Jobb med dine egne behov under denne fullmånen

Oktober har denne gang to fullmåner og måneden starer med en kraftfull fullmåne hvor du kan ta en liten sjekk med deg selv og dine behov og drifter.

Fullmåne i Værens tegn 1. oktober kl. 23:05

Oktober har i år to fullmåner og denne herlige høstmåneden starter med en kraftfull fullmåne hvor du kan ta en liten sjekk med deg selv og dine behov og drifter. Har du en sunn balanse mellom dine og andres behov? Sørger du for at du har nok energi i de prosjektene du brenner for? Denne fullmånen kan gi deg den innsikten og healingen du trenger for å komme ordentlig i kontakt med det som er viktig for deg, samt vise deg hvordan du kan gjøre dette på en sunn og balansert måte.

Flott dag å jobbe med selvet/jeget

Væren er det første tegnet i dyrekretsen og står for selvet, eller vårt ego. Dette er et viktig tegn som har masse mot, energi og fremdrift. Folk som er født i Væren er ofte naturlige ledere som er veldig modige. Dette kan også være aggressive og impulsive mennesker.

Har du holdt tilbake for mye i det siste? Under denne fullmånen kan du gi slipp og finne det motet og bestemtheten som kreves for at du skal kunne lykkes.

En ubalansert Vær kan fort bli egoistisk i sin iver etter å nå sine mål. Har du vært for ivrig i det siste, slik at du kanskje ubevisst har overkjørt andre i din vei mot dine mål? Eller har du kanskje ikke hatt foten nok på gasspedalen til å komme videre i dine prosjekter? Denne fullmånen er en ypperlig mulighet til å gjenvinne balansen og bruke denne herlige Vær-energien på best mulig måte!

Dagene rundt fullmåne er alltid en flott tid for å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. Månen har da fullført sin syklus, den er full. Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og som blokkerer din energi.

Balanse, balanse og mer balanse

Et av de viktigste nøkkelordene til denne fullmånen er å finne en god balanse, slik at du hedrer dine egne behov og følelser, samtidig som du kan være der for andre. Egenpleie er viktig, for hvis vi ikke tar vare på oss selv vil vi ikke ha overskudd til å hjelpe andre. Samtidig må vi kunne se mellom fingrene og være fleksibel nok til å sette egne behov og lyster til side når andre trenger oss. Vær modig, sats på dine drømmer, men ikke glem de rundt deg mens iveren brenner gjennom kroppen din.

Få 5 tips til hva du kan gjøre når det er fullmåne.

God fullmåne 1. oktober!

Bli med og mediter under fullmånen. Ragna i Spira Healing arrangerer meditasjonskveld 1. oktober klokken 20:00. Du kan melde deg på her.