Skip to main content

Supernymåne i Vannmannen 21. januar

Lørdag kveld 21. januar klokken 21:53 er det nymåne, denne gangen i vannbæreren Vannmannens tegn. Dette er den første nymånen i 2023 og det gir en flott mulighet til på nytt å sjekke nyttårsforsetter, ønsker og drømmer du måtte ha for dette året.

Supernymåne i Vannmannen 21. januar kl. 21:53

Vannmannen er blant annet nytenkende, opptatt av samfunnet og det teknologiske. En av de mange gode kjennetegnene ved en balansert Vannmann er at hen greier å sette egne følelser til side for et større formål og tenke objektivt. Vannmannen tjener ikke de enkelte individ, men hele menneskeheten. Dette høres kanskje svulstig ut, men det er fine kvaliteter å ta med seg inn i neste lunasjon. Her er noen fine spørsmål du kan stille deg selv under denne nymånen:

  • Hvordan jeg stå til tjeneste for Moder Jord?
  • Hvordan kan jeg bli mindre hårsår og lettere ta i mot konstruktiv kritikk?
  • Hvordan kan jeg få mer balanse i følelseslivet?
  • Er det noen grupper jeg kan delta i som vi føre til at verden rundt oss blir et bedre sted?

Ny måne, ny start, nye muligheter

Ved fullmånen gir vi slipp, puster ut og får oversikt på hva som er verdt holde på og hva som ikke er verdt å holde på. Nymånen derimot, er en tid hvor det er fint å legge nye planer, justerer gamle planer, jobbe med ønskelister og kanskje til og med livsmål en måtte ha. Ved nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er generelt en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste.

Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en slags «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen. Lag deg gjerne en liste med ønsker, planer og drømmer når det er nymåne, så kan du la disse ønskene og planene vokse i takt med månen. Akkurat denne nymånen, så oppfordres du også å tenke ekstra langsiktig med dine ønsker og planer. Vær ambisiøs for det kommende året (og livet).

Årets første nymåne er en med masse hell og lykke

Årets første nymåne har i følge astrolog Yasmin Boland en veldig heldig energi takket være dens nåværende posisjon med lykkeplaneten Jupiter. I tillegg er månen så nære jordkloden den kan i sin bane, når dette astronomiske fenomenet skjer sier vi at månen er «super». Selv om dette er mer astronomisk fenomen enn et astrologisk så føler hvert fall denne heksa at det gir den gjeldende lunasjonen en ekstra «boost».

Summa sumarum: DRØM STORT! Send ut store ønsker til universet, dette er en veldig heldig tid og ting kan virkelig falle på plass, lettere enn du tror!

Her kan du lese mine 5 beste tips til hva du kan gjøre når det er nymåne.

Jeg ønsker deg med dette en god nymåneopplevelse! Jeg håper at alle dine ønsker blir oppfylt! Neste nymåne er 20. februar, hva slags mål har du lyst til å oppnå i løp av den lunasjonen? Lurer du på når det er nymåne i 2023? Her har du en komplett oversikt.

Nymåneklem sendes fra Ragna ‍♀️

*Kilde: Moonology Diary 2023 av Yasmin Boland.

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.