Horoskop for november og desember 2019

Månedshoroskop for november og desember 2019 for alle stjernetegn!

 

Væren: 20.03 – 19.04


Kjærlighet og samliv:
Den sosiale trenden er sterk. De tre første ukene av november rår lidenskapen. Du er også mer eventyrlysten på et dypere erotisk plan enn vanlig. Mulig du og din kjære drar på en kjærlighetsreise langt borte. I desember er det få julebord du ikke er med på. Den utforskende trenden innen kjærligheten fortsetter. Romantikk med en kollega kan også skje.

Økonomi og karriere: Du avslutter året med kanskje en av det beste mulighetene du har hatt på lenge for penger, karriere og din sosiale posisjon i samfunnet. Men du kan også glede deg over at dette fortsetter inn i 2020. Solformørkelsen 26. desember setter fokus på karrieren. Du må jobbe hardt, men hell og lykke er på din side. Det går bra.

Spesielle begivenheter: Kom høsten er du super travel og opptatt med dine ambisjoner. Du er svært lite hjemme. Likevel ser det ikke ut til at familien føler seg neglisjert. Du klarer balansegangen og får også mye kosmisk hjelp til å nå dine mål. Spesielt i desember står velgjøreren Jupiter høyest oppe i ditt horoskopkart. Heldigere kan man ikke bli! Pass på å ikke overdrive. Merkur din planet for helse går inn i årets siste retrograde, eller bakover gående periode, de tre første ukene av november. Gjør som Merkur, ta det med ro. Sørg for hvile når du er sliten. I desember er det full fart igjen og du hygger deg på julebord med kollegaer og venner. Riktig Godt Nytt År 2020!

Tyren: 20.04 – 20.05

Kjærlighet og samliv: November blir både sosial og kjærlig. Du er inne i årets høydepunkt for sammenkomster og romantikk de tre første ukene. Energier fra din planet Venus hjelper deg å utforske lidenskapen. I desember kan du reise med din kjære. På et dypere plan har du også behov for spirituell samhørighet. De mange julebord gir også sjanser for svermeri. 

Økonomi og karriere: Når det gjelder karrieren er den ikke dårlig.  Heller tvert imot. Men du er litt avventende. Ut i 2020 vil dette ta seg mer opp. Tenker du på større innkjøp og innvesteringer er det bedre å vente til etter de tre første ukene i november.  Men da er det en fin tid for penger du deler med andre. Økonomiske partnerskap inngås, personlige som profesjonelt.  

Spesielle begivenheter: Helse og energi går bedre, du får god effekt fra spirituelle terapier de tre første ukene. Venus din planet er nær den store velgjøreren Jupiter siste uken av november. Du er optimistisk for fremtiden. Skal du reise kan endringer eller forsinkelser skje. Dette fordi Gudenes budbringer Merkur går inn i årets siste bakover gående periode 2.-21. november. Heldige Jupiter går inn på ditt område for utland, høyere utdanning og religion primo desember. Disse blir vekstområder for deg inn i nyåret. Solformørkelsen 26. desember skjer også her. Du reviderer din spirituelle trosretning. Likevel feirer du Godt Nytt År 2020!

Tvillingene: 21.05 – 20.06

Kjærlighet og samliv: Romantikken blomstrer i høstmørket. Mange Tvillinger enten forlovet seg, giftet seg eller ble samboere i året som var. 3. desember går Jupiter din kjærlighetsplanet over til ditt område for transformasjon og de dypeste erotiske følelsene. Kjærligheten blir mer lidenskapelig. I tillegg til dette kommer du inn i årets høydepunkt for det sosiale fra 23. november. Leve de tusen julebord!

Økonomi og karriere: Karrieren forsetter upåvirket om du selv ikke tar et initiativ til endringer. Du er inne i en aktiv tid med hensyn til dine dagligdagse arbeidsoppgaver. Jobbmuligheter er gode. Økonomien du deler med andre er inne i en ekspansiv og heldig periode. Men ikke gå for fort frem. Solformørkelsen 26. desember understreker dette.

Spesielle begivenheter: En lykkelig og travel førjulsperiode. Tempoet sakter litt når Merkur din ledende planet går 2.-21. november inn i årets siste retrograde, eller bakover gående periode. Også en tid hvor du vinner mest gjennom samarbeid med andre. På jobben får du unnagjort mye detaljarbeid. Vær nøye med alt du gjør. Det skjer ting bak kulissene du ikke ser. Stell pent med helsa også. Indre ro er viktig oppi alle festlighetene. Du utforsker nye spirituelle ideer og terapier.  Solformørkelsen 26. desember skjer på ditt område for transformasjon og den dypeste lidenskapen. Din partner må endre sin økonomi. De som studerer vil endre studieopplegg. Godt Nytt År inn i 2020!

Krepsen: 21.06 – 22.07

Kjærlighet og samliv: De tre første ukene i november er en topp tid for gøy og moro. Du hygger deg på sosiale samlinger. Romantikk går nå bedre. Kjærlige energier fra Venus gjør at din partner er på bedre humør. Fra neste år blir det enda bedre. Heldige Jupiter går inn på ditt område for ekteskap primo desember. Flere sjanser for romantikk kommer din vei på nyåret, gled deg!

Økonomi og karriere: Du er inne i en ekspansiv tid for ditt daglige arbeid. Samarbeid på jobben blir viktig. Alt dette kan resultere i en forfremmelse før året er omme. Dette speiler seg også over på penger og økonomi. Solformørkelsen 26. desember setter fokus på hvordan du styrer din økonomi. Er det i orden, kommer det mer penger i kassa. Hvis ikke, kan det komme en liten lærepenge.

Spesielle begivenheter: Du er aktiv og ambisiøs hele høsten. Helse og energi er også bedre. Å glemme bekymringer når man har det gøy er bra for helsa så vel som at det fremmer ditt potensiale.  Livet går bra for deg nå. Du føler deg mer optimistisk. Har du tenkt deg på reise i november kan det skje enkelte forsinkelser. Vær tålmodig så kommer du frem. Årets siste solformørkelse skjer 26. desember på ditt område for ekteskap. Din partner kan oppleve noe dramatisk. Likeså dine venner blir påvirket. Det kan også komme endringer på jobben. Ta det helst med ro dagene rundt eklipsen, som jo faller over en høytid. Med dette, Godt Nytt År 2020!

Løven: 23.07 – 22.08

Kjærlighet og samliv: De første ukene i perioden er det fortsatt litt vanskelig mellom deg og din kjære. Prøv å møte hverandre halvveis. 22. november går energiske Solen inn på ditt område for flørt og underholdning. Du hygger deg på julebord og fest. Gode energier medio desember mellom Uranus din kjærlighetsplanet og Solen, Venus og heldige Jupiter gir deg en romantisk Jul.

Økonomi og karriere: Penger ser ut til å være som de er. Men gå litt varsomt de tre første ukene i november. Da bør du avvente større økonomiske avgjørelser. Arbeid ser bra ut. Jo hardere du jobber, dess mer får du. Fra begynnelsen av desember og hele 2020 får du også hjelp av lykkeplanten Jupiter. Solformørkelsen 26. desember kan skape turbulens. Men det går helst bra.

Spesielle begivenheter: Ditt område for hjem og familie står i fokus. November er en god periode for å pusse opp eller reparere hjemme. Du har mye energi til å få tingene gjort. Pass opp for kranglete energier mellom Mars og Uranus tredje uken. Vær forsiktig, så unngår du plutselige uhell. I desember tar helsen din seg opp. Du har fin fremgang i dine saker. Heldige Jupiter går inn på ditt område for daglig arbeid og helse primo desember. Årets siste solformørkelse skjer også her 26. desember.  Effektene for jobb og helse merker du inn i nyåret. De er positive. Riktig festlig Godt Nytt År 2020!                             

Jomfruen: 23.08 – 22.09

Kjærlighet og samliv: Førjulsperioden starter bra. Harmonien råder mellom deg og din kjære. Med fokus på hjem og familie, inviterer du til selskapeligheter hjemme hos deg. Høstfest og moro står på menyen. Både single og de med partner kommer inn i en topp tid for party og moro fra primo desember. Flørt og svermeri florerer hele julemåneden.

Økonomi og karriere: De tre første ukene i november har stor aktivitet i dine penger og økonomi. Deretter avtar det, men blir ikke noe dårligere. Bruk noen ekstra kroner på hus, hjem og dine kjære. Flotte julegaver til dine barn er tingen. Om du kan, unngå å skrive under en yrkesrelatert kontrakt de tre første ukene i november. Deretter tar karrien igjen full fart. 

Spesielle begivenheter: På tampen av året står indre fokus i sentrum. Familie og hjem blir viktige frem til nyåret. Også ditt eget indre landskap. Du nyter kvalitetstid sammen med dine. Dype samtaler og psykologisk innsikt hjelper deg. Du bruker også penger på å forskjønne hjemmet. 2.-21. november går din ledende planet Merkur retrograd siste gang i år. Uventede endringer håndterer du på strak hånd. Primo desember innleder du en flott nytelsesperiode. Jupiter din planet for hjem og familie går inn på ditt område for flørt, barn og kreativitet. Julebordene står i kø.  Solformørkelsen 26. desember påvirker familie og dine barn hvis du har de. Ta det med ro, nyt juleferien og Godt Nytt År 2020!

Vekten: 23.09 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Mars din planet for kjærlighet er i ditt eget stjernetegn de tre første ukene. Romantikken kommer til deg. Du får det som du vil. I desember sjarmerer og flørter du. Du har masse gøy. Julebordene står i kø. Du kan både gi, eller få, en kostbar gave. Du er mer materialistisk enn vanlig. At noen bruker sine midler på deg, gleder ditt hjerte!

Økonomi og karriere: Du er inne i en fin periode for økonomien. Penger ser ikke ut til å være det helt store problemet for de fleste av dere. Aktiviteten bare øker fremover. 19. november går initiativtageren Mars inn i ditt personlige område for penger og økonomi. Her blir den resten av året. Entusiasme og pågangsmot øker. Mulig at hjemlige forhold påvirker karrieren.

Spesielle begivenheter: En flott førjulsperiode. Mye positivt skjer i livet ditt. Fra 22. november er kommunikasjon i fokus når Solen går inn på ditt område for intellekt. De som studerer gjør det bra. En super tid for å ta kurs om ting som interesserer deg. Helse og energi går bra. Energier fra Venus din planet fører til at du utforsker nye ideer og fremgangsmåter. I desember bør du være mer forsiktig med helsen. Sørg for nok ro og hvile. Fra 22. endrer fokus seg til familie, hjem og indre velvære. Solformørkelsen 26. skjer også på dette området. Dramatikk kan påvirke familie og dine søsken. Noe må kanskje repareres hjemme. Likevel gir dette positivt resultat inn i Godt Nytt År 2020!

Skorpionen: 23.10 – 21.11

Kjærlighet og samliv: Du har en magnetisk tiltrekningskraft i november. Din aura utsondrer en erotisk energi som forhekser dine beundrere. Selv har du en tendens til å bli umiddelbart tiltrukket av noen du treffer tilfeldig. Dette endrer seg i desember. Du blir igjen tilbakeholden, og velger ut et romantisk bytte med omhu. Ha det gøy, men husk Karma.

Økonomi og karriere: Du avslutter året i en sterk økonomisk periode. Kanskje årets beste! Penger til å ta drømmeferien til det store utland har du. Penger og karriere har også gode samhørige energier. Solformørkelsen 26. desember kan påvirke økonomien din, men helst av den gode sorten. I hvert fall så hvis du viser ansvar i pengebruken.

Spesielle begivenheter: Gratulerer til de som feirer bursdag nå! En fin førjulsperiode hvor det meste går din vei. Perfekt for å pleie kroppen. Fornye din image, nyte deilige behandlinger, spandere nye antrekk. Helse og energi er bra. Ultimo november kommer libidosterke Mars inn i ditt stjernetegn. Prøv å unngå unødige konflikter. Merkur din planet for transformasjon, er inne i årets siste retrograde, eller bakover gående, periode 2.-21 november. I desember får du vite hemmeligheten. Solformørkelsen 26. desember fører til at du må endre dine finanser. De som studerer endrer studieopplegg. Endringer på jobben kan også skje. Forandringene blir heldige, så godt nyttår 2020!

Les om novembers stjernetegn Skorpionen

Skytten: 22.11 – 21.12

Kjærlighet og samliv: Merkur din planet for kjærlighet er inne i årets siste retrograde, eller bakover gående periode, 2.-22. november. Ha det gøy, flørt masse, men ikke bestem deg for noe innen romantikken før etterpå. 22.-24. november er topp for hete treff. I desember kommer kjærligheten til deg, du trenger ikke gjøre noe. Nyt det!

Økonomi og karriere: Økonomien er bra. Men den blir enda bedre etter hvert som perioden utvikler seg. Den 3. desember går din egen planet, heldige Jupiter, inn i ditt personlige hus eller område for dine penger. Her blir den også i 2020. Så dette er egentlig bare begynnelsen på en ekspansiv økonomisk vekst. Sørg for at du har kontroll over bankkonti under solformørkelsen 26. desember.

Spesielle begivenheter: Din ledende planet har vært i ditt eget stjernetegn nesten hele 2019. Heldigere kan man ikke bli! Fra 22. november når Solen går inn her, blir det din tid på året. Gratulerer! Du er uavhengig av andre og har maks selvtillit. Du kan godt reise frem mot jul. Vær likevel obs 22.-25. november når energier mellom Uranus og Mars kan føre til plutselige uhell. Forsinkelser kan også skje. I begynnelsen av desember går Jupiter inn på ditt område for materielle ressurser. Heldige deg! Helse og energi er bra hele perioden. Solformørkelsen 26. desember skjer på ditt område for finans. Du endrer din økonomi. Eklipsen påvirker også deg selv. I tiden fremover endrer du stil og image. Godt nyttår!

Steinbukken: 22.12 – 19.01

Kjærlighet og samliv: Det sosiale, og gøy på fest og julebord med venner, står i fokus i førjulsperioden. Den dypere amouren kommer senere. 15.-17. november er fine dager for romantikk. Kos deg, men ikke bestem deg. 13.-17. desember kan bli lidenskapelige. Vi ser heller ikke bort fra at du blir invitert til overraskelsesfest i julebordsesongen. La deg overraske da vel!

Økonomi og karriere: Karrieren har vært intens for mange i det siste. Slik forsetter det også store deler av november. Deretter legger du mer energi i den sosiale siden av yrke og din posisjon i samfunnet. Firmajulebord lokker. Her treffer du interessante personer. Økonomien kan fluktuere noe. Siste uken i november er du utålmodig. Ikke gjør noe dumdristig med finansene.

Spesielle begivenheter: Som tradisjonell Steinbukk gleder du deg alltid til julefeiring. Familie, hjem, tradisjonell pynting av juletreet betyr noe. Året som har gått har vært intenst spirituelt. Trenden fortsetter med at du deltar innen veldedige organisasjoner. Ultimo november kan du få noen intense spirituelle intuisjoner. Helse og energi er ok og blir bedre i desember. Det store som skjer er at 3. desember går julenissen Jupiter inn i ditt stjernetegn. Dette starter en syklus som bringer hell og lykke innen en rekke livsfelt. 22. desember går Solen inn i Steinbukkens tegn, gratulerer!  Solformørkelsen 26. desember skjer i ditt eget stjernetegn.  Du omdefinerer deg selv og din image fremover. Godt nyttår!

Les om desembers stjernetegn Steinbukken her.

Vannmannen: 20.01 – 18.02

Kjærlighet og samliv: Solen din kjærlighetsplanet er på ditt område for karriere frem til 22. november. Svermer du for en kollega? Har du og sjefen et hemmelig forhold? Etter dette er det fest, moro og samlinger med venner som gjelder. Misforståelser kan skje de tre første ukene. Solformørkelsen 26. desember setter ditt forhold på prøve nok en gang. Vær tålmodig hvis din kjære opplever noe dramatisk.  

Økonomi og karriere: Yrke og karriere er bra. Her avslutter du året i stor stil. Det er entusiasme og pågangsmot som styrer denne delen av livet ditt nå. Hold temperamentet i sjakk siste uken i november. Unngå stridigheter om det er med sjefen eller de der hjemme. Penger fortsetter som før. Om ting i økonomien er litt tåkelagt og uklart vil solformørkelsene 26. desember bringe klarhet i det.

Spesielle begivenheter: Du er svært travel. Dine ytre ambisjoner driver deg. Skal du reise vær obs 22.-25. november. Energier mellom Mars og Uranus kan resultere i plutselige uhell. Hjem og familieliv har superfine dager 22.-24. november når Venus reiser sammen med glade Jupiter. Helse og energi er ok, men ikke overdriv. Helse blir bedre fra ultimo november. I desember går Jupiter din planet for venner og grupper inn på ditt område for spiritualitet og tidligere liv. Jupiter viser deg hemmeligheter, og langt mer glede kommer inn i ditt spirituelle liv. Solformørkelsen skjer også her 26. desember. Avsløringer kan komme om religiøs figur du liker. Med dette, Riktig godt nyttår 2020!

Les om desembers stjernetegn Steinbukken

Fiskene: 19.02 – 19.03

Kjærlighet og samliv: Blir du forelsket i sjefen eller en utlending? Eller en akademiker? Kommer en prest eller guru figur inn i livet ditt? Merkur din kjærlighetsplanet er påvirket av utland, høyere utdanning og personer med autoritet. Merkurs retrograd 2.-21. november gjør at du ikke helt vet hva du vil. Ha det gøy men ikke bestem deg. I desember skjer masse romantikk på fest og julebord. Kos deg!

Økonomi og karriere: Det er ut mot verdenen du skinner for tiden. Du legger vekt på alt som er knyttet opp til din profesjonelle posisjon i samfunnet. Her lykkes du i det meste du gjør. Økonomien er også inne i en fin periode. Ekspansjon og velstand i sikte. Men ikke gjør noe dumt siste uken i november.

Spesielle begivenheter: En fin førjulsperiode hvor kosmos hjelper deg frem. Karriere har vært supertravel hele høsten. Dette varer helt frem til 22. desember, når Solen går inn på ditt område for venner og sosiale grupper. Solformørkelsen 26. skjer også her. Vennene dine opplever dramatikk. Karriere blir også påvirket. Positive endringer kommer på nyåret. De to første ukene av november kan du kvitte deg med overflødige ting hjemme. Skal du reise vær også obs på at forsinkelser kan skje 02.-21. november. Merkur som også er din kjærlighetsplanet, går retrograd eller bakover sett fra Jorden, siste gang i år. Du har sikkert fortjent den flotte julebonusen! Godt Nytt År!

[ngg src=»galleries» ids=»1″ display=»basic_thumbnail»]