Få råd, tips og støtte med Engletarot

Radleigh Valentines vakre tarotstokk «Angel Tarot» finnes i norsk versjon, takket være Lille Arkana. Kortstokken har nydelige bilder og er lett å jobbe med.

Nydelig kortstokk for både nye og drevne tarotlesere

Radleigh Valentines utrolig vakre tarotstokk Angel Tarot kan du også nytes på norsk takket være Lille Arkana i Oslo. I sommer fikk de inn et nytt opplag med rykende ferske norske utgaver av Engletarot. Jeg har vært så heldig å få et eksemplar til å jobbe med her, samt gi en tilbakemelding på hvordan kortene er å jobbe med. Frem til denne artikkelen ble skrevet har jeg brukt kortene masse både privat og i jobbsammenheng og Engletarot har på kort tid rukket å bli en av mine favorittkortstokker.

Nydelig bilder med hjelpetekst på hvert kort

 

Tarotkortene i Engletarot er illustrert av dyktige Steve A. Roberts og har vakre bilder med fantasy-tema. Den lille arkana har i stede for staver, sverd, begre og mynter, ild, luft, vann og jord som slagnavn. Den store arkana har litt andre navn på de kjente og kjære arketypene. På det lille kortlegget du kan se bilde av lengre ned i artikkelen, så er det mer tradisjonelle navnet «Den hengte mann» byttet ut med Oppvåkning og «Djevelen» er byttet ut med Egoet.

Nederst på hvert kort er det en til to setninger med kjernebudskapet til kortet, dette gjør at du faktisk kan bruke denne tartotkortstokken som en orakelkortstokk, selv uten noen som helst kjennskap til tarot! Dermed så passer denne til både nybegynnere så vel som drevene tarotlesere. Denne kortstokken er veldig fin å bruke når du skal lære deg hvert enkelt tarotkorts betydning.

Spennende symbolikk

Radleigh Valentine som er en amerikansk tarotmester, forfatter, engleekspert og spirituell lærer har i denne kortstokken tatt inn engler, samt fantasidyr som del av tarotkortenes betydning. En krysning mellom pegasus og enhjørning smykker slaget Luft, drager er voktere over slaget Ild, havfruer, delfiner og andre vanndyr er på kortene for slaget Vann og trær, alver, penger og blomster smykker slaget Jord.

Alle disse symbolene og bildene gir gjenklang i slagenes «faste» og mer tradisjonelle betydning, samt gir rom til enda dypere tolkning. Det er vakre farger og innholdsrike bilder på hvert kort. Her er det masse rom for spennende tolkninger og readinger. Valentine har gjort en ypperlig jobb med å gjøre tarotkortene mindre «skumle» ved å bruke litt andre navn, symbolikk og bilder.

Her viser kortene at selv om ting kan føles tøft i lanseringsperioden, så vil ting løsne og bekymringene vil forsvinne som dugg for solen. Hvert kort har en egen liten hjelpetekst som gjør kortene lette å jobbe med.
Veiledningshefte kommer med instruks på hvordan du skal bruke kortstokken, samt utdypet betydning for hvert kort. Alt dette er på norsk takket være oversettelsen til Lille Arkana.

Presise kort med flott veiledningshefte på norsk

Jeg la til denne artikkelen et lite trekortslegg på meg selv for å teste kortene enda litt mer. Som tema ønsket jeg å se mer på lanseringen av medlemssiden «Din spirituelle reise» som jeg nettopp har åpnet. Til dette var kortene spot on! Kortet for fortid ble Oppvåkning som er det samme som «Den hengte mann» og som kortet sier så har det vært mange utsettelser før lansering og litt «ofre» for å få det hele i havn. Som nåtid kom Egoet som er det samme som  «Djevelen» og dette stemmer også siden jeg har tenker mye på økonomi i nåværende øyeblikk og det gjorde godt å få en påminner på at her er det viktig å tenke positivt. Som fremtid kom Luftesset opp som er det samme som «Ess for Sverd» og dette lover jo veldig bra med at denne medlemssiden vil fortsette å gi nye ideer, inspirasjon og at disse vil få gjennomslag. Så nå gleder jeg meg masse til fortsettelsen!

Med kortene følger det et nydelig lite veiledningshefte som er på norsk takket være at de flinke menneskene hos Lille Arkana har fått oversatt den. I dette heftet får du vite alt du trenger for å bli kjent med og begynne å jobbe med kortene. Det er også selvsagt med forklaring på hvert eneste kort.

Anbefales på det varmeste

Engletarot har blitt en av mine absolutte favoritter og jeg bruker dem nærmest daglig. Disse anbefaler jeg på de varmeste og selv om du ikke vet hva tarot er, så vil du oppleve stor glede og støtte ved å jobbe med denne vakre kortstokken.

Her kan kortstokken kjøpes hos Lille Arkana. 

Les hvordan du innvier og blir kjent med din nye kortstokk her. 

Om artikkelforfatteren

Ragna Søberg i Spira Healing elsker å hjelpe folk i spirituell utvikling og har en egen medlemsside for deg som ønsker å ta din spirituelle praksis et steg videre. 

Ragna Søberg er godkjent healer, klarsynt, tarotist og eier Spira Healing. Hun skriver fast nettartikler for Medium og elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis. Derfor har hun nå begynt å skrive omtaler av forskjellige produkter som kan hjelpe deg å komme mer i kontakt og hjelpe deg med din spirituelle side og praksis. Du kan lese mer om Ragna her.

I denne artikkelen tar hun for seg vakre tarotkort på norsk som har engletema. Radleigh Valentine sine tarotkort passer ypperlig for nybegynneren så vel som for den profesjonelle tarotleseren. Kortene får du kjøpt hos Lille Arkana.

Ønsker du å ta din spirituelle praksis et steg videre? Bli medlem i «Din spirituelle reise» og få den støtten, inspirasjonen og motivasjonen du trenger.