Skip to main content

Aktivitetskalender

Ønsker du ditt arrangement på trykk i Medium eller på nettsiden vår, send en e-post til post@mediumforlag.no.

Januar

Nyttårsmeditasjon med hatt!
Tid: 2. jan.
Sted: Oslo
Nyttårsmeditasjonen fra ILIANA akademiet arrangeres hvert år i Oslo. Vi bruker de 8 hovedchakra med hvert sitt tema for å «vikle oss ut» av det året som har gått og åpne døra til det nye! Og som i fjor så oppfordres du til å med på deg en flott og morsom eller rar hatt som kan gi et løft inn i det nye! Påmelding på nett.
For mer info., tlf.: 957 22 133
kontor@iliana.no
www.iliana.no

IoPT intensjoner i gruppe
Tid: 5. jan.
Sted: Håkonshella i Bergen
Noe du vil undersøke eller bearbeide? Søvnproblemer, jobb, karriere, vanskelige relasjoner, undersøke om det kan ligge emosjonelle årsaker bak fysiske og psykiske sykdommer etc. Velkommen til selvutvikling og varig ro i kropp sinn og sjel!
For mer info., tlf.: 934 24 044
post@ewelynsmetime.no
ewelynsmetime.no

Reiki workshop
Tid: 7. jan.
Sted: Oslo
Reiki workshop for deg som har reiki i hendene, uansett retning – og for deg som er nysgjerrig på reiki og har lyst til å prøve det i praksis før du melder deg på kurs. Vi snakker om reiki, gir hverandre behandlinger, gjør en meditasjon og en kruttsterk gruppebehandling av hverandre.
For mer info., tlf.: 905 07 986
post@reikiheltenkelt.no
www.reikiheltenkelt.no

Bruk vår online eventkalender når du ønsker å fortelle litt mer om ditt arrangement. Her kan du utdype ditt event mye mer enn her.
Send tekst og minst et bilde til post@mediumforlag.no
SJEKK UT HER!

Ukentlig drop-in meditasjon
Tid: 8. jan.
Sted: Oslo
Zazen er en meditasjon der vi ved å sitte i riktig stilling og fokusere på pusten, gradvis stilner tanketrafikken og sinnet roer seg. Stillesitting blir avbrutt av kortere intervaller med en sakte gå-meditasjon. For nybegynnere eller de med tidligere erfaring. Nødvendig instruksjon blir gitt og ledes av Erik Yogi Møller som har over 35 års erfaring med egen meditasjonspraksis og ledelse.
For mer info., tlf.: 414 71 790
zenshop@zenshop.no
www.zen.no

Helgegruppe psykodrama
Tid: 11. – 13. jan.
Sted: Oslo
Velkommen til helgegruppe som gir mulighet til å utforske ressurser og livsutfordringer gjennom bevegelse, stemmeuttrykk og handling. Helgen ledes av Arne Husjord og Marianne Natvig. Mer informasjon på nett.
For mer info., tlf.: 415 06 852
natvig.marianne@gmail.com
www.livsscenen.no

Kreativ SELVutvikling og ckakrameditasjon
Tid: 18. jan.
Sted: Oslo
SELVutvikling med dybde og humor! En spennende reise mot større klarhet, retning og mening. SELVutviklingsteori og erfaringsbasert læring med kunnskap og praksis i flere typer metoder og verktøy som brukes innen selvutvikling; innsikts- og chakrameditasjon, avspenning, nlp-metoder, drømmereise og symboltydning, visualisering, bevegelse og energiarbeid mm.
For mer info., tlf.: 957 22 133
kontor@iliana.no
www.iliana.no

Akupunkturkurs i AcuNova
Tid: 19. – 20. jan.
Sted: Sandefjord
Velkommen til et spennende kurs i akupunktur. Kurset passer for terapeuter og du som ønsker å bli terapeut. AcuNova virker raskt via nervesystemet, ofte får man raske resultater med denne metoden.
For mer info., tlf.: 954 47 877
post@moderneakupunktur.com
www.moderneakupunktur.com

Reiki 1 kurs
Tid: 26. – 27. jan.
Sted: Ås
Reiki (universell/spirituell energi) er en metode som gjennom ulike verktøy hjelper deg å komme i balanse og finne tilbake til deg selv – ditt sanne jeg! Reiki 1 er grunnkurset hvor din bevissthet om reiki blir vekket. Det undervises i reikis teori og historie, leveregler, vår engergikropp, meditasjoner og energibehandling av deg selv og andre. Kursholder er Reikimesterlærer Christine Brække
For mer info., tlf.: 934 12 852
chbraekke@gmail.com
www.reikiklinikken.no

PREP-kurs for å kommunisere bedre
Tid: 26. – 27. jan.
Sted: Oslo/Gardermoen
Kommuniserer du og partneren din dårlig? Er dere ikke så gode på problemløsning? Savner dere nærheten og varmen? Da kan PREP-kurs være tingen! PREP er et parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som har levd sammen i lang tid. Kursledere er Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes.
For mer info., tlf.: 918 68 658
post@samlivsskolen.no
www.samlivsskolen.no

Februar

Bedre sexliv – bedre samliv
Tid: 9. – 10. febr.
Sted: Strømstad, Sverige
Samlivskurs om seksualitet. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt. På dette samlivskurset får dere råd, verktøy og teknikker for å kommunisere bedre, og forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.
For mer info., tlf.: 918 68 658
post@samlivsskolen.no
www.samlivsskolen.no

Sjamanistisk trommereise
Tid: 10. febr. – 25. mai
Sted: Oslo
Gruppen vil arbeide med hjertet, og individuelle temaer utfra hva som viser seg i øyeblikket.
Du bør ha erfaring med sjamanistiske trommereiser for å delta her. Ta med liggeunderlag og pledd. Samlingene vil være søndagene 10/2, 24/2, 10/3, 24/3, 28/4 og 12/5, 26/5. Bindende påmelding innen 20/12-2018. For mer info, se nettsiden.
For mer info., tlf.: 936 35474
jorflaa@online.no
www.heartfrequenzy.no/

Grunnutdanning i Normassasje
Tid: 22. – 24. febr.
Sted: Birgittatun i Tvedestrand
6 helgekurs, Trinn 1 – 6 fordelt over ca. ett år. Med fullført Normassasje ettårig grunnutdanning får du diplom og kan arbeide som massør. Normassasje ettårig grunnutdanning er også nyttig dersom du bare vil gi massasje til familie og venner eller om du vil gi deg selv et løft i selvutviklingsprosessen. Grunnutdanning kan eventuelt følges opp med Normassasje videreutdanning.
For mer info., tlf.: 415 75 087
post@birgittatun.no
www.normassasje.no

Kosmetisk dermatologisk sykepleier
Tid: 28. febr.
Sted: Kunnskapsparken i Drammen
Kosmetisk dermatologisk sykepleier med 30 studiepoeng, 2 semestre. Spesialutdannelse for sykepleiere i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge. Dette er Norges eneste utdannelse innenfor kosmetisk dermatologisk hudpleie. Kosmetisk dermatologisk sykepleier er tilrettelagt for sykepleiere som vil jobbe i og med hudpleie, hudhelse eller kosmetiske behandlinger i hud- eller kosmetiske klinikker. For å være kvalifisert til opptak kreves fullført og bestått sykepleierutdanning/bachelorgrad i sykepleie.
Opptak: 2 ganger pr. år. Skolen tar forbehold om endringer.
For mer info., tlf.: 911 00 799
vibeke@senzie.no
www.senzie.no

Gratis informasjonskveld om IoPT

Tid: 28. febr.
Sted: Håkonshella i Bergen
Lyst til å oppleve Intensjonsmetoden og høre foredraget mitt. Barndomstraumer og hvordan de kan lage krøll i voksenlivet? Selvutvikling og varig ro i kropp sinn og sjel!
For mer info., tlf.: 934 24 044
post@ewelynsmetime.no
ewelynsmetime.no

Utdanning i hypno- og regresjonsterapi
Tid: 28. febr. – 3. mars
Sted: Lier/Asker
Utdanningen er internasjonalt godkjent av EARTh, Earth Association for Regression Therapy og NFRT, Norsk Forbund for Regresjons Terapi. Terapien legger til rette for varige og dype endringer. Utdanningen er en viktig prosess til personlig vekst og yrkesliv i et spennende og internasjonalt miljø. Utdanningen består av samlinger på 3-4 dager, egen-terapi, praksis og kollokvier.
For mer info., tlf.: 988 56 013
gudrun@veiledercoach.com
www.veiledercoach.com

Bruk vår online eventkalender når du ønsker å fortelle litt mer om ditt arrangement. Her kan du utdype ditt event mye mer enn her.
Send tekst og minst et bilde til post@mediumforlag.no
SJEKK UT HER!

Februar

Konstellasjoner
Tid: 2. – 3. mars
Sted: Oslo
To dager med konstellasjoner, nye innsikter og litt teori. Egen konstellasjon for deg som ønsker det. I tillegg dyp innsikt og læring ved å stå som representant i andres konstellasjoner.
Å være med på konstellasjonskurs over to dager gir tid til integrering og fordypet forståelse om hva traumer gjør med oss, og hvordan følgene av traumer kan bearbeides skånsomt og medfølende. Alle er velkommen!
For mer info., tlf.: 916 67 211
Marta@iopt.no
www.iopt.no

Samlivskurs for småbarnsforeldre
Tid: 2. mars
Sted: Oslo
Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well Opplever dere som er småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen! Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter «faglig» påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring. Vi har valgt kursstedet som er The Well, med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma. Kursledere Anna Sigridsdatter Heen og Ann Sofie Andreasson kan også kontaktes.
For mer info., tlf.: 918 68 658
post@samlivsskolen.no
www.samlivsskolen.no

TEMPLE Journey to Egypt
Tid: 19. – 31. mars
Sted: Egypt
Reis inn i mystikken og kjærligheten og forståelse. Start i pyramidene med privat tid og Equinox Meditasjon. Nyt Nilen i privat hotellbåt i mange døgn og hør vannets og fuglenes sang til deg. Templer skal besøkes hele veien for opplevelse og meditasjon og absolutt glede. Ring for uforpliktet henvendelse og få info og evt. program. Depositum for å sikre plass snarest.
For mer info., tlf.: 906 33 220
isis.hearthealing33@gmail.com
www.tarahealing.net/

Alternativmesse i Bergen
Tid: 22. – 24. mars
Sted: Bergen
Christian Paaske og Stine Røthing ønsker velkommen til Alternativmessen Sunn livsstil på Radisson Blu Royal Bryggen i Bergen! 70 utstillere, 50 foredrag – ca. 3000 besøkende. Naturmedisin – Astrologi – Aromaterapi – Meditasjon – Clairvoyance – Fargeterapi – Massasje – Yoga – Krystaller – Litteratur – Musikk – Urteterapi – Håndtydning – Miljøprodukter.
For mer info., tlf.: 452 14 757
www.alternativmesse.no/bergen/

Bruk vår online eventkalender når du ønsker å fortelle litt mer om ditt arrangement. Her kan du utdype ditt event mye mer enn her.
Send tekst og minst et bilde til post@mediumforlag.no
SJEKK UT HER!


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode