Skip to main content

Fokuser på hva som er viktig for deg under nymånen i Væren

Fredag 1. april klokken 08:24 er det tid for nymåne igjen. Denne gangen i det fyrrige, bestemte og målrettede tegnet Væren. Dette er den perfekte tiden å fokusere på dine behov og innerste ønsker.

Ny måne, ny start!

Når det er nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en slags «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen.

Nymånen 1. april er spesiell siden Væren er det første tegnet i zodiaken. Dette markerer dermed muligheten for en ny start på dine planer, drømmer og visjoner. Hvis du har jobbet med månefaser som en del av din spirituelle praksis en stund, så markerer denne nymånen et nytt manifesteringsår.

Er du helt ny til arbeid med månefaser, anbefaler jeg på det varmeste å sjekke ut boken Moonology av astrolog Yasmin Boland. Hennes visdom er gull verdt for å leve mer i flyt samtidig som du jobber målrettet og praktisk frem til dine mål. Hvert år lager hun også Moonology Diary som gir deg en komplett oversikt over alle ny- og fullmåner hvert år i tillegg til egne arbeidsark for hver enkelt ny- og fullmåne. Disse lønner det seg å bestille så fort de kommer ut for salg, for de blir fort utsolgt!

Lag deg to lister

Vanligvis anbefaler jeg å lage en liste med ønsker, planer og drømmer når det er nymåne. Men denne dagen anbefaler jeg deg å skrive to. Dette er en veldig kraftfull nymåne som du kan bruke til litt mer langsiktige mål i tillegg til de månedlige «mindre» målene.

Aller først: Pust og reflekter litt

Bruk litt tid før du setter deg ned og skriver listene dine. Unn deg gjerne en deilig meditasjon og finn roen. Deretter kan du sitte og filosofere og reflektere litt over disse spørsmålene:

  • Hva har vært ditt viktigste gjennombrudd det siste året?
  • Hva er du skikkelig stolt av at du har gjennomført eller stått i?
  • Er det noen drømmer og planer som du enda ikke har fått oppfylt? Vil du fortsette å jobbe for disse det kommende manifesteiringsåret?
  • Er det noen drømmer og planer som har endret seg?
  • Er det noe du vil gi slipp på eller sette på pause?
Væren er styrt av den fyrrige planeten Mars. Dette betyr at denne nymånen er det viktig at du tør å ha litt spisse albuer og kjempe for DINE drømmer, uansett hvor gale de måtte virke!

Så kan du lage listene: 

Den første listen bør inneholde større og langsiktige drømmer. Her er det viktig å gi slipp på den indre kritikeren eller egoet og stemmen som snakker deg ned. Denne nymånen i Væren handler om DEG og DINE drømmer, ikke hva foreldrene dine forventer eller forventet av deg.

Hva er det DU alltid har hatt lyst til? Tenk stort – «sky is the limit!» Sett gjerne opp mål for livet og gjerne noen mål for neste nymåne i Væren som blir 20. april i 2023. Ta vare på listen og se hva du har fått gjennomført når tiden kommer.

Deretter kan du lage en litt mer jordet, konkret og praktisk liste frem til neste nymåne, som faktisk er i denne måneden. Denne listen kan ha mer praktiske delmål som hjelper deg å komme noen viktige steg nærmere dine store overordnede mål som du skrev ned i første listen.

Det blir en magisk nymåneeklipse 30. april, dette blir også kalt «Svart-nymåne», siden det er en ekstra nymåne innen samme kalendermåned. Dette betyr også at april er en ekstra fruktbar måned å jobbe med ønsker. Du får på en måte en ekstra sjanse til å sette ønskene dine ut til universet!

Liker du å jobbe med nymånene? Her har vi laget en oversikt over alle nymånene i 2022. 

Vær modig og fokuser på deg selv nå.

Denne nymånen handler om DEG og DINE behov. Det er ikke egoistisk å ta vare på seg selv og sine drømmer. Ved å ta godt vare på deg selv kan du ta bedre vare på de rundt deg også. Man må fylle sitt eget energibeger og egne behov før man fyller andres. Vær modig, drøm stort og ta sats nå! ???♈

Masse lykke til med denne kraftfulle nymånen i Værens tegn!

Måneklem fra denne heksa her.??‍♀️?

Les også:

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.