Skip to main content

Horoskop for mai og juni 2017

Her er månedshoroskop for ditt stjernetegn i mai og juni 2017. Du får også se hvilke astrologiske tegn som sses på himmelen fremover.

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Hva skjer på himmelen i mai?

Gledelige nyheter på nasjonaldagen vår

En heller sjelden begivenhet starter faktisk når vi alle er i sus og dus på 17. mai: et harmonisk samspill (en såkalt trigon på fagspråket) mellom Saturn og Uranus. Det er ekstra hyggelig at dette varer stort sett hele året igjennom.

I utgangspunktet er disse to planetene helt forskjellige, egentlig to strake motsetninger. Saturn er herskeren til Steinbukken, som er streng, myndig, forsiktig, ambisiøs, praktisk og baserer seg på fortiden eller ting som har blitt testet, og som han vet fungerer. Saturn er opptatt av sosial aksept i samfunnet. Uranus derimot råder over Vannmannen, som er frittenkende, visjonær, innovativ, uforsiktig og liker å teste ut nye, fremtidsrettede og uprøvde prosjekter, ofte teknologiske. Den bryr seg ikke om hva andre folk mener og tror. Vannmannen er humanitær, men også revolusjonær, og er den første til å gå opp på barrikadene for å kjempe for de undertrykte. En gresk skapelsesberetning beskriver ganske så dramatisk hvordan Kronos (Saturn), sønn av moder jord Gaia, kastrerte sin far, himmelguden Uranos (Uranus) med en sigd og kastet testiklene hans i havet. Det er kanskje ikke så rart at disse to planetene ikke «liker» hverandre.

Snille universet!

Denne positive planetariske kombinasjonen gir oss en unik sjanse til å ordne opp i masse ting vi kanskje tidligere har oversett eller unnlatt å gripe fatt i. Nå oppfordrer de kosmiske energiene oss til å hente frem spennende kombinasjoner som vil skaffe oss kjempemuligheter til å se saker og ting fra en helt ny vinkel. Og ikke minst: Nå tør vi satse hvor vi før kviet oss! Vi får en unik evne til å bygge ut verden eller våre private anliggender ved at vi satser på gode og gamle grunnverdier samtidig som vi har blikket rettet mot fremtiden. Med andre ord, innovasjon basert på praktiske løsninger. Om alle lands politikere og regjeringer benytter seg av disse spennende kosmiske energiene for å skape en mer humanitær, ny og fremtidsrettet verdensordning – tja, si det? Men du og jeg burde i hvert fall gjøre vårt lille bidrag i så måte!

Kjærligheten på fremad marsj

Alle som lengter etter mer aktivitet og initiativ i romantikk og kjærlighet, kan nå glede seg. Den store kjærlighetsgudinnen Venus går nå inn i libidodrevne Væren. Uten tvil vil seksuelle drifter og elskov øke for mange. For den single som lengter etter en kjæreste, er dette også en super tid for å ta et innspill. Nå tør vi å gjøre det vi tidligere ikke torde innen erotikk, lidenskap og romantikk. Venus søker lidenskap og harmoni i relasjoner, mens Væren gir katten i det. Den går rett på sak. Kanskje opplever vi en spennende måned hvor vi nettopp greier å kombinere disse to flotte energiene – harmoni og elskov. Det ville jo vært kjempekult!

Hva skjer på himmelen i juni?

Full fart på tomgang

Det er cirka 30 større planetariske kombinasjoner denne måneden, i motsetning til mai, da det var «bare» 15. For oss mennesker innebærer dette at vi er mer stresset og våre energier trekkes i mange forskjellige retninger. En annen viktig ting som skjer samtidig med alt dette, er at aktive Mars så godt som hele måneden er såkalt «Out of Bounds» eller går på tomgang, som vi sier på norsk. Kommunikasjonsplaneten Merkur gjør til tider også det samme. Jeg skal ikke gå inn på de astronomiske årsakene til dette fenomenet, men astrologisk sett indikerer det at vi kan være litt utenfor vår vanlige sfære eller, for å si det slik, ikke helt oss selv. Kanskje går vi litt på tomgang eller møter veggen når det gjelder innsats, entusiasme og kommunikasjon. Slike tilstander kan være bra for noen, men utfordrende for andre. Det er en perfekt tid for ferie, kos og å ta ting som de kommer, noe denne første sommermåneden inviterer oss til!

Lykke og optimisme stiger i kjærligheten

Vår alles store himmelske julenisse Jupiter snur og går i riktig retning etter flere måneder med såkalt retrograd bevegelse. Dette skjer i intet mindre enn det lidenskapelige kjærlighetstegnet Vekten. Har du brukt tiden forut til å sette opp din gedigne ønskeliste, se ikke bort ifra at noe av den blir en realitet. Har du ikke gjort det, vil du i hvert fall merke at flere saker og ting ordner seg mer enn det som har vært trenden i det siste. Optimismen i mangt og meget stiger, kanskje aller mest innen relasjoner til andre mennesker. Har du gått og håpet på å treffe din fantastiske drømmeprins/-prinsesse, er det slettes ikke umulig at hellet er på din side denne gangen.

Spirituell fordypelse

Den største spirituelle planeten av alle og herskeren til Fiskene snur og går såkalt retrograd eller baklengs. Ingen planet går egentlig baklengs. Dette er bare et synsperspektiv fra jordkloden. Men i astrologien har dette sin betydning fordi vi ser universet fra vårt ståsted. Når det gjelder empatiske Neptun i denne sammenheng, inviterer den oss til å fordype oss mer i åndelige og spirituelle verdier. For dem som er alternativt engasjert, yrkesmessig eller av ren interesse, er dette en topp tid for å utvikle ferdighet og kunnskap ytterligere. Evnen til synskhet blir forsterket. Det samme gjelder vår empati. La så skje!

Stjernetegn for mai: Tvillingene

Vi andre stjernetegn vet at du har en overflod av positive og hjertevarme talenter og egenskaper. Det er ikke din skyld at det er nettopp en Tvilling har satt verden på hodet og skaper bestyrtelse i øst og i vest. Vi vet at akkurat du bruker dine krefter på å skape kommunikasjon mellom mennesker. Du ser det som din oppgave i livet å være en budbringer som river ned murer og bygger broer.

Dualismens tegn

Du er jo selv en dreven kommunikator som ikke sjelden jobber innenfor presse og media. Twitrer du, er det som oftest veloverveide ord du sender ut til omgivelsene. Du gjør også ditt beste for at denne informasjonen skal være av positiv art. Din dualistiske indre natur kan av og til føre til at du kanskje pynter litt på ting underveis, men det gjelder sikkert ikke akkurat deg, kjære Tvilling.

Du har iboende akademiske evner, og ikke få Tvillinger tar igjen opp favorittfag på forskjellige nivåer når de er blitt pensjonister! Hvis dette er universitetsfag, motbeviser du også myten om den overfladiske Tvillingen. Ditt element er luft og din ledende planet lynraske Merkur. Den rivende utviklingen innen data- og medieverden er ofte din lekegrind. Du er intellektuell og elsker å snakke med gud og hvermann. Du har egentlig så mange muligheter på arbeidsmarkedet at du selv kan synes det er vanskelig å finne den perfekte jobben.

Perfeksjon en illusjon

En dag stopper du kanskje opp, tenker deg om og plutselig finner du ut at selve konseptet «perfeksjon» er en illusjon. Da har du nok kommet deg et skritt videre i din indre utvikling. Ikke vær redd for å stoppe opp slik og kjenne på følelsene dine. De er ikke farlige, de biter ikke, de vil bare kommunisere med deg, og det sier du vel ikke nei til? Avhengig av den personlige sammensetningen av planeter i ditt eget stjernekart kan du ha behov for å styre forholdet til din fysiske kropp. Ta deg tid til yoga, dans, meditasjon, klassisk massasje eller andre aktiviteter som bringer glede og løfter humøret. Ha en super bursdag, kjære Tvilling!

Stjernetegn for juni: Krepsen

Dine og mine behov

Du kan få god bruk for det beskyttende skjellet ditt en tid fremover, kjære Kreps. Ikke fordi det nødvendigvis kommer til å skje noe negativt i din egen personlige sfære, men på en mye større, global arena. Du er særs sensitiv overfor andre menneskers problemer og lidelser. Hvis du lar klodens miserer komme for nært innpå deg, kan dette bli til hinder for din egen utvikling. Knapt en dag passerer uten nye bilder i media hvorved både menneskelige og naturkatastrofer er over oss. Du er primært fokusert på din egen familie og nære krets, men reportasjer om forlis i Middelhavet og piggtrådgjerder i Øst-Europa kan likevel utsløse dyp fortvilelse i hjertet ditt.

Du er egentlig litt heldig som har dette fine metaforiske skjellet du kan trekke over deg. Husk på at det ikke er din oppgave å løse verdens problemer eller hjelpe alle mennesker som trenger det. Du kan hjelpe noen, ja, men da må du også ta vare på deg selv, ellers kommer du ikke langt. Styrk deg selv og dine egne behov først, og når du har gjort det, kan du gå ut og gjøre en innsats.

Fullmåne

Du kan styrke «skjellet» ditt med alt fra meditasjon, bønn, Reiki eller englekraft til et utvalg av essenser laget av både blomster, planter eller krystaller. Du har sikkert også selv en favorittvariant som ikke er nevnt her. Ditt element er vann, og lysende Månen på nattehimmelen er din ledende planet. Primært bør du finne måter å balansere dine overveldende emosjoner på.

Du kan finne din livsvei innen alt fra legegjerning, sykepleie og sosialarbeid til alle felt innen catering, hotell- og servicenæring og kokkeyrket. Lærer i barneskolen er idealyrket for mang en Kreps. Kanskje du kunne åpne en familiebarnehage i hjemmet ditt?

Du liker ikke å stikke deg ut og er grunnleggende konservativ i dine holdninger. Noen Krepser fokuserer på konseptet «familie» i en større sammenheng. Er du en av disse, kan du for eksempel verve deg til Leger Uten Grenser eller Amnesty. Menneskeheten er jo kun en stor global familie, din søster eller din bror, enten huden er brun, gul eller hvit. Kanskje også «blå» og nettopp landet fra stjernesystemet Alpha Centauri, hvis du kan utvide perspektivet til universalt nivå. Vi andre stjernetegn ønsker deg en herlig bursdag, kjære Kreps!

Væren: 20.3 – 18.4

Kjærlighet og samliv: Samme om du er singel eller i et etablert forhold, blir dette en periode du kan kose deg skikkelig. Ikke bare går kjærlighetens planet Venus igjennom ditt eget stjernetegn, men din egen planet, libidosterke Mars, står til tider i et meget gunstig forhold til lykkeplaneten Jupiter. Er det noe spesielt du vil oppnå nå, er tiden inne!

Økonomi og karriere: Finanser og økonomi virker lovende hele perioden igjennom. Legg til side noen kroner på sparekontoen, da kan du unne deg en skikkelig flott sommerferie. Samarbeid lover godt både finansielt og karrieremessig. Muligens danner du et partnerskap med noen. Kanskje du og din elskede oppretter noe sammen.

Spesielle begivenheter: Mai virker som en aktiv og sterk måned, særlig innenfor alt som har å gjøre med kommunikasjon. Dette kan være alt fra reiser og kurs til det muntlige eller skrevne ord. I tillegg er du meget idérik. Du har også da en fin evne til å gjøre flere ting samtidig. Fra den 10. mai og noen dager fremover er du inne i en meget heldig periode. Det samme er du i første uken av juni. Er det noe helt spesielt du vil gjøre, gjør det da. Juni blir en noe merkelig måned for mange. Til tider føler du at du ikke er helt deg selv. Hvis så, fortvil ei. Dette er kun forbigående (les mer i avsnittet ovenfor om juni måned).

Tyren: 19.4 – 19.5

Kjærlighet og samliv: I mai ser det ut som at den store romantikken tar en aldri så liten pause. Antagelig er du mer tilbakeholden, eller du er hemmelig forelsket. Uansett, i juni tar du dette igjen med renters rente. I årets første sommermåned stråler du som en sol og er midtpunktet i enhver sosial samling. Din karisma og sjarm blir lagt merke til.

Økonomi og karriere: De aller fleste Tyrer er inne i en veldig interessant tid for både økonomi og den jobben de gjør til daglig. Om ikke dette er nok, kommer du i en langvarig periode hvor yrke og karriere gir mange spennende opplevelser. Kanskje du om ikke så lenge skifter yrke med de fordelene det bringer med seg. Se fremover!

Spesielle begivenheter: Dette blir en spennende tid for deg. Det skjer masse i livet dit for tiden. Du starter nå på en ny årlig syklus ved at din egen planet, verdiskaperen Venus, går inn i ditt eget stjernetegn. I tillegg står også vitale Solen her store deler av mai måned. Nå er det du som er sjefen i ditt liv. Ja, egentlig trenger du ingen andre for å få gjort dine ting. Her snakker vi om både økonomi, jobb og relasjoner. Det eneste du bør passe på, er at stahet og selvbeskuelse ikke blir altfor fremtredende. I så fall kan det ødelegge mer enn det ganger.

Tvillingene: 20.5 – 20.6

Kjærlighet og samliv: Dette er en periode som er topp for den single som søker lek, flørt og forelskelser. Dette en tid hvor Tvillingene, singel eller ikke, preges av romantikk, svermeri og seksuelt begjær. Søker du en kjæreste, er midten av mai topp for nettopp det. Siste halvdel av juni er en bra tid for å ta noe av sommerromantikken på forskudd.

Økonomi og karriere: Velger du å legge alt ditt engasjement og dynamikk inn i jobb og karriere, er det liten tvil om at du vil gjøre det skikkelig bra på dette feltet. Økonomien starter litt rolig, men fra andre uken i juni kommer du til å legge masse initiativ også inn på dette feltet. Du er impulsiv både i penger og jobb. Det er helt greit, men ikke overdriv.

Spesielle begivenheter: På mange felter innen livet ditt blir dette en både artig, dynamisk og spennende periode. Du har masse energi og går for egen maskin. Nå trenger du egentlig ingen andre for å få gjort dine ting. Og det er jo kult når sommeren nærmer seg. Den astrologiske forklaringen på dette er at du har tre sterke planeter som går igjennom ditt eget stjernetegn: aktive Mars, vitale Solen og din egen hersker, den livlige Merkur. I tillegg inntreffer også nymånen 25. mai i Tvillingene. Du bør også være klar over at til tider kan du føle at du nærmest går litt på tomgang. Men dette er kun forbigående.

Krepsen: 21.6 – 21.7

Kjærlighet og samliv: Du er midtpunktet i enhver sosial sammenkomst. Du er karismatisk, sjarmerende og skinner som en sol. Din libidokraft er også fremtredende. For den single er dette en topp tid for å etablere nye relasjoner. Kanskje du og kjæresten helt uventet bare bestemmer dere for å flytte sammen. Dette er en gunstig tid for å etablere samliv.

Økonomi og karriere: Det er en aktiv periode for den jobben du gjør til daglig, og kanskje ikke minst for nye og spennende karrieremuligheter som kan dukke opp. Om noe slikt skulle skje, vil det meste komme helt bardus på deg, som lyn fra klar himmel.

Økonomien tenker du mindre på. Det er greit slik. Penger til å leve godt har du.

Spesielle begivenheter: Du kommer inn i en spennende årlig syklus i tiden fremover. Fullmånen 10. mai inviterer deg til å vurdere nye muligheter for ekspansjon og velvære i livet ditt. I den tiden er du også litt ekstra heldig. Ting ordner seg for deg. Nymånen den 24. juni inviterer deg til å sette i gang for fullt med det du ønsker å gjøre. Med både vitale Solen og driftige Mars i ditt eget stjernetegn sier det seg selv at energi og entusiasme er på topp for tiden. Nå går du for egen maskin og trenger egentlig ikke andre for å få gjort dine ting. Men ikke glem familien. Den blir viktig for deg.

Løven: 22.7 – 21.8

Kjærlighet og samliv: Du kommuniserer kjempebra og med all din sjarm og likendes væremåte. Da er det ikke noe rart i at du kan boltre deg nærmest som du vil i romantikk, lidenskap og kjærlighet. Dette er også en tid hvor overraskelser og uventede begivenheter inntreffer. Det gode er at de fleste av disse er noe du setter stor pris på.

Økonomi og karriere: Du er inne i en glanstid for yrke og karriere. Her går du nå for egen maskin. Forfremmelse og skifte i yrke er fullt mulig. Å bygge ut ditt nettverk og lytte litt til andre blir viktig. Økonomien ser bra ut. Det ser ut til å være en eller annen bonus på gang. Men likevel, gå heller litt forsiktig frem i pengebruken i første halvdel av juni.

Spesielle begivenheter: Kos deg, kjære Løve! Nå burde du skinne like mye som den Solen som er din planetariske hersker. Den står høyt oppe i horoskopet ditt. Andre ser opp til deg. Så lenge du lar ditt indre lys styre din selvsikkerhet og dine evner til å fremstå som den flotte personen du er, ligger veien åpen for deg. Du vet hva du vil og kan også faktisk oppnå det. Din intuisjon er sterk for tiden. Lytter du til ditt hjerte, vil dette hjelpe deg til å ta både spennende, flotte og gedigne avgjørelser. Men vær realistisk og ikke forvent mer enn det som er gjennomførbart.

Jomfruen: 22.8 – 21.9

Kjærlighet og samliv: Om resten av livet ditt går på skinner, er det ikke sikkert at kjærlighetslivet ditt gjør det samme. For den single kan nye forhold starte helt uventet, men er du i et forhold som er litt frynsete i kantene, bør du ta et initiativ til å få tilbake den gamle flammen i lidenskapen. En reise til et romantisk sted gjør underverker.

Økonomi og karriere: Dette er kanskje årets beste periode for yrke og karriere. Både dagligdagse og mer langsiktige målsettinger ordner du opp i med stor entusiasme og iver. Bruk også dine medfødte evner til å snakke med folk. Du er også flink til å overbevise andre. Om ikke dette var nok, virker også økonomien ekspansiv og lovende.

Spesielle begivenheter: For å si det kort og greit: Du er inne i en meget sterk periode. Dette gjelder særlig den mer utadvendte siden av livet. Dette er tiden du burde trå skikkelig til for å oppnå dine store planer og langsiktige målsettinger. Suksess og fremgang ligger i kortene. Kosmos legger dette til rette for deg – men du må gjøre jobben. Det greier du, for nå har du all den energien og entusiasmen som skal til. Du er herskeren i ditt eget liv. Det er også en spennende tid for reiser, om det er studier, romantikk eller jobb. Men i alt dette er det ikke dumt å bruke noe tid på å søke en dypere mening med og bak livet.

Vekten: 22.9 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Kjærlighetsplaneten Venus, som også er din hersker, influerer sterkt på ditt samliv og relasjoner til andre mennesker. Ikke bare det, men den befinner seg i libidosterke Væren. Dette er ingen dum kombinasjon nå når sommerromantikk og flørt nærmer seg for fullt. Men du søker også en dypere side i kjærlighetslivet ditt.

Økonomi og karriere: Er du av den ambisiøse typen, blir dette en tid du kommer til å kose deg skikkelig. Uansett hva du er, kommer du inn i en tid hvor karrieren blir kjempespennende. Du er driftig og entusiastisk, og det ser ut til at ting ordner seg for deg. Økonomien er ikke noe problem så lenge du har alt ryddig og i orden i pengeskrinet.

Spesielle begivenheter: Perioden starter med at du fokuserer en del på forandringer i livet ditt. Kanskje ordet transformasjon er bedre, for dette går på et dypere psykologisk plan. Forhold rundt liv og død, om ikke fysisk så i hvert fall i overført betydning, opptar deg. Når denne «jobben» er gjort, kommer du inn i en fantastisk sprudlende og utadvendt tid. Hele verden er egentlig ditt nedslagsfelt. Du setter ekstra stor pris på anerkjennelse fra andre mennesker – noe du også får. Reiser lover bra, men om du får tid til det, er en annen sak. Kan du knytte det opp til jobb eller kunnskap, er det best.

Skorpionen: 23.10 – 21.11

Kjærlighet og samliv: Dette blir en periode du vil like. Romantikk, lidenskap, erotikk og kjærlighet kommer til å bli en viktig del av livet ditt nå. Tenker du å gjøre noe helt spesielt eller utenom det vanlige, er 16–20. mai og 24. juni datoer du bør merke deg. Da har du mange supre energier med deg. Alt ligger til rette for den store sommerflørten.

Økonomi og karriere: Karrieresaker tar seg langsomt, men sikkert opp. For tiden bør du sette yrke og karriere inn i et harmonisk perspektiv mer enn å strebe etter status og forfremmelse. Et samarbeidsprosjekt kan bli en realitet. Økonomien kan bli bedre, men du bør likevel gå forsiktig frem. Fullmånen 9. juni belyser hva du bør legge vekt på i pengebruken.

Spesielle begivenheter: Det er en aktiv og spennende periode, og den starter ganske så bra. Allerede den 10. mai inntreffer fullmånen i ditt tegn, kjære Skorpion. Dette er en fin tid for å vise andre dine mange gode endskaper og din sterke personlighet. Dine medfødte intuitive, synske og detektivaktige evner blir forsterket. Skal du feire noe, gjør det på denne dagen. Ellers kommer du nå inn i en periode hvor du er mer opptatt av den ytre verden og samfunnet rundt deg. Om du til tider føler at du går litt på «tomgang», ikke tenk så mye på det. Hold humøret og optimismen opp. En topp tid for reiser og studier.

Skytten: 22.11 – 20.12

Kjærlighet og samliv: At du er inne i en skikkelig flott og spennende tid for alt som er knyttet opp til romantikk og kjærlighet, er det liten tvil om – kanskje er det årets beste! I tillegg er du seksuelt aktiv og tar gjerne initiativ i så måte. Under forutsetning av at du tar hensyn til andre, kan du nå stort sett boltre deg som du vil i kjærlighetslivet.

Økonomi og karriere: Muligens kommer du til å feire nasjonaldagen på to måter: den ene tradisjonell, mens den andre i form av at du får en ordentlig flott overraskelse. Den kan absolutt ha å gjøre med din økonomi. Hell og lykke er på din side. Ellers bør du konsentrere deg mer om ditt daglige arbeid og la karrieren være som den er.

Spesielle begivenheter: Mang en Skytte har nok merket at ting til tider har gått litt tregere enn de ellers pleier å gjøre. Uansett, nå kan du glede deg over at dette snur. Din egen planet, den ekspansive Jupiter, gir deg ny energi gjennom at den begynner på sin direkte vandring på himmelen. Dette skjer samtidig med at fullmånen 9. juni inntreffer i ditt eget stjernetegn. Her ligger det an til at en hyggelig overraskelse kan komme over deg. Ellers preges denne perioden av å ta hensyn til andre mennesker. Slipp andre inn i livet ditt så lenge det ikke er ødeleggende for deg selv. På den måten kommer gode ting til deg.

Steinbukken: 21.12 – 19.1

Kjærlighet og samliv: Uansett om du er kvinne eller mann, er det gode sjanser for at du kommer til å føle at du er i kjærlighetens og romantikkens paradis det meste av perioden. En bedre start på sommerens store eventyr kan du nesten ikke få. Uansett om du er gift eller ei, blir det en spennende tid. Ditt sosiale engasjement tar seg også opp.

Økonomi og karriere: Dette er en tid du bør konsentrere deg mer om dine daglige gjøremål. Det er her du kan oppnå de beste resultatene økonomisk som yrkesmessig. La heller ambisiøse karrieresaker ligge. Vel, får du et interessant tilbud, skal du selvsagt vurdere det. Uansett, det blir viktig å samarbeide med andre for å nå dine målsettinger.

Spesielle begivenheter: I det store og det hele starter en spennende periode for deg nå. Det supre er at den varer i større eller mindre grad resten av året. Saken er at din egen planet, den trauste Saturn, går sammen på en harmonisk og god måte med uforutsigbare Uranus. Dette kan du lese mer om under kapitlet Hva skjer på himmelen i mai. For alle Steinbukker er dette en viktig begivenhet. At livet blir snudd opp ned, er heller tvilsomt. Men at du blir mer frittenkende og kanskje tør å satse på nye og spennende ting du før ikke torde, skal du ikke se bort ifra. Du får en fin evne til å blande det gamle med det nye.

Vannmannen: 20.1 – 18.2

Kjærlighet og samliv: Er du av den typen som setter stor pris på den lettere og uforpliktende siden av kjærlighetslivet, kommer du inn i en tid hvor du vil kose deg glugg i hjel. Flørt, svermeri og forelskelser blir så godt som en del av din hverdag, om du selv vil, da. Er du i et godt samliv, blir ikke romantikk og lidenskap mindre hektisk.

Økonomi og karriere: Det blir dine daglige arbeidsoppgaver som tar mye av din tid. Men det kan også skje at et interessant karrieretilbud dukker opp. Forretningsreiser blir best i juni, særlig om du skal til det store utland. Her kommer du hjem med fete kontrakter. Dette er også en tid du bør satse alt du kan for å bygge ut ditt nettverk.

Spesielle begivenheter: Det kjempeinteressante denne perioden er at din rådende planet, den visjonære Uranus, står i et konstruktivt forhold til trauste Saturn. Du kan lese mer om dette under kapitlet, Hva skjer på himmelen i mai. Dette gir deg mange fine og nye kombinasjoner i form av å bringe mer struktur og disiplin inn i ditt ellers så impulsive og uforutsigbare liv. Som Vannmann er du alltid oppfinnsom, tenker lynraskt og kan gå til det ekstreme. Dette kan du nå kombinere på en flott måte med å gjennomføre saker og ting på en mer praktisk måte, samtidig med at du ikke mister blikket rettet fremover.

Fiskene: 18.2 – 20.3

Kjærlighet og samliv: Har du slitt litt i kjærligheten, så inviter din elskede på en spennende romantisk reise. Noen fine gaver gjør også underverker. Uansett, både den mer løsslupne flørtingen og den mer seriøse delen av kjærligheten tar seg nå opp. Dette lover godt for romantikken når de hete sommernettene setter inn.

Økonomi og karriere: I jobb og karriere står du stort sett fritt til å gjøre det som du selv mener er best. Men det kan likevel dukke opp noen interessante situasjoner. Dette kan være knyttet opp til penger. Uansett, økonomien er inne i en spennende fase. I juni kommer også optimismen tilbake i penger du deler med andre. Hell og lykke er på din side.

Spesielle begivenheter: Du har for tiden mange planeter under den såkalte horisonten i horoskopet ditt. Astrologisk sett inviterer dette deg til å stille i fokus de nære og kjære ting i livet. Harmoni og velvære i hjemmet og ikke minst i din egen emosjonelle tilstand blir viktig. Det er nettopp dette som gir deg vitalitet og indre kraft for å stå frem i den ytre verden. Allerede siste halvdel av juni vil du merke at denne «jobben» du har gjort, bærer frukter. Nå vil du ut og kose deg i sommervarmen sammen med de menneskene du holder av. Du er karismatisk, selvsikker og viser andre ditt indre lys.


Denne artikkelen handler om…


Tore Lomsdalen

Tore Lomsdalen har en doktorgrad i arkeologi fra University of Malta hvor han forsket på kosmologi i forhistoriske megalittiske templer på Malta. Han har også en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trintity Saint David, UK. Tore har bred internasjonal erfaring. Han holder kurs, foredrag, presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi. Se astrolom.no
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode