Skip to main content

Horoskop for mars og april 2017

Hva skjer på himmelen i mars og april? Her er månedshoroskop for ditt stjernetegn i mars og april 2017.

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Hva skjer på himmelen i mars?

Komme seg til hektene igjen

Etter en noe kaotisk februar takket være de sterke eklipsene vi hadde, ser dette ut til å bli en langt «snillere» måned. Men for dem av oss som opplevde at eklipsene kom med noen spente situasjoner, er dette også en flott tid for å jobbe seg igjennom utfordringene for å komme styrket ut. Husk, universet setter oss ikke i vanskelige situasjoner for ingenting. Hensikten er at vi skal lære noe og utvikle oss som mennesker.

Da vi ble født, fikk vi alle gjennom vår sjel og ånd utdelt en livssti. Kommer vi for langt ut på kanten av denne, gir universet oss en mer eller mindre vennlig påminnelse. Om vi velger å følge den, er selvsagt opp til oss selv. Men velger vi å overse budskapet, bør vi også regne med at det kommer tilbake med forsterket styrke en gang i fremtiden. Det vi egentlig snakker om her, er vår sjels evige utvikling.

Full fart fremover

Mars blir i den sammenheng en super måned for å styrke vår sjel, vår spirituelle bevissthet og indre styrke. Hele 80 % av planetene går direkte eller, for å si det litt mer populært, fremad marsj. Det ligger masse dynamikk, entusiasme og fremdrift i hele vårt solsystem for tiden.

Vi er nå mindre avhengige av andre mennesker for å få gjort våre ting og nå våre målsettinger. Vi er både motoren og sjefen i våre liv og handlinger. Fullmånen den 12. i kritiske Jomfruen og nymånen den 28. i energiske Væren hjelper oss til å ta de rette valgene i ting vi vil iverksette. Universet bryr seg om oss og legger ting til rette. Men som sagt, det opp til hver og én av oss å gjøre noe med det. Grip dagen!

Men det er lite men…

Som så mange ganger ellers er ikke alt 100 % perfekt, noe det kanskje ei heller burde være. Noe må vi alltid jobbe med, ellers blir vi bare late og dorske. Det er to av våre kanskje kjæreste planeter som går retrograd eller baklengs sett fra jorden, nemlig vår store kjærlighetsgudinne Venus og lykkeplaneten Jupiter. Det behøver ikke være noe negativt i seg selv, men ny kjærlighet eller den store lottogevinsten kan la vente på seg. Men i kjærligheten er dette en fin tid for å finne ut eller tenke igjennom hvor du egentlig står i den sammenhengen. Det ligger nå til rette for å planlegge samliv, relasjoner og romantiske tiltak.

Hva skjer på himmelen i april?

Påskeliljer

Visste du at påsken er knyttet opp til astrologien og månefasene? Dermed skifter påsken tidspunkt fra år til år. Det er nemlig slik at første påskedag faller på den første søndagen etter første fullmåne etter at solen har gått inn i stjernetegnet Væren. Solen går inn i Væren 20. mars, og den første fullmånen derpå er 11. april. Dette gjør at første påskedag blir den den 16. april i år. Det interessante her er jo at kirken baserer denne viktige åndelige begivenheten knyttet opp til hva som skjer i Dyrekretsen.

Fullmånen den 11. faller i relasjonssøkende Vekten. Det burde love ganske bra for en påske med både kjærlighet og romantikk for så vel single som innen parforhold. Det ligger godt an til at du og din partner utvikler dypere spirituell kjærlighet, eller at den single finner sin tvillingsjel. I denne tiden går også vitale Solen sammen med overraskende Uranus. At det inntreffer noe uventet og spennende, er slettes ikke umulig. Helst av den hyggelige sorten. Men ikke la deg lede inn i farefulle og dristige skiturer når du er på påskefjellet. Ei heller gjør noe dumdristig.

En fin tid

I det store og det hele og for de aller fleste ser dette ut til å bli en fin måned. Mye dreier seg om deg og ditt samt hvordan du verdsetter deg selv. Verdiskaperen Venus, som begynner å gå direkte igjen i påskeuken, bidrar absolutt med at ny energi kommer inn i det som er knyttet opp til dine materielle goder. Det samme kan også gjelde kjærlighetslivet ditt om dette for tiden er et viktig fokusområde hos deg.

Tenke seg om

Noe av den himmelske energien fra Mars måned tar noe av eller, for å si det mer korrekt, endrer seg i sin manifestasjon. Kommunikasjonsglade Merkur begynner palmesøndag på sin retrograde eller baklengs vandring på himmelen sett fra jorden. Dette kan skape noen forstyrrelser og irritasjoner i reiseprogrammet for dem som skal på påskeferie. Men det er også en fin tid for å lese en spennende krim eller annen litteratur mens du er på hytta. Å sette av tid til spirituelle verdier og utvikling er også i samsvar med kosmiske energier.

Myndige Saturn og intense Pluto begynner også på en retrograd vandring. Dette inviterer oss til å vise større forståelse overfor våre medmennesker og tenke igjennom før vi iverksetter saker og ting. Vi blir også påminnet om ikke å la ukontrollerte følelser styre våre handlinger. Kanskje også opptar død og liv oss mer på et metaforisk plan i den kommende tiden.

Mars’ stjernetegn: Væren    

Vårens frembrudd

Du har en indre ild, kjære Vær. Den driver deg fremover hele tiden, du kan sjelden sitte stille og holde deg i ro. Du har et psykologisk behov for å vinne, være først og skille deg ut fra mengden. Du har enormt med entusiasme og innsatsvilje og higer etter nye ideer og «ting» hele tiden.

Lykkens vind må også gjerne gå din vei, ellers blir du raskt irritabel og utålmodig. Prøv å styre ditt temperament, ellers kan venner og familie oppleve at du prioriterer deg selv foran dine nærmeste. Du har et stort ego, kjære Vær, men det finnes andre mennesker som du er glad i, som også har ønsker og behov.

Du er særs optimistisk i din tankegang og framferd i verden. Din positive innstilling fører ofte til at du lykkes i det aller meste du finner på. Du vil lykkes enda bedre hvis du husker ordet «konsekvenser». Din impulsivitet gjør at du sjelden tenker gjennom mulige bieffekter eller hva som skjer hvis planen møter motgang. Samarbeid med andre er en av dine livsleksjoner i din inkarnasjon som Vær. Du personifiserer våren og naturens iboende drivkraft som skyter frem som magi etter en kald og lang vinter.

Intens lidenskap

Du er en lidenskapelig person, kjære Vær, både som menneske, elsker og venn. Idealistisk til tusen står du dine venner bi og slåss for kampsaker du tror på. Din ledende planet er tross alt den romerske krigsguden Mars. Hvis du kanaliserer din entusiasme og energi, kan du gjøre mye godt for å hjelpe andre mennesker.

Husk også at du må stelle pent med deg selv mellom slagene. Du kan fort gå på en kortslutning hvis du ikke lærer deg å koble fra og slappe av. Paradoksalt nok slapper noen av dere av med karate, konkurranseidrett og hard fysisk trening. Du har også et utpreget konkurranseinstinkt og  vinne! Andre av dere kan drive med boksing eller sportsdans. Å bruke kroppen og energien, føle på kreftene, sette inn et ekstra gir og nå helt til topps er oppskriften på lykke for mang en Vær. Da har du også fortjent en times klassisk massasje eller aromaterapi på helsestudio etterpå. Du fortjener jo bare det beste, ikke sant? Ha en glitrende bursdag!

Aprils stjernetegn: Tyren  

Jordnære drømmer

Du tilhører et realistisk og materialistisk jordtegn, kjære Tyr. Det er viktig for deg å ha faste verdier i bunnen av din tilværelse som du kan strukturere livet ditt rundt, det være seg din familie, din jobb, din plass i samfunnet eller et mål du streber mot. I utgangspunktet er du ikke så begeistret for nyskapende trender, nye ideer, ukonvensjonell klesmote eller din nevøs sære tatovering på håndleddet som han stolt viser frem.

Kort oppsummert foretrekker du konservative verdier og sverger til å følge godt opptrådte stier gjennom livet. Sta, egenrådig og nostalgisk kan du også sies å være. Kjærlighetsgudinnen Venus er din ledende stjerne, og du er utpreget sensuell og høyt ettertraktet som kjæreste/ektefelle. Du elsker både å gi og få massasje, og det er ikke umulig at du selv jobber som profesjonell massør eller fysioterapeut. De som har blitt berørt av dine hender, glemmer ikke opplevelsen. Du har også flust med andre gode egenskaper. Din pålitelighet og lojalitet er høyt verdsatt av både familie, venner og ikke minst arbeidsgiver.

Et liv med stil

Du trives best innen konservative yrker som kan gi deg gode inntekter i livet fremover. Du liker også rutiner som du kan bygge videre på, og ikke minst ordnede forhold i det meste i livet. Ditt hjem er sannelig din borg, og du elsker å skape et trygt og stabilt hjemmemiljø hvor du selv regjerer over grytene og skaper de vidunderligste retter. Intet gleder deg mer enn å invitere venner og familie hjem hvor du kan vise frem klassiske møbler og kostbare malerier og kunstverk.

Du er også kjent som et luksusdyr som kun er fornøyd med den beste kvaliteten. For deg er dette fornuftig og god økonomi da kvalitet varer mye lenger enn billigvarer som må kastes straks de går i stykker. Du har også grønne fingre og elsker å stelle og grave i hagen din. Bor du i blokk, har du flotte blomsterkasser på balkongen. Ditt forbruk av rik mat og dyre viner fører fort til at Lanvin-kjolen eller Armani-dressen ikke passer lenger. Planlegg nøye i kalenderen dine faste besøk i trenings- eller dansestudioet. Slapp gjerne av med herlig spa, velværemassasje og aromaterapi. Jeg ønsker deg en eksklusiv bursdag, kjære Tyr!

Væren: 20.3 – 18.4

Kjærlighet og samliv: Frem til midten av april går du igjennom en totalvurdering av kjærlighetslivet ditt. Hva som kommer ut av dette, avhenger selvsagt av din egen situasjon, men generelt har romantikk og lidenskap en positiv undertone i horoskopet ditt. Muligens kommer hemmelig romantikk inn i bildet, eller gammel kjærlighet gjenoppfriskes.

Økonomi og karriere: Du kommer inn i en dynamisk periode for dine penger og materielle goder. Her viser du stort engasjement. Men tenk deg likevel om før du bruker for mye penger på deg selv. Begynnelsen av april er også gunstig om du tenker på et karrieresprang. Kanskje et interessant partnerskap dukker opp i jobbsammenheng.

Spesielle begivenheter: Du kommer til å få en svært så hektisk tid fremover og spesielt i første halvdel av perioden. Grunnen til dette er at halvparten av planetene befinner seg eller går igjennom ditt eget stjernetegn. Med all den planetariske energien konsentrert om deg og ditt kan dette bli en meget spennende og fremgangsrik tid. Forutsetningen for dette er at du bruker dine energier konsentrert og konstruktivt. Utfordringen kan bli at du sprer deg for mye over for mange felt. Temperamentet bør du også holde under kontroll. Universet gir deg flotte muligheter. Nå er det opp til deg selv å gripe dem!

Tyren: 19.4 – 19.5

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en flott tid for hyggelig samvær med venner og bekjente. Det er mulig at du i en slik sammenheng går hen og forelsker deg. I så fall holder du det skjult. En annen mulighet er at du har hemmelige stevnemøter, eller at gammel kjærlighet gjenoppstår. Din libido er sterk. Seksuelt samvær er viktig for deg.

Økonomi og karriere: På karrierefronten ser det ut til å være litt stille for tiden, men for finansene kan dette blir en fin periode. Du bør likevel være litt forsiktig med pengebruken. I hvert fall bør du vite hva du gjør både i kjøp og salg. Det er en tid da misforståelser lett kan oppstå. Utsett viktige og store økonomiske anliggender til etter midten av april.

Spesielle begivenheter: Mellom 4. mars og 15. april går din rådende planet Venus såkalt retrograd eller baklengs sett fra jorden. Dette faller sammen med at dynamiske Mars befinner seg i ditt eget stjernetegn. Dette gjør at dine energier blir trukket i to retninger. Verdiskaperen Venus retrograd inviterer deg til å gå langsomt og tenke ting igjennom, mens impulsive Mars vil ha full fart fra første øyeblikk. Dette kan gjøre deg forvirret og usikker. Det beste du kan gjøre nå, er å planlegge og tenke fremover, for så å iverksette fra midten av april. Å gjøre én ting om gangen, men grundig, kan også være en løsning.

Tvillingene: 20.5 – 20.6

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetslivet kan bli noe komplisert. Muligens går du igjennom en tankeprosess om hvor kjærlighet og romantikk egentlig befinner seg i livet ditt for tiden. Dette er ikke en tid for å ta noen drastiske beslutninger, men å vise tålmodighet overfor både deg selv og dine kjære. Fokuser på det mulige og ikke det umulige.

Økonomi og karriere: Når det gjelder yrke og karriere, er du fortsatt inne i årets kanskje beste periode. Har du noen helt spesielle tanker eller hensikter i så måte, sett dette i verk før den 10. april. Selv om du har evnen til å ordne det meste alene, bør du likevel ikke glemme at det nettverket du har rundt deg, også blir viktig for din suksess.

Spesielle begivenheter: Du kommer inn i en sterk og vital periode. Den planetariske kraften beveger seg mot deg og din personlighet. Du er inne i en maksimalt uavhengig periode og trenger egentlig ikke så mye av andres råd, vink og støtte. Men fra den 10. april bør du regne med at saker og ting ikke bare kan, men vil ta noe lengre tid før de ordner seg slik som du vil. Dette henger sammen med at din ledende planet, den intelligente Merkur, går såkalt retrograd eller baklengs sett fra jorden. Dette er derimot en topp tid for å tilegne seg ny kunnskap eller planlegge hva du vil gjøre videre fremover.

Krepsen: 21.6 – 21.7

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetslivet blir noe spesielt. På den ene siden vil du være aktiv, men på den andre tør du liksom ikke å slippe deg helt løs. Muligens går det romantiske livet ditt igjennom en omveltningsprosess. Det gjør deg godt å bruke tid for finne ut hva relasjoner egentlig betyr for deg. Fra midten av april blir det igjen full fart.

Økonomi og karriere: Yrke og karriere er området hvor du kan gjøre det skikkelig bra. Helt i begynnelsen av mars måned kan det komme et oppgjør mellom jobb og hjem, men du/dere finner gode løsninger. Nymånen 28. mars er kanskje tidspunktet for å sette i gang med nye tiltak både for karriere og økonomi som du vil at skal vokse inn i fremtiden.

Spesielle begivenheter: Med masse planetenergi høyt oppe i horoskopet ditt kan du bare regne med at dette kommer til å bli en svært så aktiv periode. Du er egentlig inne i en årlig syklus hvor du utøver maksimal individualitet og kan gjøre nærmest hva du vil så lenge det ikke skader eller ødelegger for andre mennesker. Hele mars og frem til 10. april blir topp for reiser og særlig til andre land. Kan du legge inn kulturelle og spirituelle opplevelser, kommer du hjem med et nytt og forsterket livssyn. Venner og å være sammen med folk som deler dine interesser blir også viktig. Slik møter du en viktig person for deg.

Løven: 22.7 – 21.8

Kjærlighet og samliv: Det seksuelle er ofte viktig for de som er født i Løvens tegn. Slik er det også nå. Men på den annen side holder du deg selv litt tilbake fra å vise din hengivenhet til din elskede. Den single er også mer avventende og jakter ikke på nye romantiske historier. Bruk litt tid til å tenke igjennom hva du egentlig vil. Fra midten av april blir det igjen full fart!

Økonomi og karriere: Har du ikke orden på bankkontoen din, bør du få ordnet opp i det før fullmånen 12. mars. Senere i måneden kan et samarbeidsprosjekt komme til et krysningspunkt – være eller ikke være. Men fra april og utover, spesielt fra den 20., kommer du inn i en vital og dynamisk periode for yrke, karriere og din stilling i samfunnet.

Spesielle begivenheter: Spenn setebeltet! Dette blir en reise fra den indre til den ytre verdenen. Perioden starter med at du gjennomgår deg selv og ditt indre ståsted. Da går din egen planet, ildsjelen Solen, sammen med magiske Neptun på et område i horoskopet ditt som har å gjøre med transformasjon og regenerering. Du kommer ut med forsterket sjelelig og spirituell tilhørighet. Deretter opplever du en uventet begivenhet som gjør at ditt syn på deg selv fornyes, og etter 19. april når du toppen av verden. Eller for å si det med andre ord, du har verdenen under dine poter, for å bruke et mer dyrisk bilde.

Jomfruen: 22.8 – 21.9

Kjærlighet og samliv: Du er inne i årets kanskje beste periode for kjærlighet og parforhold. Halvparten av planetene befinner seg i dette området i horoskopet ditt. Men du bør også være klar over at frem til midten av april kan saker og ting gå noe tregere enn du liker. På den annen side er det en fin tid for å revurdere hva kjærlighet egentlig betyr for deg.

Økonomi og karriere: Yrke og karriere ligger noe stille for tiden, men skulle dette temaet komme opp på dagordenen, tenk samarbeid og rådfør deg med folk du stoler på. Økonomien er der du burde legge din energi. Noen ganger virker det som om det går bakover heller enn fremover. Fra midten av april blir det bedre, men behold en stram linje.

Spesielle begivenheter: Du kommer inn i en positiv årlig syklus. I horoskopet ditt har vitale Solen kommet over horisonten. Eller for å si det slik, du har gått fra natt til dag. Symbolikken ligger i at Solen skinner på deg. Du ser lyset i tunnelen i de fleste ting du driver med selv om du møter noen utfordringer på veien. Rundt 10. april kan du komme opp i noen heftige diskusjoner. Selv om du vet hva du vil, bør du likevel la det hele roe seg ned. Å finne løsninger som alle kan leve med, er det beste. Fra denne datoen bør du også være klar over at misforståelser og feiltolkninger fra både deg selv og andre blir en del av livet ditt.

Vekten: 22.9 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en herlig tid for alt som er knyttet opp til kjærlighet og romantikk. Sex og erotikk betyr også mye for deg nå. Men det kan dukke opp noen uventede hendelser. Rettsnakkenhet kan bli et tema. Sørg i hvert fall at du har alt ditt på det tørre! Gammel kjærlighet kan bli som ny i samliv, eller du treffer en tidligere flamme.

Økonomi og karriere: La for tiden karrierespørsmål ligge og konsentrer deg heller for fullt om dine daglige arbeidsoppgaver. Men fra 20. mars skal du likevel begynne å jobbe litt med dine fremtidige målsettinger. Samarbeid blir viktig. Men om noen inviterer deg til et økonomisk prosjekt, bør du tenke deg om og i alle fall vite hva du gjør.

Spesielle begivenheter: Det helt spesielle for tegnet Vekten i denne perioden er at Venus, som er din rådende planet, går såkalt retrograd eller baklengs mellom 4. mars og 15. april. Rent fysisk går ikke planeten baklengs, men det ser slik ut for oss jordboere. Den symbolske betydningen av dette er at man bør roe seg ned og sette av tid til ettertanke og refleksjoner om livet rent generelt. Ting kan gå litt tregere enn du liker. Men for å bruke dette på en positiv og konstruktiv måte bør du i denne perioden planlegge hva du vil gjøre. Etter den 15. april skal du da sette i gang for fullt. Lykke til!

Skorpionen: 23.10 – 21.11

Kjærlighet og samliv: Romantikk og kjærlighet starter med rykende fart, spenning og moro. Flørt og forelsker blir en del av det hele. Men noe senere roer ting seg ned. I alle fall blir du mer betenkt. Kanskje merker du en form for omstillingsprosess. I så fall er ikke dette en tid for å ta de store avgjørelser, hverken om skilsmisse eller giftermål.

Økonomi og karriere: Der du bør satse stort nå, er i den jobben du gjør i det daglige. Det er her du kan høste godene. Der du bør være forsiktig nå, er i økonomi og pengebruk. Har du orden på bankkontoen, kan du ta det med ro. I motsatt fall bør du få ordnet opp i det fortest mulig ellers lander antageligvis en mindre hyggelig regning på bordet ditt.

Spesielle begivenheter: Dette kan bli en artig periode på flere enn én måte. Din selvtillit er på topp og det samme er din sjarm og karisma. Å gå ut på byen og kose seg sammen med venner eller kjæresten setter en ekstra spiss på livets gleder. Kreativ er du også. Samtidig har du hellet med deg i det meste du gjør. Men du bør også være klar over at i månedsskiftet mars/april kan du møte deg selv i døren, særlig om du har holdt noe hemmelig eller har gjort noe du ikke burde. I denne tiden bør du også være litt ydmyk. Du kommer inn i en tid hvor du ikke bare bør, men må ta hensyn til andre mennesker.

Skytten: 22.11 – 20.12

Kjærlighet og samliv: I utgangspunktet kommer alt som er knyttet til den mer lystbetonte siden av kjærlighetslivet, inn i herlig periode. Et nystartet forhold kan bli testet. Muligens gir dette deg noe å tenke på. Litt ut i april kan lidenskapen gå noe tregere i parforhold. Det samme gjelder også for dem som tenker på å opprette et samliv.

Økonomi og karriere: Karrieren for de fleste Skytter blir som den er i den kommende tiden. Du bør heller trå ekstra til når det gjelder jobben du gjør til daglig. Det er her du bør legge all din vitalitet og entusiasme. Du bør ha orden i økonomien din. Har du ikke det, se ikke bort ifra at du får en mindre hyggelig påminnelse om dette.

Spesielle begivenheter: Det er de nære ting i livet ditt du bør konsentrere deg om nå. Dette gjelder ikke bare hus, hjem og familie, men i like stor grad det å finne ut hva du selv egentlig vil gjøre med livet ditt videre fremover. En uventet begivenhet kan få deg inn på nye tanker om dette. Men det kan også være at noen forteller deg en sannhet om deg selv du egentlig ikke vil høre. I så fall bør du ta dette til etterretning. På den annen side skal du på ingen måte stenge deg inne i deg selv. Å gå ut og ha det gøy og moro sammen med venner gir deg totalt sett ikke bare en fin avkobling men også masse nye impulser.

Steinbukken: 21.12 – 19.1

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetslivet tar en tosidig form. I den mer seriøse delen blir du mer forsiktig. Det kan hende du går igjennom en omstillingsprosess som du ikke helt vet hvordan du skal takle. Men innen den mer lekende formen for flørt, svermeri og romantikk viser du stort engasjement. Kanskje kommer du hjem fra påskefjellet som nyforelsket.

Økonomi og karriere: En endring i yrke og karrieren kan skje, men det kan også være at noe du hadde håpet på, ikke blir til noe eller blir utsatt. Ellers bør du sette deg ned og gå igjennom dine penger og bankkonti. Er du fornøyd, er det greit. Ønsker du en forbedring, er dette en fin tid for å ta kontakt med noen som kan hjelpe deg.

Spesielle begivenheter: Denne perioden blir det to områder du bør konsentrere deg mest om. Det ene er hjem og familie, men her kommer også yrke og karriere inn på den måten at du bør fordele din tid rettferdig og fornuftig mellom jobb og dine kjære. Hvis ikke kan det oppstå en spent situasjon på et av feltene. Det andre er alle former for kommunikasjon. Dette gjelder reiser, kurs og utdannelse så vel som det skrevne og talte ord. Uansett, du kommer nå inn i en tid hvor du bør tenke igjennom ting før du iverksetter. Skal du ut og reise i påsken, bør du belage deg på forsinkelser eller forandringer.

Vannmannen: 20.1 – 18.2

Kjærlighet og samliv: Dette er kanskje ikke den beste tiden for kjærlighet og romantikk. Det ser ut som at denne delen av livet lever mer i ditt hode og dine tanker enn gjennom fysisk og lidenskapelig kontakt. Men fortvil ei! Mot slutten av perioden tar du igjen det tapte og vel så det. Da slår du skikkelig ut med håret både innen lek, sex og svermeri.

Økonomi og karriere: Det helt store nå er økonomien din. Her er det masse energi for tiden. Du har mange flotte muligheter til å gjøre det bra. Men i alt dette positive bør du likevel være forsiktig med hvordan du bruker pengene dine og ikke minst med hvem du betror deg til om du vil starte et nytt prosjekt. Sett inn på sparekontoen pengene du får.

Spesielle begivenheter: Dette blir på mange måter en ganske intens tid. Perioden kan starte med at din personlige tro eller spirituelle overbevisning blir utfordret eller justert til det som passer deg bedre. Ligger du i krangel eller rettslig oppgjør med noen, bør du gå for en minnelig løsning. Når alt dette roer seg ned, endrer ting seg til det langt mer konstruktive. Da går også vitale Solen samt intelligente Merkur sammen på himmelen med din egen planet, den nyskapende Uranus. Du avslutter perioden med masse ny energi, og hjernen din er full av kreative, spennende og fremtidsrettede ideer og meninger.

Fiskene: 18.2 – 20.3

Kjærlighet og samliv: Sexy Venus befinner seg store deler av perioden i tegnet Fiskene.

Med en slik kombinasjon burde det ikke komme som noen overraskelse på deg at både romantikk og kjærlighet florerer. Du er meget sjarmerende for tiden og har ingen problemer med å skape de kontakter du selv vil. Likevel kan det til tider være en viss treghet i amoren.

Økonomi og karriere: Er det noe helt spesielt du vil sette i gang med i karriere eller penger, er nymånen 28. mars nærmest et perfekt tidspunkt for det. I april kan misforståelser lett oppstå. Les den vesle skriften nøye for du skriver under en kjøps- eller salgskontrakt. Fra slutten av april blir det interessant å investere i alt som er knyttet opp til hus, hjem og fast eiendom.

Spesielle begivenheter: Nesten halvparten av planetene befinner seg i ditt eget stjernetegn. Forklaringen på at du nå har masse energi, vitalitet og pågangsmot, har du her. Nå er du sjefen i ditt eget liv. Du trenger egentlig ingen andre for å få gjort dine ting, så lenge du ikke gjør noe som går utover andre. Men det gjør du sikkert ikke, for din empatiske side er også forsterket. Du kommuniserer også bra med andre mennesker og har mange flotte ideer om mangt og meget. Du er balansert, harmonisk, karismatisk og et naturlig midtpunkt i enhver forsamling. Du viser deg også fra en meget empatisk side.


Denne artikkelen handler om…


Tore Lomsdalen

Tore Lomsdalen har en doktorgrad i arkeologi fra University of Malta hvor han forsket på kosmologi i forhistoriske megalittiske templer på Malta. Han har også en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trintity Saint David, UK. Tore har bred internasjonal erfaring. Han holder kurs, foredrag, presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi. Se astrolom.no
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode