Fullmåne i Jomfruens tegn

Nå er våren rett rundt hjørnet og denne fullmånen gir deg en perfekt mulighet til å virkelig bi ferdig med vinteren både fysisk, mentalt og spirituelt! Tirsdag 7. mars får vi årets tredje fullmåne, denne gangen i den hardtarbeidende og helseorienterte Jomfruens tegn. Dette er en perfekt fullmåne å gi slipp på livsstilsorienterte vaner som ikke gagner deg lenger. Bli ferdig med vinteren på mange måter og gjør deg klar til våren!

Slutten på en stor energisk periode

Tirsdag 7. mars får vi årets tredje fullmåne, denne gangen i den hardtarbeidende og helseorienterte Jomfruens tegn. Dette er en perfekt fullmåne å gi slipp på livsstilsorienterte vaner som ikke gagner deg lenger. I samme moment som vi får denne fine fullmånen skiftet også den strenge læremesteren, planeten Saturn. Denne gangen går Saturn fra Vannmannen til Fiskene. Sist den skiftet tegn var før koronapandemien, så dette betyr at vi energisk er ferdig med en krevende, men lærerik periode for menneskeheten. Fra nå av vil fokuset på spirituell helse bli større.

Gi slipp på de siste årene og din symbolske vinter − gjør deg klar til våren!

Når det er fullmåne er det en perfekt energi til å bli ferdig med tematikk som ikke gagner deg lenger og som holder deg tilbake. Hvordan vil du at din vår skal være? Her tenker jeg både spirituelt, karrieremessig, fysisk og mentalt. Se det som en tid for å gi slipp ved å tilgi og sett opp en plan for hvordan du ønsker at din helse og livsstil skal være så nær din drøm som overhode mulig. Se om du kan flette inn dette med din spirituelle praksis.

Ved fullmåne er det alltid en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. Månen har da fullført sin syklus, den er full. Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og blokkerer din energi.

Les her om hvordan du kan utføre din egen fullmåne-seremoni. 

Denne fullmånen markerer starten på en rekke energiske skifter i mars

Det skjer mye på himmelen i mars astrologisk sett. Jeg anbefaler varmt Bracha Goldsmit sin YouTube kanal for inspirasjon og informasjon om det som skjer på himmelen. Her informerer hun om hva som skjer energisk sett denne måneden, spesielt rundt vårjevndøgn. Denne kraftfulle fullmånen er bare starten på det vi har i vente − dette blir spennende!

Se mer om energiene i mars 2023 her (Bracha Goldsmith sin YouTube kanal). 

Gjør deg klar til våren!

Hva er det du drømmer om denne våren? Med energiene som er nå – er alt mulig! Så bruk fullmånen til å gi slipp på det som holder deg tilbake og åpen armene mot den varme, energiske tiden som ligger foran oss!

Nå er våren rett rundt hjørnet og denne fullmånen gir deg en perfekt mulighet til å virkelig bi ferdig med vinteren både fysisk, mentalt og spirituelt!

Med dette så ønsker jeg deg en magisk og kraftfull fullmåne – la oss gå inn i våren med nytt håp, energi og kjærlighet sammen!

Måneklem fra Ragna 🙂

Kilder: