Skip to main content

Horoskop for januar og februar 2017

Hva skjer på himmelen? Se månedshoroskop for ditt stjernetegn her i januar og februar 2017.

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Hva skjer på himmelen i januar?

Lettelsens sukk
Har du vært på jule- og nyttårsferie og opplevd en del forsinkelser og misforståelser, er den kosmiske forklaringen at reiseplaneten Merkur har gått retrograd eller baklengs sett fra jorden. Den 8. januar kan vi trekke et lettelsens sukk da Merkur igjen begynner på sin direkte vandring på himmelen. Det positive er at når Merkur går retrograd, er dette en topp tid for å planlegge og tenke igjennom hva vi vil gjøre videre med livet vårt. I den sammenhengen er det en perfekt tid for nyttårsforsetter. Så har du satt av tid til det, har du universets energier på din side når du senere skal sette i gang med alle dine spennende målsettinger.

Fremad marsj
Når Merkur snur og går direkte den 8., er det faktisk slik at samtlige planeter i vårt solsystem går riktig vei. Dette er ikke hverdagskost! Dette tolker jeg som at det blir en frisk og dynamisk start på det nye året. At alle planetariske energier går fremover, gir oss kraft og styrke til å starte nye prosjekter eller lansere nye produkter. Vi er uavhengige og har maksimal individualisme til å gjøre det vi mener er best eller ønsker oss høyest. Egentlig trenger vi ikke noen andre for å få gjort våre ting. Det eneste du egentlig bør vokte deg for, er å gjøre noe som er ødeleggende eller går utover andre. Rettskaffenhet og ærlighet blir viktig. For å oppsummere: Etter den 8. må du ikke sitte med hendene i fanget og vente på at ting skal skje. Du er nå sjefen i ditt eget liv. Du har alle muligheter til en frisk og konstruktiv start i 2017. Grip dagen!

Hjem, kjære hjem
Fullmånen den 12. januar skjer i familiekjære Krepsen. Selv om dette er en magisk tid, bringer den ofte med seg følelser som harmoni og tilfredshet. Mange får en grunn til å feire et eller annet i familiens herlige skjød. På et dypere plan er dette en tid man burde bruke til å tenke igjennom og gjøre opp en status over eget liv. I år påvirker også underverdenens gud Pluto denne fullmånen. Muligens blir ting som død, liv og regenerering noe som opptar deg. Dette behøver selvsagt ikke være fysisk, men kan være at det er du selv som går igjennom en transformasjonsperiode. Du ser deg selv i et nytt lys i skjæret av fullmånen.

Hva skjer på himmelen i februar?

Spenn setebeltet!
Februar er årets første eklipsemåned. Eklipser er en form for kosmiske utropstegn! De har en tendens til å riste og rydde opp i områder i livet vårt. Noen ganger kan dette bli både intenst og kaotisk. Hva som skjer, avhenger av hvor eklipsene faller i horoskopene våre.
For to tusen år siden hadde de første romerske keiserne et meget sterkt forhold til astrologi. De var livredde for eklipser! De var overbeviste om at dette førte med seg død og fordervelse samt at de selv ville miste makten.

I dag vet vi astronomisk hvorfor og hvordan eklipser skjer, noe som gjør at vi får et mer avslappet forhold til dette fenomenet. På den annen side er det jo ikke noe rart i at urbefolkningen trodde det var verdens undergang når solen plutselig forsvant midt på dagen, eller månen gjorde det samme om natten.

Hva skjer…
Enkelt kan man si at en eklipse er en forsterket ny- eller fullmåne. Måneformørkelsen den 11. februar kan du flott beskue i Norge med maksimal effekt en times tid over midnatt. Dette kan bli en spennende opplevelse, så hold deg våken. Solformørkelsen to uker senere den 26. kan ikke sees i Norge eller Europa. Men uansett om vi ser den eller ikke, påvirker dens energier oss likevel, uansett hvilket stjernetegn vi er født under.

Selvsikre Løven
Den lunare eklipsen 11. februar skjer i selvsikre Løven. Men Løven står også for noe mer, nemlig lek, moro og å ha det gøy. Det står også for den hjertegodheten vi vier våre barn og våre medmennesker. Løven er et ildtegn som tar initiativ og viser store skapende evner. Men de liker også å elske og bli elsket av andre emosjonelt så vel som fysisk.

Dette er en fin tid for å realisere seg selv gjennom et kreativt prosjekt. Men dette kan også bli en tid hvor ditt selvbilde blir satt under den kosmiske lupen. Sørg for at det er i samsvar med hvordan andre oppfatter deg. Hvis ikke kan du få en ubehagelig påminnelse.

De spirituelle Fiskene
Solformørkelsen 26. februar inntreffer i vanntegnet Fiskene. Regn med at følelser og emosjoner kan løpe løpsk. Dette gjør at du kan se saker og ting uklart eller lite konkret, for å si det sånn. Unngå å ta noen viktige avgjørelser eller inngå store finansielle transaksjoner i denne tiden.

Derimot er dette en aldeles super tid for å engasjere seg åndelig og spirituelt – en nærmest perfekt tid for både å gi og få healing samt å lege kropp, sinn og sjel på et alternativt plan. Du er svært mottagelig for universets empatiske energistrømmer. Din synskhet styrkes.

Januars stjernetegn: Vannmannen   
Briljant, nerdete, inspirerende, sta, eksentrisk, vennegjengens partyfikser. Du har mange jern i ilden, kjære Vannmann, og du kan egentlig aldri få gjort ting fort nok. En av dine kule sider, som vennegjengen setter stor pris på, er at hvis du savner noe i hverdagen som ikke kan kjøpes i butikken, så finner du det opp. Dette kan være alt fra en ny app som alle trenger uten at de egentlig skjønte det, til en hjemme-robot som hjelper bestemor med å finne brillene sine. Din ledende planet Uranus er ekstremt fremtidsrettet, intellektuell og lever allerede i en sci-fi-fremtid som ville skremme alle oss andre stjernetegn.
Du, sammen med din kompis Skytten, er også den mest egalitære i Dyrekretsen. Du aksepterer ikke at mennesker skal plasseres innenfor gammeldagse hierarkiske systemer, spesielt ikke innen arbeidslivet. Du behandler alle likt, enten du tilfeldigvis skulle påtreffe Haakon og Mette-Marit på søndagstur i skauen eller jobber som frivillig for Kirkens Bymisjon og serverer gratis mat for hjemløse. Det er ganske sannsynlig at du har påtatt deg en slik oppgave også, kjære Vannmann, du er veldig idealistisk. Du er gjerne høyt utdannet, ofte innen vitenskap x, akademia, data og IT, all verdens teknologi eller felt som astrofysikk, astronomi eller romforskning. Her vil du kose deg skikkelig. Etter din mening er «Star Trek» tidenes beste serie, og kaptein Kirk er din store barndomshelt.
Enn så lenge her i din jordiske tilværelse inspirerer du ofte andre mennesker, gjerne uten at du er klar over det selv. Noen kan til og med bli forelsket i deg, og da står du kanskje plutselig overfor en gåte som du ikke er like flink til å løse – følelser! Det ordet kan skremme mang en Vannmann, nesten like mye som «edderkopp!» kan skremme enkelte sarte medlemmer av Dyrekretsen. Du er et fast lufttegn, du lever stort sett i din egen tankeverden, men også du må forholde deg til fysiske kropper som føler og trenger og har behov som må tilfredsstilles. Teknikker som mindfulness kan være bra for deg, likeså fysiske aktiviteter som du synes er morsomme, det være seg sportsdans, idrett eller sprangridning. Stell pent med kroppen din, kjære Vannmann, du trenger den for å gjennomføre alt du skal gjøre her på jorden. Ha en fabelaktig bursdag!

Februars stjernetegn: Fiskene   

Emosjonell, empatisk, elskelig, havfrue i menneskekropp, enten du er mann eller kvinne. Drama queen (tenk Elizabeth Taylor i full fres), egosentrisk, nedlatende, overveldende. Du har opplevd alle ytterpunkter i vår jordiske tilværelse, kjære Fisk, intet er ukjent for deg. Du kan være hvordan som helst egentlig og fortsatt være en gåte for både deg selv og andre. Enkelte av oss har kanskje en noe stereotyp oppfatning av hvordan en Fisk er eller bør være. James Bond er ikke det umiddelbare eksemplaret man først tenker på, men jammen er nåværende 007 Daniel Craig Fisk. Det synes på øynene, ikke musklene. Tyrkias nye sterke mann Recep Tayyip Erdoğan passer heller ikke som den milde Fiske-typen. Hva så med Albert Einstein, den nokså eksentriske Fisken og nobelprisvinneren som uten tvil er det største geniet siden Leonardo? Mange andre ikke så kjente Fisker svømmer rundt i tilværelsen, noen kanskje litt forvirret, andre målbevisste. Ditt element er vann og din ledende stjerne drømmeren Neptun. Planeten Neptun har siden 2012 vært i stjernetegnet Fiskene for første gang på 164 år. Neptun er hjemme, så å si, og gir alle Fiske-barn mer empati, mer glamour, mer ESP, mer av alt du allerede har så mye av. Du er både takknemlig for og litt opprømt over energiene du klart merker strømmer mot deg.
Står du ute om natten og ser opp på stjernehimmelen? Reis vekk til et mørkt, øde sted og bli blendet av Universets skjønnhet som du klart kan se både med egne øyne, kikkert og teleskop. Prøv så å komme tilbake og fortell oss andre om hva du egentlig opplevde. Vi forstår at du kanskje ikke klarer å sette ord på det med en gang, men vi er tålmodige. Vi andre merker også at det skjer ting i kosmos. Vi forstår at du er en av de få som har de beste forutsetningene for å forklare dette og hvordan vi skal forholde oss til det og håndtere det i hverdagen. Gåten står mellom menneskelig materialisme og overforbruket som er i ferd med å ødelegge jorden, og Universets transcendens. Enkelt sagt mellom ego og «eco». Hjelp oss å løse gåten, kjære Fisk, vi vet du kan klare det. Med ønske om en gledelig bursdag!

Væren: 21.3 – 19.4

Kjærlighet og samliv: Året starter kanskje litt tregt når det gjelder kjærlighet og romantikk, men fortvil ei! Senere i perioden tar du garantert igjen det tapte. Når vakre Venus går inn i ditt eget stjernetegn og libidodrevne Mars gjør det samme, sier det seg selv at du kommer til å få en travel tid. I tillegg utstråler du en egen sjarm, karisma og selvtillit som gjør at du kan bedåre så godt som hvem du vil. Initiativet er på din side.
Økonomi og karriere: Er du av den materialistiske typen som higer etter makt gjennom karriere, kan du gjøre det bra, men likevel finner du ikke helt ut av det. Men i februar går dette bedre. Har du derimot spirituelle og alternative interesser, starter året supert. Er dette kombinert med yrket, kommer du til å få en økt tilgang av nye kunder.
Spesielle begivenheter: Året kan starte litt som om du går og venter på at det helt store skal skje. Bruk derfor de første ukene til å planlegge videre fremover. Dette gjør du i så måte helt rett i for noen uker ut i det nye året kommer det til å ta helt av og bli masse fart og spenning. Ved at din ledende planet aktive Mars går inn i Væren, begynner du på en ny og meget spennende to år lang syklus. Du går nå for egen maskin og trenger egentlig ingen andre for å få gjort dine ting eller nå dine målsettinger. Den eneste utfordringen du har, er at du ikke bør overdrive i det du gjør eller la en ekstrem utålmodighet styre deg.

Tyren: 20.4 – 20.5

Kjærlighet og samliv: På en måte ser det ut til at du fortsatt nyter godt av jule- og nyttårsfeiringene. Kanskje ble du forelsket i noen ved en slik anledning. Om dette ikke skjedde da, er mulighetene fortsatt gode. Etter hvert kommer du til å holde romantikk og kjærlighet på et mer privat plan. Dette er noe din kjære partner vil sette stor pris på.
Økonomi og karriere: Det er en god tid for yrke og karriere. Muligheter for en forfremmelse og et større ansvar i den jobben du gjør til daglig, ligger i kortene. Kanskje blir et karrierespørsmål behandlet i familieråd. Her bør du følge dine egne instinkter. Du er inne i en periode hvor du er sjefen i ditt eget liv. Penger og økonomi lover godt.
Spesielle begivenheter: Året starter med en fin reisemåned for deg, særlig etter den 7., så en forlenget nyttårstur er slettes ikke dumt. Det er også en fin tid for utdannelse og å innhente forståelse og innsikt i livets verdigrunnlag og dypere mening. Februar kan derimot bli en noe mer krevende tid. Det er både en sol- og en måneformørkelse som kan bringe frem i lyset familiære forhold som ikke er helt slik de burde være. I tillegg kan det hende at du blir skuffet over et bekjentskap hvor personen ikke er den du først trodde. Din selvtillit er sterk. Gå for det du mener er til ditt eget beste så lenge du ikke tråkker over andre.

Tvillingene: 21.5 – 20.6

Kjærlighet og samliv: I år som i fjor har du den store lykkejegeren Jupiter plassert i det området i horoskopet ditt som har å gjøre med flørt, forelskelser og romantikk. Dette får også en indirekte innvirkning på parforhold og samliv. Om du er singel eller ei, lover dette kjempegodt for alle former for kjærlighet. For tiden er du også meget sosial av deg.
Økonomi og karriere: Du går inn i 2017 som antagelig den sterkeste perioden for yrke og karriere, særlig om du har jobbet hardt for en forfremmelse. Solformørkelsen 26. februar kan være tidspunktet når noe skikkelig stort kan skje i så måte. Men har du vært liketil og ikke vist deg særlig interessert i jobben din, kan faktisk det motsatte også skje.
Spesielle begivenheter: Den første uken kan starte litt tregt for deg, men deretter blir det full fart hele resten av perioden. Er du på reise i den tiden, bør du regne med at det kan bli noen irritasjonsmomenter som forsinkelser eller misforståelser. Men ellers lyser du som en sol. Nesten samtlige av dine planeter står høyt oppe i horoskopet ditt. Dette gir deg masse flott energi til å vise andre hvilken flott og dyktig person du er. Både karriere og utdannelse blir områder som kommer til å oppta deg. Muligens vil du også endre din holdning til tro og religion. Er du spirituell og alternativ, blir dette forsterket.

Krepsen: 21.6 – 22.7

Kjærlighet og samliv: Du er inne i årets kanskje beste periode for alle former for kjærlighet, spesielt den som har med parforhold og samliv å gjøre. Men når det er sagt, kan måneformørkelsen den 11. februar likevel føre til en diskusjon om felles eiendeler om det er noen uklarheter på dette området. Men ellers blir amoren styrket.
Økonomi og karriere: Jo lenger du kommer ut i perioden, desto bedre blir karriere og yrkesmessige forhold. Din entusiasme og engasjement vekker beundring fra sjefens side. Økonomien trekker også fordeler av dette. Men sørg ellers for at du har orden i dine finanser, og at du overholder til punkt og prikke eventuelle låneforpliktelser.
Spesielle begivenheter: Du starter året med at du er inne i en syklus hvor samarbeid og hensyn til andre mennesker blir viktig. Å gjøre alt alene ikke bare koster mer enn det smaker, men du oppnår ei heller de gode resultatene du gjerne skulle ha sett. Det blir en meget aktiv, hektisk og dynamisk tid. Derfor blir det viktig å sette av tid til deg selv. Er det ting du lurer på underveis, skal du vite at familien og dine kjære alltid vil gi deg verdifulle råd og vink. Solformørkelsen 26. februar kan skape endringer i ditt forhold til din tro og overbevisning. Du finner en større mening med og bak livets verdier. Søk og du skal finne!

Løven: 23.7 – 22.8

Kjærlighet og samliv: Den lunare eklipsen 11. februar vil prege deg og ditt forhold til kjærlighet og parforhold. Har du og din elskede det toppers sammen, får dere en grunn til å feire. Er det derimot knuter på tråden, kan det komme til et skikkelig oppgjør mellom dere. For den single kan dette bli et tidspunkt hvor nye forhold starter.

Økonomi og karriere: Eklipsene, særlig den solare 26. februar, påvirker den delen av materielle verdier du deler med andre, dette være seg din elskede, din profesjonelle partner eller rett og slett en finans- eller låneinstitusjon. Sørg for at du har ryddige forhold i denne delen av økonomien din. Hvis ikke kan du få deg en lite hyggelig overraskelse.
Spesielle begivenheter: Dette blir en ganske hektisk og intens start på det nye året. Det hele starter med at din egen planet vitale Solen går sammen med den intense og kraftfulle Pluto. Her bør du bruke dine energier på en kreativ og konstruktiv måte. Unngå selvgodhet og stahet. Noe av det samme temaet gjentar seg under måneformørkelsen 11. februar, som av alle steder inntreffer i ditt eget stjernetegn. Din personlighet og væremåte blir tatt opp til vurdering av både deg selv og andre. Sørg for at du har et riktig bilde av deg selv. Hvis ikke vil noen minne deg på hvem du egentlig er.

Jomfruen: 23.8 – 22.9

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en topp tid for både romantikk, flørt, forelskelser og den mer seriøse siden av kjærligheten, som parforhold. Det blir særlig på dette siste området av livet ditt at solformørkelsen den 26. februar kan skape spente situasjoner i samlivet om amoren ikke er helt som den skal og dere holder ting skjult for hverandre.
Økonomi og karriere: Nymånen den 28. januar er en flott tid for å starte på nye prosjekter eller tiltak knyttet opp til din daglige arbeidssituasjon. Dette er et helt riktig tidspunkt for å så de første frøene for en fremtidig karrieremessig forfremmelse.
I midten av februar kan det til tider herske dels sterke emosjoner og følelsesladde situasjoner.
Spesielle begivenheter: Selv om den første uken kan gå litt tregt, kommer du til å få en skikkelig sterk og spennende start på det nye året. Din selvtillit er upåklagelig, og du har store ønsker om å realisere deg selv innen ditt eget spesialområde. Du bør også ta i betraktning at de to eklipsene i februar enten vil påvirke deg direkte eller de menneskene som er rundt deg. Måneformørkelsen den 11. vil avklare forhold til dine venner og bekjente. Men ditt åndelige og spirituelle syn kan også bli forsterket eller forandret under disse måneenergiene. Å vise empati for dine medmennesker blir viktig i denne tiden.

Vekten: 23.9 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Jo lenger du kommer ut i perioden, desto bedre blir romantikk og kjærlighet. Men når det er sagt, bør du også være klar over at måneformørkelsen 11. februar vil teste ut enten et vennskap eller en amorøs relasjon. Er det oppriktige følelser mellom deg og kjæresten, ligger det godt an til et langvarig forhold. Hvis ikke kan det bli et brudd.
Økonomi og karriere: Året starter bra for jobben du gjør til daglig. Her ligger det både penger, engasjement og entusiasme så lenge du ikke drømmer deg bort. Solformørkelsen 26. februar kan gi en form for status på dette. Har du jobbet hardt og trutt, kan dette føre til et karrieresprang på sikt. Har du ikke det, bør du nå ta et skikkelig skippertak.
Spesielle begivenheter: Når nyttårsfeiringen har lagt seg og hverdagen setter inn, bør du gjøre alt du kan for å beholde familiefreden. Om det ligger noe og ulmer, kan en bombe springe. Ellers kan februar bli en måned til vekst eller fortvilelse. Årsakene til dette ligger i de to eklipsene vi har. Hvor oppriktig er ditt eget selvbilde? Stemmer dette overens med hvordan andre ser deg? Lever du på et sett av illusjoner om deg selv? Dette er spørsmål alle Vekter bør stille seg. Får du ikke et positivt svar, bør du gjøre noe med det fortest mulig. Hvis ikke kommer andre til å sørge for at du får se deg selv i et nytt lys. Valget er ditt!

Skorpionen: 23.10 – 21.11

Kjærlighet og samliv: Januar blir en herlig tid for flørt, forelskelser og den lekende siden av romantikken. Både vakre Venus og libidosterke Mars påvirker deg sterkt. Det samme gjør også solformørkelsen 26. februar. Har du inntil da vært uforsiktig eller gjort ting du kanskje ikke burde gjøre i kjærligheten, kan regningen komme på bordet.
Økonomi og karriere: Måneformørkelsen 11. februar kan skape endringer i karrieren. Men det er egentlig dine daglige arbeidsoppgaver du bør konsentrere deg om nå. Det er her du legger masse entusiasme, engasjement og iver etter å sette i gang med nye ting. Utfordringen blir å unngå å gape over for mye, men konsentrere deg om de viktigste sakene.
Spesielle begivenheter: Du har en fin flyt og fremdrift i ting du vil gjøre når det nye året starter. Dette blir en tid hvor livet favner om alt fra de nære og kjære ting til at du elsker å gå ut på byen og ha det gøy og moro. En fornuftig balanse her er det som kanskje ville være det beste. Dette er også en stor kommunikasjonsperiode. Her dreier det seg om alt fra reiser, kurs og undervisning og til det skrevne og muntlige ord. Om det dreier seg om hjem, jobb eller kjærlighet, er du superflink til å finne de rette ordne.
Under eklipsene i februar bør du ta det rolig. Tenk deg om før du gjør noe viktig.

Skytten: 22.11 – 21.12
Kjærlighet og samliv: Perioden starter med at du ivaretar den sosiale siden av livet med med venner og bekjente. Men deretter tar flørt, lek og romantikk fullstendig overhånd. Sexy Venus og libidodriftige Mars står meget sterkt sammen på dette området i horoskopet ditt. Om en nystartet forelskelse varer vinteren ut, er ikke så sikkert.

Økonomi og karriere: De første ukene av 2017 bør du være litt forsiktig med hvordan du håndterer økonomien din. Men deretter kan du slippe deg mer løs og boltre deg i din overflod, hvis du har det da. En god ting å vite er at du spesielt i februar er litt ekstra heldig i saker du gjør. Men ikke overdriv, ellers kommer den sure svie etter den søte kløe.

Spesielle begivenheter: Selvsagt ikke alt, men mye dreier seg om familie og de nære ting i livet ditt i de par første månedene av det nye året. Men kommunikasjon kommer også til å bli et tema, spesielt under måneformørkelsen 11. februar. Da kan det skje uforutsette endringer eller litt kaotiske forhold i reiseopplegget ditt eller om du er involvert i et undervisningsprogram. I tillegg bør du kunne stå for alt du sier, ellers møter du deg selv i døren. Solformørkelsen 26. i samme måned tar opp saker i hjem og familie. Det samme gjelder her. Sørg for at du har et ryddig forhold til dine kjære.

Steinbukken: 22.12 – 19.1

Kjærlighet og samliv: Fullmånen 12. januar kan bli en fin tid for kjærlighetshistorier. Om du ikke lever i et samliv, kan dette bli starten på at du og kjæresten flytter sammen. I februar gjør du lurt i å konsentrere deg om den delen av kjærligheten som er knyttet til hjem og familie. Det er her du finner fred og lidenskap om stress og sinne tar seg opp.

Økonomi og karriere: Du har vært og er inne i en generelt fin tid for penger og økonomi. Det spesielle i februar, derimot, er at måneformørkelsen kan bringe frem forhold som ikke er helt avklart i de materielle godene du deler eller eier sammen med andre. Dette kan være alt fra din partner til en finansinstitusjon. Sørg for at økonomien er i orden på alle plan.

Spesielle begivenheter: Du har mange flotte energier i horoskopet ditt når det nye året starter. Du er inne i en maksimal tid for å få gjort dine egne ting. Nå ordner du opp i det meste på egen hånd. Men når dette er sagt, bør du også være klar over at de to eklipsene vi har i februar kan få en viss betydning. Solformørkelsen den 26. kan bringe kaotiske forhold inn i reiser generelt eller for deg spesielt. Det samme kan også skje om du er involvert på en eller annen måte i opplæring eller undervisning. Både det muntlige og det skrevne ord blir viktig. Uttrykk deg klart og tydelig, og unngå for all del misforståelser. Klar tale!

Vannmannen: 20.1 – 17.2

Kjærlighet og samliv: Måneformørkelsen 11. februar, som skjer i ditt område for kjærlighet, kan gi deg enten glede eller kaos i dine relasjoner. Det kommer helt og fullt an på hvor ekte og ærlig kjærligheten mellom deg og din partner er. Hvor du står i denne sammenhengen, vet du jo best selv, så du bør forholde deg til det som kan komme til å skje.

Økonomi og karriere: Generelt er du inne i en fin periode for penger. Solformørkelsen 26. februar er et element som kan gi deg mulighet til enten glede eller bekymring. Om du har orden i økonomien, kan det dukke opp nye og spennende økonomiske prosjekter. Har du slurvet og sløst med pengebruken, kan det komme en uventet regning på bordet.

Spesielle begivenheter: Nymånen i Vannmannen 28. januar inviterer deg til å sette i gang med alle de spennende nyttårsløftene du har laget deg. Dette er også en fin anledning til å vise andre hvilken flott individualist du egentlig er. I tillegg er du inne i en periode hvor du går for egen maskin og egentlig ikke trenger noen andre for å få gjort dine ting. Men når det er sagt, er det likevel to eklipser i februar du bør ta i betraktning i tilfelle du blir for selvsentrert. I så fall er det mulig det inntreffer et eller annet som gjør at du kanskje kommer til å tenke at av og til kan det lønne seg å finne en balanse.

Fiskene: 18.2 – 20.3

Kjærlighet og samliv: Med den himmelske dansen mellom sexy Venus og libidodrevne Mars i ditt eget stjernetegn sier det seg selv at du starter året med de mest spennende lidenskapelige og intime opplevelsene. Du utstråler en sjarm, karisma og selvsikkerhet som få kan stå imot. Samtidig har du en flott evne til å lytte og forstå andre personers behov og ønsker.
Økonomi og karriere: Økonomien viser sterke og engasjerende tendenser fremover. Du legger kraft i å tjene mer penger. Måneformørkelsen den 11. berører ting som har med din daglige arbeidssituasjon å gjøre. Det er ikke sikkert dette gjelder deg som person, men det kan skape litt kaos for dine arbeidskollegaer. Vis i så fall empati og omsorg.
Spesielle begivenheter: Du har det som plommen i egget. Ikke bare har du din egen planet spirituelle Neptun i ditt eget stjernetegn, men vakre Venus og entusiastiske Mars befinner seg også der. Hva mer kan du egentlig ønske deg? Nå er det kun opp til deg selv å gripe fatt i de mulighetene universet tilbyr deg. I tillegg til alt dette inntreffer også solformørkelsen den 26. februar i tegnet Fiskene! Det som da kan skje, er at du må rydde opp i visse ting rundt hvordan du ser deg selv. Særlig hvis du har urealistiske illusjoner om din personlighet. Men sluttresultatet kan bli kjempebra hvis du lytter til universets gode råd og vink.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode