Skip to main content

Nymåne i Skytten 23. november

Endelig letner energien og ting kan føles mye lettere! Dette er første nymånen etter høstens eklipsesesong og det meste føles litt mer positivt nå. Nymånen i Skytten inviterer deg til å sette opp langsiktige mål og bli mer bevisst på selve reisen mot dine mål. Få oversikt, planlegg og nyt livet under denne nymånen.

Nymåne i Skyttens tegn 23. november kl. 23:57

23. november kl. 23:57 er det nymåne i Skyttens tegn.

Puh! Etter den intense fullmåneformørkelsen har det heldigvis blitt litt lettere. Med denne nymånen tror jeg at ting vil føles som en herlig energiboost etter en en litt tung periode. Kanskje julestemningen kommer og du begynner å glede deg til jul. Det kan føles som at hellet er mer på din side igjen og at du klarer å løfte blikket og se det store bilde i den muntre og lekene energien til Skytten. Dette blir en veldig hyggelig nymåne tror denne heksa her.

Når det er nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en slags «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen. Lag deg gjerne en liste med ønsker, planer og drømmer når det er nymåne, så kan du la disse ønskene og planene vokse i takt med månen.

Se på det store bildet og reisen med denne nymånen

Skytten er glad i å sette mål, men det aller beste er reisen dit med alle dets herlige opplevelser. Under denne nymånen kan det være fruktbart å bli bevisst på alle opplevelsene du får med deg på veien når du jobber deg mot dine mål. Altså selve reisen.

Skytten er også god på å se det store bilde, se helheten, få oversikt. Det er som nevnt flott å sette opp en liste med ønsker og planer for den kommende lunasjonen, men det er også fint planlegge lengre frem i tid. Gjerne frem til neste fullmåne som er i Skytten som er 4. juni i 2023. Hva kunne du ha tenkt deg å oppnå og opplevd frem til da? Bruk energien til denne nymånen til å få oversikt og legge litt større planer. Dette er også en ypperlig nymåne å planlegge reiser!

God fullmåne og lykke til med ønskene dine!

Måneklem fra Ragna ‍♀️

Her kan du lese mer om hva du kan gjøre når det er nymåne.


Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.