Skip to main content

Gi slipp på vonde følelser under super-fullmånen i april!

En tid for å tilgi og gi slipp på gammel bitterhet! Tirsdag 27. april klokken 05:31 er det fullmåne igjen, og denne gang er det en supermåne i Skorpionens tegn.

En tid for å tilgi og gi slipp på gammel bitterhet!

Supermåne vil si at månen er så nær jordkloden som den kan være. Dette er mer et astronomisk aspekt enn hva det er astrologisk, men i følge astrolog Yasmin Boland så kan man si at energiene til den gjeldene fullmånen på dette tidspunktet er enda mer intens, kraftfull og effektiv å jobbe med. 

Generelt når det er fullmånen er det en perfekt tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokuser på takknemlighet. Skorpionen er et av de mest mystiske, fryktløse og dype tegnene i zodiaken.

En balansert Skorpion er ikke redd for å grave i de mørkere og mer tabubelagte temaene i livet, som for eksempel seksualitet og penger eller materiell status. Mennesker i dette kraftfulle tegnet glemmer aldri og ser tvers gjennom løgn og uærlighet. Under denne fullmånen kan det hende at du plutselig ser ting klarere enn før. Det kan føles som om månens klare og trøstende lys hjelper deg å se en sannhet du ikke har ville sett før. Dette kan gjelde andre, men også tankemønstre og ting med deg selv som er fint å jobbe med denne dagen.

Hva lyser denne månen opp for deg av informasjon som ikke gagner deg lenger? Hva kan du gi slipp på her og nå?

Har du slitt lenge med vonde tanker mot deg selv eller andre? Dette er fullmånen du lettere kan gi slipp!

Å tilgi er kanskje ikke det letteste for dette dype og intense vanntegnet. Det kan hende at

Gi slipp på bitterhet under denne fullmånen! Dette er et perfekt tidspunkt for tilgivelse.

det kommer opp noe bitterhet, sjalusi og andre vonde følelser overfor andre, eller deg selv, under denne supermånen. Bruk denne fantastiske muligheten, når det også er supermåne, til å tilgi og gi slipp!

Les mer om tilgivelse her. 

Astrolog Yasmin Boland har skrevet noen forslag på spørsmål i sin Moonolgy Diary til hva du kan jobbe med under akkurat denne fullmånen:

  • Hva slags irritasjonsmomenter og bitterhet trenger jeg å gi slipp på nå?
  • Klarer jeg å tilgi …. (personens navn)? Og ser jeg hva slags sjelelig lærdom dette har gitt meg?
  • Forstår jeg at tilgivelse er først og fremst for min egen del? Hvordan føles tilgivelse for meg?

Her kan du lære mer om hvordan du kan jobbe med fullmånen.

Mest av alt denne fullmånen:

Nyt den og ta inn dens trøstende lys og kloke visdom. Ønsker deg en magisk super-fullmåne i Skorpionens tegn!

Måneklemmer sendes fra Ragna ?

Kilder:

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan implementere arbeid med månefasene i din spirituelle praksis? Bli medlem i Din spirituelle reise og få støtte og hjelp til din spirituelle utvikling og praksis. Møt likesinnede og finn mer flyt og glede i ditt liv gjennom din spiritualitet.

Bli medlem i Din spirituelle reise og lå magien starte!

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.