Augusts stjernetegn: Jomfruen

Nei da, vi skal ikke tro at vi kjenner den stereotype Jomfruen. Finnes dette egentlig? Det stemmer at du ikke er den mest utagerende av Dyrekretsens medlemmer.

Du er et systematisk ordensmenneske som gjør ditt beste for å oppnå dine mål i livet. Disse målene handler ofte også om å være til tjeneste for andre mennesker. Jomfruen Mor Teresa ble berømt for sitt arbeid i slummen i India. Du søker ofte etter hva du oppfatter som «perfekt». Dette er gjerne noe som kun du forstår, og dine egenskaper gir deg evner innen felt som forskning, for eksempel. Du kan legge ned masse hardt arbeid for å få et vellykket resultat.
Så finnes det atypiske Jomfruer som ikke passer inn i den stereotype versjonen. Den engelske bluesstjernen Amy Winehouse var et særegent musikalsk talent som etter et noe kaotisk opphold her på jorden dessverre forlot oss altfor tidlig.

Instagram influenser
Jomfruer flest er som regel opptatt av kosthold og å spise riktig mat. Siden eldgamle tider har Jomfruens stjernetegn vært assosiert med innhøsting og markens grøde. De kroppsområdene som stjernetegnet Jomfruen hersker over er også mage og tarmer.
Jomfruer flest er svært intelligente og intellektuelle, og kan godt utrede på akademisk nivå de helsemessige konsekvensene av overforbruk av plantevernmidler på matjord. Andre kan bli aktivister for økologisk jordbruk og dyrehold og influensere på sosiale media for å oppnå maksimal påvirkningskraft. Andre Jomfruer på et litt mer hverdagslig nivå jobber ofte innen helsevesenet og sosiale tjenester. At det du gjør betyr noe for andre, er hva som driver deg.

Kortslutning
En annen type Jomfru graver seg gjerne ned i analyser, kalkyler og akademiske teorier. Din hersker er gudenes budbringer Merkur, og ditt element er jord. Du deler Merkur med det like intelligente stjernetegnet Tvillingene, men du er mer jordnær og praktisk enn enkelte luftige Tvillinger.
Dine mentale tankeprosesser er ofte også kilden til problemer du opplever i livet. Du begynner plutselig å bekymre deg – ofte helt unødig – for noe. Da kan dine hjerneceller kverne rundt og påføre deg alt fra søvnløse netter til magesår og migrener. For at du skal bevare din gode helse er det svært viktig at du også finner fysisk utløp for dine energier. Disipliner som yoga, tai chi, karate og meditasjon hjelper deg å gjenvinne kontroll og slappe mer av.
Vi ønsker deg den beste bursdagen, kjære Jomfru!

Les også:
Dette skjer på himmelen i sommer!
Horoskopet for juli og august