernetegn Tyren
Dette skjer på himmelen i mai!
Dette skjer på himmelen i juni!

Månekalendere for hele 2022 finner du i galleriet under


Denne artikkelen handler om…


Tore Lomsdalen

Tore Lomsdalen har en doktorgrad i arkeologi fra University of Malta hvor han forsket på kosmologi i forhistoriske megalittiske templer på Malta. Han har også en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trintity Saint David, UK. Tore har bred internasjonal erfaring. Han holder kurs, foredrag, presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi. Se astrolom.no
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode