Skip to main content

Nymåneeklipse i Skorpionen 25. oktober

Omfavn dine mystiske sider, seksualitet og intuisjon under denne nymånen. Dette er et perfekt øyeblikk til å gi slipp på frykt rundt penger og ønske overflod velkommen inn!

Nymåneeklipse i Skorpionen 25. oktober kl. 12:48

Skorpionen er mystisk, rett på sak og ser tvers gjennom løgn og usannheter. Skorpionen er ikke redd for å snakke om vanskelige og ofte tabubelagte temaer som økonomi, seksualitet og tro.

Hvordan kan du komme mer i kontakt med din indre sannhet og disse temaene denne nymånen? Ifølge astrolog Yasmin Boland har denne nymånen også noen fine koblinger til kjærlighetsplaneten Venus og kommunikasjonsplaneten Merkur. Så er det store muligheter for å gjøre store fremskritt i kjærlighetslivet ved å snakke om det du føler.

Når det er nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en slags «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen. Lag deg gjerne en liste med ønsker, planer og drømmer når det er nymåne, så kan du la disse ønskene og planene vokse i takt med månen.

Eklipsen hjelper deg inn på rett spor igjen

Oktobers nymåne er også en nymåneeklipse, ifølge astrolog Yasmin Boland vil dette si at månens energier i det gitte tegnet er på «steroider». Derfor vil alt av arbeid du gjør med denne nymånen være ekstra kraftfullt.

Eklipser (formørkelser) markerer ofte et tydelig «før og etter punkt» i året. Hvordan føler du deg rundt tematikk som økonomi, seksualitet og dine innerste tanker? Hvis noe er i ubalanse og uklart kan du få hjelp under denne nymåneeklipsen til å komme på rett spor igjen.

Les mer om hvordan du kan jobbe med nymånen her. 

God nymåne

Hilsen Ragna ‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.