Skip to main content

Horoskop for juli og august 2016

Her kan du lese om ditt stjernetegn for mai og juni 2016, samt hva som skjer på himmelen disse månedene.

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no
Foto: Shutterstock: Avanne TroarPhotosani

Hva skjer på himmelen i juli

Bakoversveis

De fire ytterste og kanskje de mest kraftfulle planetene i vårt solsystem – Saturn, Uranus, Neptun og Pluto – går alle såkalt retrograd eller baklengs i juli. Dette er et fenomen som ofte nevnes i astrologiens tolkninger (også bladet Medium), og som fortjener en litt nærmere forklaring. Alle planeter, inkludert Jorden, beveger seg rundt Solen i samme retning. Men sett fra Jorden ser det ut for oss som at enkelte planeter går baklengs til visse tider av året. Dette har å gjøre med hvor den aktuelle planeten står på himmelen i forhold til Solen og Jorden. Du kan sammenligne dette med at du sitter på det hurtigste av to tog som går parallelt, og da ser det ut for deg som at det andre toget går baklengs. I dag vet vi selvsagt den astronomiske årsaken til dette, men det gjorde de ikke den gang astrologien ble oppfunnet for flere tusen år siden. Derfor bruker vi fortsatt disse symbolske tolkningene den dag i dag.

Så hva betyr da dette for oss jordboere? Går jeg bakover, så kommer jeg i hvert fall ikke fremover, for å si det sånn. Kanskje verden blir stående litt mer stille enn den ellers gjør, eller at saker og ting tar noe lengre tid før de ordner seg. I en ellers så hektisk tid er det kanskje bare bra at vi bruker litt mer tid på å reflektere, tenke ting igjennom og planlegge hva vi vil gjøre videre i livet. For de fleste er det jo ferietid, så sådan passer det jo bra å slappe av, ha det gøy og ikke tenke på dagligdags tjas og mas.

Ikke helt rolig, men bra

Det skjer også andre planetariske kombinasjoner i sommer. Noen vil være utfordrende og gi en overraskelse eller en uventet nyhet helt i begynnelsen, eller det kan være at du blir opprørt av et eller annet. Ellers ser de aller fleste til å bringe positive energier med seg. Senere i måneden kan det være at vi oppdager at vi besitter et talent vi ikke visste om! Første halvdelen av juli har mange planeter i det familiekjære stjernetegnet Krepsen, og da er det hus, hjem og de nære ting i livet som vi kommer til å konsentrere oss om. Deretter, når selvsikre Løven får tilført masse ny energi, står vi langt mer fritt til å utfolde oss som vi selv ønsker og behager. Det er en bra tid for lidenskapelig sommerromantikk og ikke minst å søke den store kjærligheten.

God sommer!

Hva skjer på himmelen i august

Månelandskap

Ny- og fullmåne skjer i de kanskje mest selvsikre stjernetegnene, nemlig Løven og Vannmannen, henholdsvis 2. og 18. august. Begge tegnene kan være ganske så kompromissløse i å fremme sine egne meninger og ideer. Likevel har de en hjertekjær (Løven) og humanitær (Vannmannen) side som gjør at vi til tross for sterke og særegne ytringer verdsetter dem meget høyt. Løven i nymånen inviterer oss til å ta et aldri så lite oppgjør med oss selv, spesielt dem av oss som mangler selvtillit, eller egentlig også det motsatte: som har for mye og er pompøse. Kunsten er å la ditt indre naturlige lys skinne med integritet, anerkjennelse og respekt overfor både deg selv og andre. Så, den første uken i august er en perfekt tid for å starte en psykisk operasjon av våre ego.

Resultater

Resultatene uteblir ikke. Allerede under fullmånen to uker senere vil vi kunne spore de første gode virkningene av prosessen vi satte i gang. Denne aksen med ny- og fullmåne gjør at vi kan bli mer sikre på oss selv og vår identitet, og det unike individet hver og en av oss er skinner sitt naturlige indre lys. Vår karisma og sjarm øker. Samtidig kan vi balansere dette med vårt behov for å bli akseptert, likt og elsket av andre mennesker. Her snakker vi om et riktig forhold mellom å gi og å få kjærlighet og å uttrykke vår særegne kreative identitet samtidig som andre anerkjenner den. Enkelt og greit? Sikkert ikke. Universet støtter i hvert fall opp om den prosessen vi setter i gang for å oppnå dette. Men som alltid, selve jobben må vi gjøre selv. Lykke til!

Gledelig nyhet

At den begrensende herremannen Saturn nå snur og begynner å gå direkte, kommer til å hjelpe på humøret til mange av oss. Optimismen øker. Vi stoler mer på oss selv av den enkle grunn at vi fullfører ting vi setter i gang. Det kan også være at saker som har ligget i stampe, nå løsner. Slutten av måneden blir bra på flere måter. Da har vi masse energi og entusiasme. Men om vi bruker dette destruktivt, får det store ødeleggende konsekvenser. Om dette ikke gjelder deg og meg, spiller i hvert fall begivenheter ute i verden inn i disse energifeltene. Heldigvis går både vår flotte kjærlighetsplanet og verdiskaper Venus samt intelligente og reiseglade Merkur sammen med den store lykkeplaneten Jupiter. For mange kan dette bli en tid hvor vi kan bli litt ekstra heldige og oppnå både penger, romantikk og spennende reiser. Men for at dette kan skje, er det en aldri så liten forutsetning – nemlig at vi bruker våre energier konstruktivt!

Stjernetegn for juli: Løven   

Karisma

Du er en showstopper, kjære Løve! Straks du entrer et rom legger andre merke til deg. Du har en naturlig glød i din aura og vet å føre deg som den kongelige skikkelsen du er. Du trekker din kraft fra vår lysende stjerne Solen og har en «stjernekarisma» som kan ta deg langt i livet. Du er selv klar over dette og trives i rampelyset. Du er den fødte leder, utadvendt, sjarmerende og optimistisk. Du liker å bli spurt til råds om stort og smått. Selvsagt vet du som oftest best, og så lenge du kan begrunne dine svar stoler andre på deg. I arbeidslivet, selv som ung og nyutdannet, sikter du mot sjefens toppjobb. Nestkommanderende eller teammedlem passer deg ikke. Og sjansene for at du sitter i sjefsstolen en dag er gode. Du er også utpreget sosial og har en stor omgangs- og vennekrets. Ofte briljerer du som «festløve» ved enhver selskapelighet. Stil og dyre merkeklær er viktig og en del av din image, som du pleier med omhu. Du liker at andre oppfatter deg som velstående. Shakespeares begrep «verden er en scene» er som skapt for Løven. Du elsker dramatikk og skaper dette selv hvis ting ikke skjer raskt nok i din verden.

Konge og dronning

Avhengig av dine interesser kan du nå langt både i forretningslivet og mer selvstendig der du dyrker egne interesser. Stjernetegnet Løven er et fast ildtegn med stor gjennomføringsevne i hva du enn sikter på. Du er også glad i barn i alle aldre, og mange Løver jobber innen skoleverket. Her kan du inspirere dine elever, og din entusiasme får dem til å yte sitt beste. Du har også store kreative evner, og mange Løver finner sin plass i musikk- og teaterverdenen. Du er også kjent blant familie og venner for ditt varme hjerte og omsorg for andre mennesker. Du kan være sjenerøs til de grader og liker ikke smålighet eller trangsyn. Ditt kroppsområde å gi ekstra pleie er hjertet ditt – gå jevnlig til helsesjekk hos legen. Tung mat og dyre viner setter sine spor. Du foretrekker selvsagt å sitte som kongen eller dronningen på berget og ta et bredt overblikk på tilstanden i ditt rike. Når du får den anerkjennelsen og oppmerksomheten som du fortjener, er du på ditt beste. Ha en stjernespekket bursdag, Deres Majestet!

Stjernetegn for august: Jomfruen  

Fornuften seirer

Du er kjent for å være praktisk og jordnær, kjære Jomfru. Pragmatisk og fornuftig er andre lovord som nevnes om deg. Du er glad i planer og detaljer, organisering av lange kolonner med tall og fakta, og gjerne familie og venner også. Ditt element er Jord, og du deler lynraske og intellektuelle Merkur, gudenes budbringer, som din planet med stjernetegnet Tvillingene. Du er både intelligent og intellektuell, og genistreker er heller ikke fremmed for deg. Du bruker hjernecellene dine flittig og har en utmerket hukommelse. Noen Jomfruer blir akademikere på doktor- og professornivå. Andre blir revisorer, forskere eller dataanalytikere. Politi- og skattevesenet er andre passende yrkesvalg. Du er reservert og tilbakeholden, og liker å holde dine meninger for deg selv. Likevel kan du ha svært dypsindige tanker, men de er alltid praktiske – uoppnåelige drømmer bruker du ikke tid på. Du har også en vittig humoristisk sans som kan få tilhørerne til å le så tårene triller.

Kropp, sjel og sinn    

Det som er det viktigste for deg, er å være til nytte, både i samfunnet som helhet og for andre mennesker. Mange Jomfruer finner sin arbeidsplass innen omsorgsyrker og helsevesenet. Å være til praktisk hjelp for andre bringer deg en dyp indre tilfredshet, det er din oppgave her på jorden. For noen blir yrket et kall, du gjør nytte innen sosialarbeid, som rådgiver i en veldedig organisasjon eller frivillig på et suppekjøkken. Lønnen du får, er ikke det som driver deg. Helsemessig er din største utfordring at du har en tendens til å bekymre deg. Ikke bare om dine egne saker, men også spredt utover til familie og venner, om ikke opp til verdensskala. Bekymringene kan bli så mange at du får kroppslige plager, ligger våken om natten og opplever at andre oppfatter bekymringene dine som kritikk og masing. Ta heller flere skritt tilbake og se situasjonen fra et større perspektiv. Din jordnære fornuft vil igjen melde ifra at du bekymret deg unødvendig. Å slappe av fra stressfaktorer blir viktig for deg. Det «alternative» er også en passende yrkesvei for noen av dere. Du legger da ned mye omtanke og utforskning i akkurat det feltet som interesserer deg, for å oppnå best mulig resultat. Enkelte Jomfruer vil føle seg hjemme her og «koble inn» på tidligere liv hvor de tjenestegjorde som sjaman eller prestinne ved templer i forhistoriske samfunn. Ha en perfekt bursdag, kjære Jomfru!

Væren: 20.3 – 8.4

Sommerromantikk: Du får en herlig tid med flørt, romantikk, lek og forelskelser. Samme om du allerede har en kjæreste eller ikke, står du helt fritt i å boltre deg som du vil i den hete sommernatten. Din seksuelle appetitt er heller ikke direkte dårlig.  Men i august bør du la den mer seriøse delen av lidenskap og kjærlighet bli toneangivende. Da er det også topp for eksotiske reiser. Kanskje en uskyldig sommerflørt fører til et langvarig forhold.

Jobb og feriepenger: I første del av perioden kan et spørsmål om penger eller karriere bli et tema rundt kjøkkenbordet. Det er mulig du må jenke litt på ditt ambisjonsnivå når det gjelder feriebudsjettet. Mulig du skal heller tenke på å investere noen kroner i boligen din. I august bør du i hvert fall konsentrere deg fullt og helt om den jobben du gjør til daglig. Dette gir penger i kassa samtidig som at du staker ut gode fremtidige karrieremuligheter.

Ferie, reiser og fritid: Om du tenker på ferie og reiser, blir de tre første ukene i juli best for enten å være hjemme, på hytta eller steder som du holder spesielt av. Deretter kan du slippe deg mer løs og gjøre det som passer deg best. August blir bra for utenlandsturer både i forbindelse med hygge og om det er jobbrelatert. Juli er også en måned da de nære ting i livet blir viktig. I august derimot tar du hele verden under dine vinger. Optimisme og troen på deg selv forsterkes. Men husk å være realistisk i alt du foretar deg. Det samme gjelder også for ditt eget selvbilde. Din personlige trosretning blir revurdert, spesielt dersom du er for ensrettet i ditt åndelige og spirituelle syn. Universet vil at du nå skal søke en mer holistisk mening med og bak selve livet. Med dette en riktig god sommer!

Tyren: 19.4 – 19.5

Sommerromantikk: Det er her du kan gjøre det skikkelig bra i sommer. Har du og din partner det fint sammen både seksuelt og emosjonelt, får dere en topp tid. Hvis ikke kan det komme til et lite oppgjør på kammerset rundt midten av august. For den frie og franke blir spesielt august den store flørtemåneden med herlige romantiske opplevelser.

Om ikke dette er nok, er du faktisk litt ekstra heldig. Du kan gjerne gå hen og forelske deg i din tvillingsjel.

Jobb og feriepenger: Både karriere og økonomi ser ut til å forbli stort sett som de er. I begynnelsen av juli kan det dukke opp en uventet situasjon som setter dette på en prøve. Men det ser ut som at du har hell og lykke på din side, så dette bør gå bra. I august bør du ikke regne med at et lån eller en finansiering går like greit som du håper. På den annen side står du hardt på for å realisere dine saker. Troen på deg selv har du.

Ferie, reiser og fritid: Det ser ut til at det blir de nære ting som kommer til å prege livet ditt resten av sommeren. Refleksjon over livets verdier og hvordan du vil organisere livet videre blir noe som opptar deg. Hus, hjem og familieliv blir et annet område som må eller bør settes av tid til. Din ledende planet, verdiskaperen Venus, står til tider i et litt utfordrende forhold til strenge Saturn. Er det ting i livet ditt som ikke fungerer som de skal eller bør, vil dette bli et tema. Men ellers får du en fin ferie med masse gøy og moro. Det ligger godt an for reiser. Om du tenker å dra på turer med masse gøy, moro og spennende opplevelser, blir første delen av perioden best. Da kommer du også hjem med masse ny informasjon. Deretter bør du dra til steder du føler deg spesielt hjemme. Kos deg på dine sommerreiser!

Tvillingene: 20.5 – 20.6.

Sommerromantikk: Juli preger stort sett den sosiale siden av kjærlighetslivet ditt. Likevel er en forelskelse i slike lag fullt mulig, eller det kan skje på en reise, mens august blir topp for parforhold. Din libido øker. Det samme gjør din entusiasme for ekte og ærlig kjærlighet. Om ikke det finnes, kan det bli hete diskusjoner mot slutten av perioden. Uansett er det faktisk du som nå tar det første initiativet i alle former for lidenskap og kjærlighet.

Jobb og feriepenger: Det er mange flotte planetenergier som står i ditt astrologiske hus eller område for penger og økonomi. Så noen bekymringer om feriepenger samt å bruke noen ekstra kroner i sommer har du egentlig ikke. I tillegg skjer også nymånen den 4. juli her. Alt dette inviterer deg til å sette i gang tiltak for å øke dine materielle goder. I august blir hus, hjem eller fast eiendom det som kan gi deg den beste gevinsten. Her har du også lykken med deg.

Ferie, reiser og fritid: Er det noe en impulsiv og informasjonssøkende Tvilling setter høyt, så er det samtaler og kommunikasjon. Dette blir en slik tid hvor du nettopp kan boltre deg i alt dette. Du kommer til å føle deg som hånd i hanske med alt som forgår rundt deg. Reiser ligger spesielt godt til rette i juli, mens i august blir du mer bevisst på hus, hjem og familie. At det kommer en familieforøkelse, kan man heller ikke se bort ifra. Det å invitere venner og bekjente hjem til deg de varme sommerkveldene bringer stor lykke. Men når feriepengene du fikk gjør det mulig, hvorfor ikke unne deg den skikkelige luksusferien du lenge har drømt om. Men i alt det gøyale må du også sette av tid til refleksjon over livets egentlige verdier.

Ha en riktig god sommer og husk at livet er mangfoldig!

Krepsen: 21.6 – 21.7

Sommerromantikk: Din personlighet lyser av sjarm og karisma – ikke noe rart at andre føler seg tiltrukket av deg. Nå er du senteret i alle lidenskapelige eventyr. Venus, vår vakre kjærlighetsplanet, påvirker deg på en helt spesiell måte store deler av sommeren.  At Venus også går sammen med den store lykkeplaneten Jupiter på sensommeren, skal du slettes ikke se bort ifra at drømmeprinsen eller -prinsessen kommer ridende til deg på sin spenstige hvite hest.

Jobb og feriepenger: Om ikke den hete sommerromantikken er nok i år, kan du nå også glede deg over at du er inne i en fin periode både for økonomi og jobb. Juli blir best for penger til ferie og kos, mens august blir den store måneden for alt som har med dine daglige arbeidsoppgaver å gjøre. Din entusiasme er stor. Du er ivrig etter å starte på nye ting. Du er en inspirasjonskilde for dine kollegaer gjennom din optimisme, ditt vidsyn og mange flotte ideer.

Ferie, reiser og fritid: Gled deg, kjære Kreps! Du kommer inn i en gnistrende og sterk tid. Ja, du kunne nesten ikke ønske deg en bedre anledning for å få den mest herlige og spennende sommeren du kanskje har hatt på flere år. Noe av årsaken til dette er at nesten halvparten av planetene står eller går igjennom ditt eget stjernetegn. Ikke bare det, men også nymånen den 4. juli skjer her. Den eneste utfordringen du har, er at du må fordele og omsette all denne energien på en konstruktiv og fremtidsrettet måte. Greier du det, ligger veien åpen foran deg. Med all denne aktiviteten blir det først i august at du kan ta deg en skikkelig velfortjent ferie. Egentlig kan du reise hvor du vil, for hell og lykke følger deg. Men antagelig får du de flotteste opplevelsene i ditt eget hjemland.

En riktig god sommer voren du ferdes!

Løven: 22.7 – 21.8

Sommerromantikk: Dette ligger godt an til å bli en av det helt store somrene for herlig lidenskap og spennende eventyr. Med den vakre og sexy Venus i ditt stjernetegn store deler av sommeren, blir det så godt som umulig ikke å oppleve den vidunderligste romantikken. I tillegg påvirker også libidosterke Mars deg på en driftig måte. Men sørg for at du holder deg på etisk forsvarlig grunn. Hvis ikke kommer den sure svie. Husk – alt med måte!

Jobb og feriepenger: Økonomien virker lovende. Ja, til tider svært så bra. I tillegg kan du være ekstra heldig gjennom hele sommeren og spesielt mot slutten av august. Da smiler den store lykkeguden Jupiter til deg. For øyeblikket kan du la karriere som sådan ligge i ro. Sørg heller for å gjøre alle dine daglige arbeidsoppgaver til punkt og prikke. Da får du også en flott påskjønnelse av sjefen. Feriepenger er også i boks. Hva mer vil du egentlig?

Ferie, reiser og fritid: Nå bør du spenne setebeltet, kjære Løve. Dette har ikke med bilkjøring å gjøre, men at du nå kommer inn i en periode med full fart og spennende opplevelser i livet ditt. Om du trodde at sommeren bare var til å daske rundt og ligge å dra seg i hengekøya med en drink i hånden, ja da kommer du til å ta skikkelig feil. Den astrologiske årsaken til alt dette, er at mange flotte planeter, deriblant din egen hersker den selvsikre Solen, står sterkt plassert i ditt stjernetegn. I tillegg inntreffer nymånen den 2. august også i Løvens tegn. Det du kanskje bør vokte deg mest for, er å ikke drive de menneskene du har rundt deg til vanvidd med all din intensitet og artige sommersprell. Kos og hygge blir en naturlig del av de lyse sommerkveldene. Ferie velger du som det best passer deg selv. Kos deg i en spennende Løvesommer!

Jomfruen: 22.8 – 21.9

Sommerromantikk: I begynnelsen av sommeren kan det komme noen endringer. Hvor store eller alvorlige disse er, kommer an på din egen situasjon. Men med heldige Jupiter i ditt eget stjernetegn, smiler sikkert lykken til deg. Juli blir en aktiv tid med sene nattetimer i hyggelige lag med venner og bekjente. Sensuelle og sexy Venus som da står i ditt tegn, gjør at din sjarm og karisma øker. Du blir ettertraktet. Det ligger an til hemmelig romantikk i de hete sommernettene.

Jobb og feriepenger: Det er mulig sommeren starter med noen justeringer innen både økonomi og jobb. Et samarbeidsprosjekt kan være årsaken til dette. Men senere ordner ting seg. Da står du fritt til å legge all din kraft og energi inn i prosjekter du selv velger. Hus og fast eiendom kan bli et område som kan gi gode avkastninger særlig på ettersommeren. Her har du hellet med deg. Å ha nok feriepenger til kos og gøy ser ikke ut til å bli det helt store problemet.

Ferie, reiser og fritid: Juli blir en knall sosial sommermåned. Venner og bekjente som du deler interesser med, tar en stor plass i livet ditt. Antagelig drar du også på ferie sammen med noen av dem, eller det kan være at du tar et kurs eller seminar hvor du treffer et nytt og spennende bekjentskap. Men du bør være klar over at sommeren kan også by på noen uforutsette endringer. Særlig skjer dette innenfor områder hvor du ikke har kontroll over livet ditt. August derimot blir en uhyre aktiv tid. Her har du nå kjempemuligheter til å gjøre det skikkelig bra under forutsetning av at du prioriterer dine oppgaver riktig. Årsaken er at så godt som halvparten av planetene befinner seg i ditt eget stjernetegn. Takket være at lykkeplanten Jupiter også står her, blir du ekstra heldig i siste halvdel av måneden. Gled deg over en sprudlende sommer!

Vekten: 22.9 – 22.10

Sommerromantikk: Kjærlighetslivet blir litt tosidig. Det behøver ikke å bety at de store lidenskapelige sommeropplevelsene uteblir. På ingen måte. Juli blir den store tiden for festlige sammenkomster enten privat eller sommerens store firmafest. Romantikk kan lett oppstå i slike sammenhenger. I august derimot virker kjærligheten mer innestengt, eller at du føler deg litt forlatt. Det kan også være at du opplever hemmelige stevnemøter eller en forelskelse du ikke vil at andre skal vite om.

Jobb og feriepenger: Deler av sommeren er sterk for yrke og karriere. Tenker du på å ta et initiativ, gjør det i tiden rundt nymånen den 4. juli. Bruk også tid på å utvide ditt nettverk. Da kan du treffe noen som får stor betydning for deg. Juli er best for å starte nye økonomiske prosjekter. Ikke vær for impulsiv. Sørg for at du kan stå for alt du sier.

Gode feriepenger er i boks. Sjefen eller firmaet har satt stor pris på deg og din innsats.

Ferie, reiser og fritid: Dette kan bli en noe merkelig sommertid. Den behøver ikke bli negativ, absolutt ikke, men litt svingene og svaiende for å si det sånn. Uforutsette ting kan også dukke opp. Du starter med å like å være midtpunktet i all aktivitet. Andre setter pris på deg og anerkjenner deg for den du er. Deretter går du inn i et sosialt hjørne hvor herlige sommerfester sammen med venner og bekjente tar en sentral rolle. Så til slutt kommer en periode hvor du føler deg innestengt og til og med litt ensom. Kan du legge inn åndelige og spirituelle verdier i det du nå gjør, bruker du i hvert fall tiden på en fremtidsrettet og konstruktiv måte. Bruk deler av ferien til kurs i selvutvikling og alternativ utvikling. Det kan bli en god investering ikke bare for sommerhyggen, men for resten av året.

Ha en riktig flott selskapelig og god sommer!

Skorpionen: 23.10 – 20.11

Sommerromantikk: Du er høyt verdsatt. Romantikk og kjærlighet virker faktisk mer enn lovende. Et nytt forhold som starter kan likevel bli testet før sommeren er omme. Er du ikke helt sikker på hva du vil, er det bedre å glemme det hele. De beste muligheter for å treffe en spesiell person blir i sosial sammenheng eller på et kurs med folk du deler interesser med. Men en reise – uansett om den er privat eller jobbrelatert – kan også gi uante romantiske eventyr.

Jobb og feriepenger: Karrieren virker meget lovende egentlig hele sommeren igjennom. Men helt i begynnelsen av sommeren bør du ikke satse over evne eller drømme deg bort. Nymånen den 2. august inviterer deg spesielt til å ta initiativ eller sette i gang med ting du ønsker å gjøre. August bringer også mer engasjement og entusiasme i økonomien. Har du vært sparsom i det siste, kan du nå tillate deg å slå mer ut med håret. Penger til flotte turer har du tilgjengelig.

Ferie, reiser og fritid: Selv om du må regne med noen uforutsette endringer eller opplevelser, kommer du til å få en kjempefin sommer. Det skjer mye og det aller meste konstruktivt og positivt. Nå ønsker du å skinne for andre. Samtidig vil du bli verdsatt for den personen du er. Etter hvert som sommeren skrider frem, går du over fra å være mer bevisst på deg og ditt til å verdsette selskapelige anledningers med både nære venner og bekjente. Selv om du kan gjøre mesteparten selv, inviter gjerne også andre til å være med på å ta riktige beslutninger.  Juli, og kanskje helst første delen, virker mest lovende for reiser både innenfor landets grenser og til utlandet. Men egentlig kan du få den store drømmeferien som du har sett frem til når det passer deg selv best. Til tider er du mer heldig enn du vanligvis er.

God sommer – lykken smiler til deg!

Skytten: 21.11 – 20.12

Sommerromantikk: I sommer er det faktisk slik at det ikke er spørsmål om du kan oppleve herlig romantikk, flørt og svermeri, men heller hvor mye du selv vil engasjere deg i det. Det er også sjanser for at du treffer noen du synes er helt perfekt for deg. Dette høres flott ut, men gi det likevel litt tid før du gir deg fullstendig hen i amours åpne armer. Å være realistisk er bra – også i kjærligheten. Din Libido kommer sterkt frem i kjærligheten.

Jobb og feriepenger: Det ser faktisk slik ut at det ikke finnes grenser for hva du kan oppnå i sommer. Du er inne i en topp tid for både penger, yrke og karriere. Hva du vil gjøre, er nærmest opp til deg selv. Om du tenker på å starte noe helt spesielt, er august bra, og da spesielt mot slutten av sommeren.  Da har du utrolig masse hell og lykke med deg i det meste du gjør. At et interessant karrieretilbud kommer i løpet av sommeren er absolutt mulig.

Ferie, reiser og fritid: Det er like godt at du forbereder deg først som sist på at dette kommer til å bli noen travle sommermåneder. På den annen side kommer du også til å kose deg glugg i hjel. Dette er en sommer hvor den flotte, utadvendte og selskapelige siden av Skytten kommer skikkelig frem. Moro, fart og spenning blir en del av dine sommeropplevelser. Du er heller ikke vanskelig å få overtalt til å bli med på en kul ferietur. Men husk at lærdom samt det å utvide din kunnskap om andre kulturer blir også viktig. Du er svært mottakelig for nye impulser, spesielt inn filosofi og det spirituelle.  Hva med å bruke deler av ferien i et ashram? Det du bør vokte deg for, er tendenser til utålmodighet både ovenfor deg selv og andre. Men ellers – kos deg din heldiggris!

Steinbukken: 21.12 – 19.1

Sommerromantikk: Kjærlighet og parforhold blir et hett område på den måten at det skjer mye spennende i sommer. Dette gjelder både den single som de vel etablerte i et parforhold. Nymånen 4. juli gir deg et insitament til å starte en ny relasjon. Så tenker du på noe slikt, ikke la denne flotte sjansen gå fra deg. Nymånen 2. august inviterer deg til å bringe amoren mellom deg og din partner til et dypere nivå. En flott leveregel for i sommer kan være å slippe deg skikkelig løs for en gangs skyld!

Jobb og feriepenger: Slutten av juli blir bra for enten å ta opp et lån eller starte et samarbeidsprosjekt. I august vil begge månefasene sette fokus på penger og materielle goder. Dette gjelder både de du deler med din partner og det som kommer fra din egen inntektskilde. I begge tilfellene er det fine muligheter for fremtidig økonomisk vekst.

Inntil da finner du og din elskede flotte løsninger for penger til ferie og sommerhygge.

Ferie, reiser og fritid: Hjem og familie blir et fokusområde, og helst helt i begynnelsen av sommeren. Da kan det også komme noen uforutsette hendelser som krever mer energi enn du hadde regnet med. Det kan også være at noen flytter ut eller inn i hjemmet ditt, eller at du helt uventet bestemmer deg for å skifte bolig. Senere på sommeren blir det en tid hvor du virkelig ønsker nærmest å spre dine vinger og fly avgårde til fjerne verdensdeler – en perfekt tid for ferie og reiser samtidig som du erverver deg ny kunnskap og visdom. Din trosretning blir et tema i en eller annen sammenheng. Energinivået kan variere litt gjennom sommeren. I stedet for å strebe etter materielle goder, legg heller vekt på å utvikle din empatiske og spirituelle side. Ikke glem å kose deg skikkelig sommervarmen!

Vannmannen: 20.1.–18.2

Sommerromantikk: Har du og kjæresten det bra, kommer dette til å bli en spennende sommer hvor dere finner ut nye måter å leve ut romantikk og lidenskap på. Er du derimot i et problematisk forhold, kan det komme til et aldri så lite oppgjør. Men hvis gode intensjoner er til stede, bør dere løse den saken ganske greit. Lykke planten Jupiter hjelper deg. Nymånen 2. august inviterer deg til å ta initiativ på de kjærlighetsområdene du ønsker å endre.

Jobb og feriepenger: I den jobben du gjør til daglig, kan det komme uventede småjusteringer. Muligens får du noen nye arbeidsoppgaver. Samarbeid blir viktig i denne tiden. Det samme gjelder også innen økonomien. Kanskje er det din partner som blir den største bidragsyteren. Men ditt eget økonomiske bidrag ser heller ikke dårlig ut. Feriepenger er på plass. Vær realistisk og jordnær i din omgang med materielle goder.

Ferie, reiser og fritid: Sommeren kan starte litt stressende. Til tider kan du muligens føle deg noe forvirret. Årsaken er at din ledende planet, den store individualisten Uranus, står visse dager i et utfordrende forhold til andre planeter i horoskopet ditt. Det beste er å ta ting som de kommer. Dette er kun en forbigående situasjon. Muligens vil universet at du skal rydde opp i et par saker som ikke fungerer helt som de burde. Når august setter inn, merker du at optimismen og viljekraften for fullt er tilbake. Dette er nok også den tiden som du får mest utbytte av å ta ferie og fritid. Nå har du lagt fortiden bak deg og kan kose deg over fremtidsmulighetene.

Fullmånen den 18. bringer klarhet på mange områder i livet ditt. Da vil du også merke at hell og lykke står deg bi! Med litt is i magen får du en flott og helt utmerket sommer. Kos deg!

Fiskene: 19.2 – 19.3

Sommerromantikk: Dette er en sommer du sent vil glemme. Du er inne i en aldeles herlig periode for den lettere siden av kjærligheten som flørt og svermeri så vel som den mer seriøse som giftemål og partnerskap. Om du er ute på byen og koser deg alene eller sammen med din elskede, blir det uansett stemningsfylte sommerkvelder. En uventet forelskelse kan utvikle seg til noe langt mer enn et lite sommereventyr. Du har lykken med deg kjærligheten.

Jobb og feriepenger: Dette blir en aktiv sommer. Når du skal ta ferie, kan bli et godt spørsmål. Du jobber masse. Sjefen verdsetter deg høyt og påskjønner deg med et skikkelig feriehonorar. Dette legger selvsagt et flott grunnlag for nye muligheter i yrke og karriere fra midten av august og utover. Da får du lønn for strevet. Men sørg for at du opptrer ryddig og med respekt overfor både deg selv og andre. Økonomien er dynamisk og fremtidsrettet.

Ferie, reiser og fritid: Du bør belage deg på at følelser og emosjoner til tider kan gå høyt i sommer. Hvis så skjer bør, du ikke sitte hjemme og synes synd på deg selv. Derimot bruk dine energier til å uttrykke din kreative side, hva den enn måtte være. På den måten gjør du ikke bare noe konstruktivt, men du deltar også i din egen selvrealiseringsprosess. Din selvtillit øker. Andre verdsetter deg for den du er og det du gjør. Selv om du til syvende og sist tar de endelige avgjørelsene, bør du lytte til andres råd og meninger.

Dette blir en sommer hvor du ikke bare liker å være sammen med andre mennesker, men faktisk også trenger dem for å få til det du vil. Til visse tider gjennom hele sommeren følger hell og lykke deg på en helt spesiell måte. Benytt deg av dette!

Les også vår astrologiskole i 12 deler:

Del 1: Horoskopets indre dynamikk

Del 2: Sol og Måne – et speilbilde av oss selv

Del 3: Planetene: Bli kjent med alle sidene av deg selv

Del 4: Finn din livsoppgave gjennom stjernetegnene


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode