Skip to main content

Åpne opp for overflod med denne nymånen i Tyrens tegn

19. mai 2023 kl. 17:53 er det nymåne i Tyrens tegn. Dette er en spesiell nymåne siden det er den fjerde nymånen i løpet av en sesong, derfor kalles også denne lunasjonen for «svartmåne». Nymåne betyr ny start, en ny syklus ligger foran oss og i og med det er en «ekstra» nymåne denne våren får du en ekstra sjanse til å jobbe med dine drømmer og mål.

Når det er nymåne er det ny start er det fint å sette seg ned og skrive ned ønsker, drømmer, intensjoner og planer. Kjenn etter hva du eventuelt vil endre på eller hva du vil satse mer på siden forrige nymåne (20. april) eller siden du satte dine nyttårsforsetter i starten av året. Kjenn etter hva som er mest i kontakt med hjertet ditt og følg disse drømmene!

Flott nymåne å fokusere på penger og overflod

Denne nymånens energi er perfekt å bruke hvis du ønsker å gjøre konstruktive endringer i dine tanker og vaner rundt overflod og penger. Tyren er også en praktisk og dyktig arbeider, hvordan kan du mer praktisk nå dine drømmer?

Ettersom denne nymånen er i den stødige livsnyteren og materiellfokuserte Tyrens tegn er dette er perfekt nymåne å fokusere ekstra på tematikk rundt overflod og penger. Tyren innehar også en arbeidskraft og stahet uten sidestykke. Ta i bruk denne energien og kjenn etter hvordan du mer praktisk og jordnært kan nå dine mål.

Her kan du lese 5 tips til hvordan du kan jobbe med nymåner.

Sett gjerne opp en liste hvor du skrive ned det du vet av detaljer som må til for å nå dine ønskede mål denne våren, lunasjonen eller andre tidsrammer du har satt deg. Det er stor sjanse for at du lettere greier å ha det fokuset du trenger for å komme i havn med dine drømmer og mål.

Fokuser på all rikdommen du allerede har i livet ditt

Stressende og vonde tanker rundt penger og økonomi kommer ofte fra mangel-mentalitet − altså at du fokuserer på det du ikke har. Et slikt tankemønster er kun negativt og tilfører energi på det du ikke har i livet ditt. For å tiltrekke deg mer penger må du endre tankesettet ditt og fokusere på all rikdommen og overfloden du faktisk har i livet ditt! Likt tiltrekker likt, så tenk positive tanker rundt penger og overflod. Her er noen affirmasjoner som er fine å bruke for å snu tankesettet ditt rundt penger:

  • Jeg har mer enn nok penger til alt det jeg trenger og har lyst på.
  • Penger elsker meg og jeg elsker penger.
  • Penger kommer ofte og uanstrengt til meg på kreative måter.
  • Det er lett å ha mye penger.
  • Jeg lever i overflod hvor enn jeg går.

Her kan du lese mer om hvordan du kan endre ditt tankesett rundt penger.

Elsk deg selv!

Du og fortjener rikdom og overflod start med å jobbe med ditt selvbilde og egenverd – og ekstern overflod vil kunne strømme til.

Et annet viktig aspekt her er å utøve egenkjærlighet og elske deg selv − du er like mye verdt som menneske og sjel uten alle de pengene du drømmer om. Når du innser dette, starter å behandle og tenke pent om deg selv, så vil du merke at overflod kommer din vei!

Jeg håper med hele meg at denne nymånen hjelper deg å se hvor verdifull du er og at du tiltrekker deg all den overfloden og rikdommen du og fortjener!

Nymåneklem sendes fra Ragna 😊

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.