Skip to main content

Få mot og energi til å nå dine drømmer med nymånen

Denne nymånen gir den perfekte anledningen til å sette i gang med en plan for å nå dine delmål og hovedmål. Sett i gang med å sette opp en ønskeliste!

Nymåne i Løvens tegn onsdag 19. august klokken 04:41

Når det er nymåne er det en flott tid til å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen.

Herfra kan du sammen med at månen vokser komme nærmere dine drømmer og mål, steg for steg. Å jobbe i takt med månefasene er utrolig givende og for mange svært effektivt.

Løven er modig, raus og ikke redd for å blåse liv i nye kreative prosjekter!

Finn motet du trenger for å komme i gang

Onsdag den 19. august er det tid for nymåne igjen og klokken 04:41 er månen ny i den modige og rause Løvens tegn. Hvis du i sommer har tenkt mye på ting du har lyst til å få gjort, så er denne nymånen den perfekte anledningen til å sette i gang med en plan for å nå dine delmål og hovedmål. Motet og energien som følger med Løven er perfekt til å hjelpe deg å endelig komme i gang!

Løven er et livlig, energisk og modig ildtegn som ikke er redd for å sette i gang med nye, gjerne kreative prosjekter. Dette tegnet elsker å følge hjertet og gjøre det som føles riktig for hele kroppen. Når hver centimeter dirrer av spenning og Løven ser muligheter med sin nye drøm eller idé, så er det ingen vei tilbake. Nettopp denne energien kan du dra nytte av under denne nymånen!

Skriv en ønskeliste

Sett deg ned under denne nymånen og skriv ned alle dine ønsker og drømmer, selv om de virker helt ville! Ikke la noe holde deg tilbake.

Sett også ned noen mindre delmål og planer du ønsker og vet at du vil klare å fullføre før neste fullmåne den 2. september. På denne måten vil du jobbe med månefasene og få litt ekstra drahjelp med dine drømmer og prosjekter.

Ved nymåne er det en perfekt tid til å starte på nye prosjekter og sette opp en plan for hvordan du skal nå dine mål.

Bli med på morgenmeditasjon

Sett opp ønsker og manifester dine drømmer i en herlig morgenmeditasjon med Ragna 19. august klokken 10:00. Les mer og meld deg på her.

Her kan du lese mer om hva du kan gjøre når det er nymåne. 

Heia deg og nyt nymånen! ?


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.