Finn balanse og gi slipp på negativitet under fullmånen

August sin fullmåne er en herlig fullmåne som kan oppleves som en lettelse sett i forhold til sommerens intense retrograder og formørkelser.

Fullmåne i Vannmannens tegn 3. august kl. 17:58

August sin fullmåne er en herlig fullmåne som kan oppleves som en lettelse sett i forhold til sommerens intense retrograder og formørkelser. Vannmannen er en den herlige «raringen» i zodiaken. Mennesker som er født under dette tegnet er ofte uredde og går sine egne veier med den største selvfølge.

Gi slipp på frykt som holder deg tilbake fra nye ideer og drømmer

Som alle fullmåner gir også denne deg mulighet for å gi slipp på det som ikke gagner deg lenger. Det som er spesielt med denne fullmånen er at det er et ypperlig tidspunkt å gi slipp på tvilende tanker og frykt om din egen suksess.

Vannmenn tenker stort og ser muligheter der andre har gitt opp. Kanskje du som leser dette har noen store ideer eller ønsker du ønsker å sette til live, men syns det er skummelt, bruk fullmåneenergien til å gi slipp på denne frykten og fortsett å drømme stort! Skriv ned dine frykter og tvilende eller saboterende tanker på et ark eller flere lapper. Når du er ferdig så leser du de opp for deg selv og sier høyt til deg selv: «Nå gir jeg slipp», deretter kan du enten brenne det du har skrevet på et trygt sted (ovn/ildfast form) eller rive det opp og kaste dem.

Ved å utføre dette lille ritualet gir du slipp og overgir bekymringene og frykten til universet. Det vil føles utrolig godt når du har fått dette ut av systemet ditt.

Gi slipp på uenigheter og diskusjoner som har plaget deg under denne fullmånen. Bruk Vannmannens herlige energi til dette.

Få en opprensking i dine relasjoner

Vannmenn er utrolig gode og lojale venner. De er populære og gode til å få alle til å føle seg inkludert og like mye verdt. Under fullmånen kan det ofte bli litt emosjonelt grunnet de sterke energiene som følger med denne delen av syklusen. Som jeg har skrevet om tidligere i sommer så er det veldig intense energier på himmelen den siste tiden. Dette har kanskje ført til diskusjoner, til og med krangler med dine nærmeste. Bruk denne fullmånen til å tilgi, gi slipp og fylle livet ditt med kjærlighetsenergi.

Tilgi og gi slipp på det som ikke gagner deg når det er fullmåne.

Når det er fullmåne er det som sagt alltid en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. Månen har da fullført sin syklus, den er full. Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og blokkerer din energi.

Jobb deg gjennom det som eventuelt plager deg og utfør en liten seremoni eller rituale, som nevnt over. På denne måten vil du i takt med månen føle deg mye bedre, balansert og på plass.

Sørg for å få en titt av månen eller vær litt ute (selv om du ikke ser den også). Fullmånens herlige energier er svært healende og kan hjelpe deg å lindre frustrasjon og vonde følelser. Som med alt annet, er det intensjonen du setter for hvordan du vil arbeide med fullmånen som er det viktigste.

Nyt fullmånen!

Les mer om hva du kan gjøre når det er fullmåne her. 

Måneklem fra Ragna ?