April stjernetegn: Tyren

Du føler deg egentlig ganske heldig og tilfreds med livet, ikke sant? Du vet at du har det i deg til å kunne oppfylle alle dine drømmer.

En behagelig tilværelse hvor du har alt du trenger. Fint hjem fylt av materielle goder, bra jobb med god lønn, designerklær i garderoben, dyr bil i garasjen, den perfekte partneren ved din side. Hvordan får du til alt dette da, kjære Tyr? Er det noe å gjøre med at din hersker, selveste skjønnhetsgudinnen Venus, øser velsignelser over deg? Det er kanskje noe av svaret.
Det er også slik at du selv legger ned en knallhard innsats for å nå målene dine. Når du først har bestemt deg, gir du deg ikke. Ditt element er jord, slik at de aller fleste av målene dine er materialistiske. Ting du kan ta og føle på.

Tradisjonell
Enkelte Tyrer strekker strikken for langt og prøver å gjøre sin kjære til sin eiendel også. Det kan gå skikkelig galt, ikke prøv det. Du er sensuell, glamorøs og lidenskapelig til tusen, men husk at ingen kan eie et annet menneske. Det er sant at du kan være gammeldags, men mange setter også pris på litt gammeldags flørt og kurtise. Du elsker å gi vakre og kostbare gaver.
Familien din er det viktigste i livet ditt, både slekten du er født inn i og familien du stifter selv sammen med en partner. Ditt ultimate mål vil alltid være ekteskap. Og bryllupet skal selvsagt stå i et slott, en herregård eller byens fineste festlokale. Når barna kommer, legger du straks detaljerte planer for å få de inn på de beste skolene, og går ikke av veien for å flytte familieboligen til den rette skolekretsen.

Ambisiøs
Dine ambisjoner kan raskt strekke seg til himmels. Mang en Tyr grunnlegger gjerne en familiebedrift for å ha en håndfast verdi å gi videre i slekten. Har du en tilsynelatende vanlig jobb er du en respektert og populær kollega. Sjefen stoler på deg og vet hvor han skal gå for å få jobben utført. Tyrer flest er ganske bedagelige og vil helst slappe av hjemme med noe godt i glasset etter dagens arbeidsøkt. Det er ikke alltid bra for helsa. For å holde på den fine figuren din er trening eller idrett du liker viktig for å holde formen. Luksuriøse velværebehandlinger som aromaterapi er også verdt pengene for din del.
Vi ønsker deg en bursdag full av nytelser, kjære Tyr!

Les også:
Horoskopet for mars og april
Dette skjer på himmelen i mars!
Dette skjer på himmelen i april!